Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#106811) Cs1csó válasza zolee001 (#106809) üzenetére


Cs1csó
félisten

Ezt értem, és egy jó ok annak aki más gépeken is be akar lépni úgy mint ha otthon lenne, de mint írtam engem nem érdekel.
Kicsit amúgy elkanyarodtam, tehát nem az MS fiók ELLEN vagyok, hanem az ellen, hogy kivették a "natív" utat a helyi -offline - fiók módhoz, ilyen kis trükkökhöz kell folyamodni aki épp Home verziót akar újratelepíteni. Szerencsére saját kútfőből rájöttem, hogy na nincs net akkor lesz rá sansz, hogy MS fiók nélkül is működhet a dolog és igazam lett. (persze előbb gondoltam hogy belépek az MS fiókommal -Outlook - de gőzöm nem volt mi a jelszóm a böngészőm tudta de momentán nem volt elérhető :D Ha nincs másik gép vagy nem jövök rá a net kihúzásra akkor kb. letolt gatyával állok ott)

Plusz ha épp nincs másik gép a közelben és nincs MS fiókod vagy nem tudod a jelszavát akkor a megerősítő üzenetet sem tudod megnézni ahova a kódot küldik vagy a jelszónak utánanézni.

Lauda

Erősen vakarom a fejem ezen az opción...

Nemrég linkeltek egy olcsó Office Pro Plus-t talán 8 ejróért. Úgy tudom trükkös a telepítés mert valami új módi van C2R vagy mi a neve. Tehát nem kell letölteni egy bazi nagy gyári ISO-t azt telepíteni majd telepíteni a végeláthatatlan sok frissítést hanem kiválasztot - ezzel a C2R módszerrel - hogy mit akarsz telepíteni mely modulok nyelv stb. és ekkor létrehoz egy telepítőt és azt töltöd le.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.