Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#116801) BenHans válasza Tibiajax (#116799) üzenetére


BenHans
addikt

Nekem rajta kívül még Buffon ilyen, de azóta, hogy ők nincsenek, már van annyira szimpatikus keretük, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül kapjak hányingert. ;] :DDD

A Spallettis képeken nagyon nevettem. :))

Ringman: Most miért mondod ezt? :(( Lichtsteiner olyan kedves a szívemnek. :DDD
Nem hittem el, hogy kellett az Arsenalnak...
Nedved is olyan szimpi srác, azokkal a gyönyörű szőke fürtökkel lehet őt nem szeretni?!
Na azért van lejjebb, Radu, Basta, Lulic, Hernanes, Leiva...

---- ----

Azt valaki meg tudja nekem magyarázni, hogy a Milan honnan költ ennyit?
Piatek és Paquetá oké, hogy ketten együtt keresnek 4M€-t, Higuain 9.5 millájával szemben amitől ugye megszabadultak, de ketten együtt 70M€-ba kerültek.
Nemrég ott tartottak, hogy 2021-ig ki kell egyenlíteni a számláikat (bevétel/kiadás) és csak a fellebbezésük sikere miatt nem zárták ki őket az FFP miatt az EL-ből a pénzbírságon felül.

A pénzügyi elemzésekből kiderül, hogy a Roma miután kikerült az FFP ellenőrzés alól, azután is tisztán játszik és még így is növekedtünk egy erőset gazdaságilag.

Kezdek belezavarodni a dologba, ha a Milan és az Inter háza táján nézelődök.
Tényleg megköszönném ha valaki tudna mondani vagy linkelni valamit erről.

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#116802) vond


vond
MODERÁTOR

Arsenal-MU 1:3-ról senki? ;] Milyen volt a meccs? Én végül nem tudtam nézni, de az összefoglaló és a beszámolók alapján elég meggyőző volt a United. Hihetetlen a kontraszt Solksjaer-ral Mourinho után, legalábbis ami az eredményeket illeti. A játék is fejlődött, de azért még jócskán van hová feljebb lépni, de én ettől a jelenlegi Manchester-től is nagyon boldog vagyok. :)

Kedd este a Spílerkettőn mi a szarért nem lehet a Laliga ismétlés helyett élő PL-t adni (pl. egy MU-Burnley-t)? :((( Jó, tudom, meg se kellene kérdeznem...

[ Szerkesztve ]

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

(#116803) Ringman válasza BenHans (#116801) üzenetére


Ringman
nagyúr

Lehet úgy számolnak hogy vagy nem érnek oda a 6. Helyre, vagy ha mégis, akkor nem nagy veszteség kimaradni az él-ből

(#116804) Viszlát válasza vond (#116802) üzenetére


Viszlát
addikt

Pedig azért nem volt ennyire sima ügy, időnként annyira nyomott az Arsenal, hogy az életéért küzdő csapkodó halhoz hasonlított a csapat. Az első 15 percben a labda alig volt nálunk (80-20% labdabirtoklás), nagyon álmosan kezdtünk, de aztán csak sikerült összeszedniük magukat, egyre többször jutottunk el az Ágyúsok kapujáig és két nagyon okos gólt szereztünk, Lukaku hibátlanul kiszolgálta kétszer is a befejező játékost. Sanchez meg remélem felszabadult és régi formáját hozza ezentúl. A félidő végén megint nagyon nyomott az Arsenal, lett is belőle góljuk.

A második félidőben aztán nem tudták ezt az erős nyomás alatt tartást megoldani, volt egy-két komoly helyzetük, de nekünk is. A gólunk felemás érzésű számomra, Pogba jól elönzőzte (mindkét oldalán volt nála sokkal jobb helyzetben lévő csapattárs), de aztán pont Martial elé pattant, ő meg nem hibázott már onnan.

Összességében jó kis hajtós meccs volt, szegény Koscielny nagyon pórul járt, szerencsétlen eset a sérülése. Az ő ápolásának 8 percét leszámítva nem voltak üresjáratok, kivéve a harmadik gólunk utáni lökdösődést, sutyerák Kolasinac (nem biztos, hogy így írják a nevét) lefejelte Rashfordot (kétszer), Lingardot meg a nézőtérről dobták meg, aki emiatt teljesen elvesztette a fejét. Solksjaer-től igazán megfontolt edzői döntés volt, hogy rögtön le is hozta az eset után, még amikor ment le a pályáról, akkor is látszott, hogy vérgőzös az agya.

A BBC-n néztem egyébként és az ottani szakik is azt tárgyalták már, hogy mi lesz így az év végén Solksjaerrel, mi lesz ha kitart ez a forma. Szerintem nagy szerepe van Phelan és Carrick jelenlétének is, és ha Solskjaer marad, akkor valószínűleg maradnak ők is, ami jó.

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#116805) adise válasza BenHans (#116801) üzenetére


adise
őstag

Segítek neked szívesen.
Paqueta -> részlet
nyáron lesznek távozok. Sevillanak asszem 35millas az opcioja Andre Silvara. Elvileg megveszik, ha nem akkor majd más meg még pár ballaszt játékos.
A csapatnak éves szinten van 200-240milla közötti bevétele bl nélkül. Azért hozzáértő tulajdonosokkal 3 év alatt szerintem nem nagy dolog nullába lenni, amiről még tart a fellebbezés, hogy talán 5évre kitolni mivel az egész az előző tulaj sara. Tulaj váltásnál amugyis van valami speckó szabály az egészre., de ez majd nyilvan akkor derul ki ha hivatalos lesz. Plusz ugye az uj scout embereket sem véletlen vették a monacobol, valoszinu fiatalokbol is akarnak majd nyerészkedni.
De a kérdésre visszatérve higuain távozásával nyert pénz miatt plusszos is az egész sztori. Hogy megérte-e az meg majd kiderul.

(#116806) vond válasza Viszlát (#116804) üzenetére


vond
MODERÁTOR

Köszi, hogy bővebben írtál róla. Így azért jobban képbe kerül az ember. :R

Az utolsó bekezdéseddel meg maximálisan egyetértek. Solksjaer személye és habitusa mellett nagyon sokat számít Phelan és Carrick tudása és jelenléte is. :K Remélem, még jó sokáig együtt lesz ez az edzői csapat, és azért a játék is mindig fejlődik majd egy kicsit.

Mondjuk számomra már az egy fergeteges dolog, hogy újra érzem a Manchester United bizsergést. Utoljára Ferguson-nál volt ilyen, meg amikor még Giggs volt a megbízott edző egy kis időre. :)

[ Szerkesztve ]

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

(#116807) gyuromoj


gyuromoj
veterán

Morata-> Atlético Madrid

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#116808) Richard! válasza vond (#116802) üzenetére


Richard!
addikt

Szerintem ezt bármelyik edző elérte volna. A probléma itt murinnyó személyével volt! Most, hogy elment, fellélegeztek a játékosok és ez meg is látszik a teljesítményükön. :)

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#116809) Tibiajax válasza vond (#116806) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

újra érzem a Manchester United bizsergést. Utoljára Ferguson-nál volt ilyen
jó csak azért vigyázz, nehogy túltáncold az örömtáncot nagyon előre...
nem rég ült még le a padra a babaarcú

(#116810) Enzolord válasza Tibiajax (#116809) üzenetére


Enzolord
addikt

Azt nem lehet túltolni Tibi, Mou után! Elment a busz, nyer a csapat, szerethető, támadó focit játszik, és látszik a játékosokon a felszabadultság! Erre vártunk, mióta SAF nyugdíjas lett..

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#116811) Tibiajax válasza Enzolord (#116810) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

szerethető, támadó focit játszik
áh, ne is mondd, te én már úgy beleszerettem Lukaku-ba.. : DD meg végtelenül szimpatikus Rashfordba, nincs is rá szó

(#116812) KisTücsök válasza gyuromoj (#116807) üzenetére


KisTücsök
addikt

Ezt honnan?

(#116813) vond válasza Tibiajax (#116809) üzenetére


vond
MODERÁTOR

Nem tolom túl, szimplán örülök, hogy ismét van egy United, amit szerethetek. Nem mintha a Fergie utáni években nem követtem volna a meccseket, és nem szurkoltam volna nekik. Csak sokszor már kínszenvedés volt látni a vergődést, plusz a talán klubtörténelmi jelentőségűnek is nevezhető eredménytelenséget.

A játék még olyan, amilyen (idővel biztos ez is jobban összeáll), de látva a hozzállást, a felszabadultságot, a stáb-csapat-szurkolók kapcsolatot én jelenleg nagyon boldog vagyok. :)

Meg azért eltelt már egy kis idő is, és 8 meccsből 8 győzelem (közte egy jó Tottenham és Arsenal), 22-6-os gólkülönbséggel, azért az már nem kevés. Kíváncsi leszek, ki állítja meg őket, és hogy utána mi jön majd. :U

A következő három bajnoki (Burnley otthon, Leicester-Fulham idegenben) kvázi kötelező, de ami utána jön, az kegyetlen húzós lesz: PSG, 'Pool, 'Palace, Soton, PSG, Arsenal, City. ;] Ja, nem mellesleg az első parizer meccsen kívül mindez 20 nap alatt! :Y

[ Szerkesztve ]

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

(#116814) ZavaBalazs válasza KisTücsök (#116812) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

link

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#116815) jbalint18 válasza gyuromoj (#116807) üzenetére


jbalint18
tag

Remélem beválik .

(#116816) Tibiajax válasza vond (#116813) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

várj, csak közben kerestem zsepit, mert már itattam az egereket az írásod végére

: D

---
parma v spa derbi olyan szinten izgalmas, a nézőtért mutatják, mindenki nyomogatja a telefonját..

(#116817) Ringman válasza Tibiajax (#116816) üzenetére


Ringman
nagyúr

külön gratulálok ismét a kopasz mágusnak, kurva nagy sikersztori eddig a zaniolo+pénz (+ santon) = piás belga ügylet, remélem jól elvannak hármasban borjával.

szerk:
azt sem hiszem, hogy a spanyol nagyobb spíler lenne, mint az inter-nevelés benassi, aki idén a fióban 19 meccsen 7 gólnál tart.

nagyon remélem hogy marotta érkezésével talán nem lesz elherdálva a komplett ifi minden évben.

szerk2:
Vrsaljko -> műtét, ennyi volt az interes karrierje.

[ Szerkesztve ]

(#116818) KisTücsök válasza ZavaBalazs (#116814) üzenetére


KisTücsök
addikt

Hm. És ahogy látom, elég jó kis összegért meg is vehetik a nyáron. Bár... én leszarom, csak többet ne lássam a csapatban.

Btw.. Ajánlom Higanynak h rugdossa a gólokat. De most már tényleg.

(#116819) Tibiajax válasza Ringman (#116817) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

el van cseszve a csapatunk, úgy ahogy van.. én már feladtam
mibe fogadjunk hogy ma sem fogunk nyerni? na mibe?..

KisTücsök nem lehet előre tudni milyen lesz Higuain, de már lekapták az első londoni átmozgató edzésén

(#116820) Richard! válasza Tibiajax (#116819) üzenetére


Richard!
addikt

:DDD :DDD :DDD

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#116821) Richard!


Richard!
addikt

Feyenoord - Ajax mérkőzés: Link

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#116822) Tibiajax válasza Richard! (#116821) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

ezt azért nem sokan gondolták volna..
még én se

(#116823) máyköl válasza vond (#116813) üzenetére


máyköl
veterán

"Kíváncsi leszek, ki állítja meg őket, és hogy utána mi jön majd."

Párizs. ;)

(#116824) NyxNyxNyx


NyxNyxNyx
addikt

Bekezdett a Tottenham megint :(((

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#116825) bandus válasza Richard! (#116821) üzenetére


bandus
veterán

wow, rvp meg aktiv, ezt nem is tudtam :)

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#116826) Richard! válasza bandus (#116825) üzenetére


Richard!
addikt

Igen, azon én is meglepődtem, amikor megláttam :B
De idény végén visszavonul :R

[ Szerkesztve ]

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#116827) Enzolord válasza máyköl (#116823) üzenetére


Enzolord
addikt

Meglátjuk, hogy megallítja e őket az a szarhalom párizs. Benne van a pakliban, de most már két esélyes a párharc. Mikor a sorsolásnál kiderült, hogy azokat a .. kapjuk, mondom, ez sima kiesés! De mióta OLE a kapitány, már van esélye a csapatnak.. 😉

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#116828) Tibiajax válasza bandus (#116825) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

ha az ajax az ellenfél, egyből aktív...

(#116829) máyköl válasza Enzolord (#116827) üzenetére


máyköl
veterán

Én aztán nem vagyok valami nagy PSG szimpatizáns, sőt a United sokkal közelebb áll a szívemhez, de 30% -ot ha adnék max. a MU -nak, forma ide vagy oda...
Az a United védelem egyébként is sebezhető, Spurs ha elég tökös lett volna gurít egy 5 -öst lazán, hát Mbappé -éknek szerintem nem lesz egy nagy falat. :N

(#116830) máyköl válasza Tibiajax (#116828) üzenetére


máyköl
veterán

de jó csatár volt...

(#116831) Napfénysüti

A Barca mi a f*szomat játszik? :(((
10 emberrel nyom a Girona...

[ Szerkesztve ]

Més que un club!

(#116832) Tibiajax válasza Napfénysüti (#116831) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

girona megkapta a pirosát, azóta durván felpörgött

(#116833) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

menj már a francba, Messi....
:B ez hihetetlen

és úgy emelte meg hogy éppen ne érje el senki - nézzétek majd meg -, oda se nézett..

(#116834) KisTücsök válasza Tibiajax (#116819) üzenetére


KisTücsök
addikt

:D

(#116835) Ringman válasza Tibiajax (#116833) üzenetére


Ringman
nagyúr

na de az inter!

lautaro és icardi egyszerre kezd, borja a padon.
a fogalmatlan dalbert viszont kezdő, hihetelen hogy ő is vagy 17M-be került

(#116836) 4580693 válasza Tibiajax (#116833) üzenetére


4580693
senior tag

Elég szarul csinálta ahhoz képest, hogy csak 5. lett az oszkáron. :D

Imádom ezt a kis fickót. Amit játszik, arra szavak nincsenek.

(#116837) Tibiajax válasza 4580693 (#116836) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

szalain kívül senki nem érhet a nyomába..

(#116838) NyxNyxNyx


NyxNyxNyx
addikt

Na akkor lehet újra a bajnokságra és a BL-re koncentrálni :D Szinte 100%, hogy újabb kupamentes év. Legalább most lehet a sérülésekre fogni.

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#116839) Ringman


Ringman
nagyúr

a kopasz mire gondolt, hogy fogunk gólt rúgni, amikor a joao mario-brozovic-vecino hármas kezd középen, meg dambrosiót és dalbert-t tette a két szélre?

[ Szerkesztve ]

(#116840) 4580693 válasza Tibiajax (#116837) üzenetére


4580693
senior tag

Száláj nagy spiler. A spiler tv-re vele, szakértőnek.

(#116841) Ringman


Ringman
nagyúr

spalletti húzhatna (akár télen is) kínába, mehetne vele a belga, vecino, borja, joao mario, candreva, perisic is, ott nem kell hajtani, elég a pénzt számolni.
ebből a nézhetetlen fosból, ebből a lelketlen szar lötyögésből nagyon elegem van már, ezt a teljesítményt vsz. a primavera is hozná.
icardit meg el kell adni min. 100M-ért a madridnak, aztán lehetne épkézláb gerincet építeni a csapatnak.

remélem a félig sérült politano nem fog rásérülni, kurva feleslegesen áll be, reggelig sem rúgunk gólt.

[ Szerkesztve ]

(#116842) Ringman


Ringman
nagyúr

na nem sérült meg politano, mert egy műesés utáni sárga után szövegeléssel kiállíttatta magát.
tragikomédia :D

(#116843) DeathAdder válasza NyxNyxNyx (#116838) üzenetére


DeathAdder
veterán

Kupamentes évtől (hacsak nem PL vagy BL arany) 100x többet ér a top4. Így is bravúros volt sokszor tőlük a top4, nem tudom hogyan mehetett volna ez még kupák mellett is.
Az FA kupa nagyon más mint 50 éve volt, mára már teljesen eljelentéktelenedett.

Maximum arra jó hogy valami cselzi identitásban osztozó szurker beszóljon, másra nem igazán.

Egy esetleges BL menetelés meg nagyobbat lök a csapat presztízsén mint bármennyi hazai kupát nyerni.

Ott az Arsenal aki az elmúlt 4 kiírásban 3x nyert FA kupát mégis úgy gondol rájuk mindenki mint aki 15 éve lóf@szt se nyert, és egy tapottat sem mozdultak előre. (sőt!) Ehhez képest egy tavaly ilyenkor még középszernek nevezett csapat presztízsén egy szál BL döntő 100x nagyobbat lökött.

2018-ban a LFC €424.2m-ról €513.7m-re emelkedtek a csapat bevételei. Ez a 25%-os növekedés, a legmagasabb a topkluboknál, pedig f@szt sem nyertek ők sem, utoljára 2012-ben egy libakupát.

(#116844) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

Thomas Doll lett a Hannover 96 edzője

:Y :Y

[ Szerkesztve ]

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#116845) BenHans válasza Ringman (#116841) üzenetére


BenHans
addikt

Qrvára elegem van nekem is, 3-0-ról sikerült leadni 3-3-ra.
Egy kicseszett röhej.

Azt hinné az ember, hogy a kiöregedő Fazionál nincs tohonyább, lassabb, szögletesebb, mélább f@szkalap, de van, ő Ivan Marcano, a Porto ex kapitánya. Bár Fazio lett volna most is Manolas mellett, ha már Jesus sérült.
Olsennek sem volt jó napja, de én nem varrnám a nyakába most sem, pláne hogy bravúrja így is volt.

Na de, ez a kis Kluivert gyerek nem tudom mi a bánatot képzel magáról, alibi színpadi focista 10-ből 9 meccsen.
A többiek is úgy fogalmaztak finoman, hogy duzzad az önbizalomtól, de már allűrjei vannak, hisztizik, ugat Dzekonak, ugat a középpályásnak meccs után pedig visszaszólt Di Francescónak mert teljes joggal le merte tolni. Fél órát kapott ma, és egy rakat fos volt, teljesítménynek nem nevezném.
Egy El Shaarawynak nincs ilyen arca, de még ha Zaniolonak lenne mostanra azt is inkább megérteném, de ez a kis csíra egy holland csikócsapatban lőtt pár gólra és az apja nevére játssza az agyát és sétálgat mint egy szupersztár.
Persze jó játékos ő, tehetséges, itt is ügyes, de azért álljon meg a menet, vagy vegyen vissza és üttessen magába az apjával egy kis alázatot vagy menjen el némi haszonnal. Remélem De Rossi leépíti.

Nagyon szépen köszönjük az Internek és még inkább a Torinonak, hogy még így is egy ponttal közelebb kerültünk a 3. helyhez. A Napoli igazán verhette volna a Milant, mert így nekünk mindenképp meg kell, bár amúgy is illene. Most nagyon remélem hogy a Juve megteszi a szívességet.
Halljátok Juvésok! Most a 0-1 is tökéletes és gyönyörű eredmény!

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#116846) Ringman válasza BenHans (#116845) üzenetére


Ringman
nagyúr

a 12. és a 4. helyezett között 7 pont különbség van, a 8. és 4. között 3 (!)
lehet még bármi, abban sem vagyok biztos, hogy az inter indul a bl-ben.

(#116847) NyxNyxNyx válasza DeathAdder (#116843) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Ja azt néztem, hogy a Tottenham bevétele majdnem akkora volt tavaly, mint az Arsenal-é, ami brutális. Szükség van a top4-re a stadium miatt, de a trófeákra meg a játékosok miatt.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#116848) KisTücsök válasza DeathAdder (#116843) üzenetére


KisTücsök
addikt

Maximum arra jó hogy valami cselzi identitásban osztozó szurker beszóljon

?

(#116849) Cartevo válasza BenHans (#116845) üzenetére


Cartevo
őstag

Időben jött a fenyítés a BL előtt.

(#116850) Enzolord válasza Cartevo (#116849) üzenetére


Enzolord
addikt

Isco miért nem játszik? Miért mellőzi az edző?

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.