- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
válasz
Fall-N #278016 üzenetére
Lehet hogy hülyeséget mondok mert bedőltem a sok marketing maszlagnak. Cues XT-ig állítólag leváltja a teljes modellpaletátt de már az U8000-s széria már azt a szintbe is benéz a gyártó és a külföldi tesztelők szerint. Ennek tükrében szerintem az általad említett 4-5 és 6.000 szériából össze rakott Deore kvázi annyiba kerül itthon akár külföldön mint a CUES U6000-s megfelelője ezzel csak azt akarom mondani hogy minőség terén nincsen tapasztalatom a CUES felől és neten se nagyon lehet találni mivel annyira új de ha valóban kettő egyezik akkor a régebbi Deore kicsit túl van árazva akkor hozzá képest így szerintem a Cues jobban megéri. Váltási idő annyira nem fontos nekem nem versenyzem, így is úgy szoktam váltani hogy ha elől akár hátul váltok nem hajtom annyira akkor a kerékpárt hogy kíméljem a váltókat és a láncot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest