- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
dom1n0
őstag
válasz
Hasaggymeg #326073 üzenetére
Itt látványosan felmegy a watt és a pulzus is vele emelkedik, de a sebesség is nő, főleg ugye szembe/oldalszél eseténén ezt a részét aero nyereségnek gondolom.
A több watt/pulzust meg a pozi adta előnynek/erőátadásnak
A második része pszichés növekedés, ezt észrevettem, hogy hiába megyek rendszeresen forgalomban, de picit mindig magasabb ott a pulzus mint ha pl. egy Tisza-tó kör vagy bicikliutas csapatás van.ZavaBalazs: A reggeli kommentedre reflektálva: bevallom TT nem mentem még, forgalomba azt nem merem nyomni, így is néha cifra élethelyzetek vannak
Talán régebben azt olvastam, hogy könyöklős tekeréshez előrébb kell tolni picit a nyerget/kiülni az elejére?fulton: Pont beszéltem egy sráccal, vett egy ilyen Maap gatyát 200 euroért és 2 alkalom után küldte vissza mert foszlott a varrás.
Nekem Alis maap mezem van, tetszett a színe, aztán utána mondta Bandi hogy ez valami nagy drága márkaAz enyém persze full kamu. és a szarabbik fajta ráadásul mert izzadós anyagból van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest