Hirdetés
- gerner1
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
válasz
dom1n0 #328874 üzenetére
"Ha az egyen kevesbe erzekeny a betet anatomiajara"
-> szerintem ez a kulcs, igen nagy mértékben;
szerintem en tökre nem érzékeny, illetve ennek kapcsán sem nyafis vagyok, régen (20+ éve) betét nélküliben is ültem 8 órát 1 nap nyeregben (mostanság 6 óra felett nem mentem, ...nem a hátsóm a limit), egyetlen eddigi biciklimen sem cseréltem nyerget, bármilyen eddigi betétes nacival is elvoltam
ez tutti hergelhet is: kicsit azért én érzek "elkényelmesedést", "régen" többször el volt fogadva a szitu, ma inkább "mert én megérdemlem", "nekem jár", jaj csak semmi kényelmetlenség, természetesen látom, hogy nem a mazo, fájdalom a cél, nem "kell, hogy fájjon", ...
nem véletlen, hogy Michael Easter könyve is van: The Comfort Crisis
...while modern comforts may seem beneficial, they can actually weaken our resilience and hinder our well-being....By facing challenges and experiencing hardship, we can build resilience, enhance our ability to cope with adversity, and ultimately find a deeper sense of purpose and fulfillment
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- Eladó Ray-Ban napszemüveg
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest