Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • EkSYS

    senior tag

    válasz dedike #21068 üzenetére

    köszi, most már tudom mi törpént ez oké, DE:

    1: miért nem közölték velem a remek veszteles emberkék hogy ezt ne tegyem mert akkor 142,24 hufos életfogytos büntit kapok

    2: azért nézzük magunkba és legyünk őszinték, az hogy én a biztosított szolgáltatást pénzben megfizettem, azért az még ki volt fizetve, és a befizetéséért pénzt kérni...szerintem g()ci dolog. (szerk: mondhatták volna hogy akkor nem 353 huf hanem 575, azt is befizettem volna, miért kell utólag sarcolni??)
    Érted bemész a spárba telerakod a kis kosarad és a végén kp.-be fizetsz 5672 huf-ot és számla alján látod hogy készpénzfizetési felár +312 huf. Azért ez kicsit...nos...nem fair..szerintem. Nyilván értem én hogy a sok muftinak ki kell termelni a milliós 1/4 éves bónuszát, meg a sok ilyen hülye biodroid fizetését, csak ez olyan "bicskanyitogató" ilyen aljas módon lehúzni a népet.

    Hát máskor jobban meggondolom kipróbálok-e valamit remek vesztelünkél az biztos, meg mire regisztrálok, mert a sok buta inputtündér csak hátlapot tud értékesíteni, mert a technikához és a rendszerükhöz sem értenek!!

    "TED" -nek van igaza :)))

    [ Szerkesztve ]

    Eki - az eredeti

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés