Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7811) manchester85 válasza 1430 (#7801) üzenetére


manchester85
addikt

Nem az enyém. :P Az amúgy csak a kötbér, arra még 10k a függetlenítés. :) (Persze még így is megérné.)

"Például márciust leszámítva szinte sosem volt WebShop készlet a 16GB-osból, mert eddig annyi volt az előrendelés, hogy sokszor ha jött is készlet, elvitték az előrendelések. Szóval ha ennyiért is viszik, akkor miért csökkenne az ár?"

Ja, csak mondjuk nem tudjuk, mi számít készletnek. Ha 2-esével töltik fel a webshopot, aztán folyton pár nap alatt ki is fogy, akkor azt nem nevezném túlkeresletnek. :DDD Inkább alulkínálatnak, vagy inkább mesterséges visszaszorításnak...

Egy szó, mint 100, mivel még a 2 évem se járt se, még kötbért is kéne fizetnem, szóval nem is tudom, 140 körül talán meg is vehetném két év ikonra az iPhone 4-et, ami lassan már csak másodmodell lesz. Jelenleg a következő lehetőségeket látom magam előtt:

1. Aláírok valamikor megint a T-hez 120 ezerért ikon 200-zal (i4-re semmiképp, esetleg i5-re , de kevés esély, mert ez az ár már-már az önérzetemet sérti, és ki tudja, hol áll meg. :P )

2. Kihúzom 1 évig, és ingyen is megkaphatom, amit akkor már 10k-ért függetleníttethetek. Jobb megoldásnak tűnik, mint most 120-ért megkapni, és 2013 tavaszáig lekötni magam.

3. Nem függetleníttetem, átmegyek a vodához, és ez esetben nem kell a vásárlást követően 1 évet várnom, és másodmodellt kapnom, hanem mondjuk én magam fizetem ki azt az árat, amilyen kategóriában apám aláír az aktuális modellért. Megmarad a teljes szabadságom, és magasabb kategória szerint vehetek készüléket, akár évente. :U

Te is úgy látod, hogy a 3. verzió a legjobb? :)

[ Szerkesztve ]

i6 Silver

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.