Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
Mai tekerés egy szerencsétlenség sorozat volt. Annyi mindenre kell figyelni indulás előtt , hogy az esetek 50%ban valami mindig otthon marad. Írnom kellene egy checklistát és kiragasztani a bejárati ajtóra. Most az első lámpát sikerült otthon hagyni, illetve nem néztem meg hogy a Karoo hany%-on van és mindössze 18%on volt.
Hazafelé jövet jól rám sötétedett az utolsó 4 kilométeren lemerült a Karoo , illetve ugyanebben a pillanatban sikerült belemennem egy kátyúba egy tök sötét szakaszon.
Ennek eredményeként lett egy defektem hátul, kicsipte a felni pereme.Két opcio volt 35 perc séta vagy nekiállok belsőt cserélni. Elkezdtem a cserét de az elején eszembe jutott, hogy nincs nálam pumpa -» abort mission.
Benzinkut 1-2 kilométerre, tök ellentétes irányba visszafelé. Ha oda is sétálok nem biztos hogy a prestás belsőt ott feltudom fújni.
Rénéztem a térképre, 100 méterre van egy ilyen köztéri bringaszerelő állomás, oda sétálok minden van, de a pumpát már levandálkodták a helyéről.
Semmi gond jó 1 kilóméterre útba hazafelé van egy másik, odasétáltam, pumpa már ott sem volt csak a helye, jó egy kilóméterre volt az utolsó, ott volt pumpa, de ugy voltam vele innen már csak 10 perc séta és otthon vagyok, akkor nem kinlódok vele az utcan.Itthon találtam egy horpadást a felni [link] peremen, azt sikerült 95%-osra visszahajlitani, majd beraktam egy TPU belsőt a lyukas helyett.
Olyan szempontból sikeres volt a nap, hogy nem a lehető legmesszebb kaptam defektet illetve sikerült pár dolgot tanulnom.
1. ne hagyjam otthon a kurva lámpát mert defekt lehet belőle.
2. ha pumpát nem is cipelek, érdemes lenne legalább egy CO patront magammal vinni
3. A checklista sem hülyeség
4. Ezt leszámítva eddig nem volt gond a TPU belsővel, a sima belsőt is ugyanugy kicsipte volna ez a felütés...2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo FMC RC drón - 4/3" Hasselblad kamera - újszerű állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- ELADÓ Quansheng UV-K6 kézi amatőr rádió
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest