Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz fulton #277834 üzenetére
Megoldás hogy automatizálva működjön pl 2 kerékpárnak (akár többnek is) felszereléseinek külön-külön monitorozása automatizáltan.
CeramicSpeed app a neve. Szerintem nagyon jó féle cucc. Hiánypótló számomra.
Ugyan olyan elven működik mint a garmin connect, annyi különbséggel hogy automatikusan tudja milyen kerékpárral mentem, és miután megtettünk egy ride-t a bringával, azt a strava profilból automatikusan felismeri melyikkel tettük, és annak felszereléseit fogja csak hozzárendelni a kerékpárhoz.
(fontos! előzetesen a stravában be kell állítani pl egyiket bike-ot gravel / másikat road - típusra).
Nincs más tenni való, letöltöd az app-ot a google store-ból, regisztrálsz, majd szinkron a stravával.
Nem kell semmit manuálisan állítgatni megtett utak után mint a graminban, strava meg azért nem jó (nekem legalábbis) mert ott a kerékpárok egyéni felszereléseit, lánc, sor, fékek, stb.. csak a webes felületen keresztül lehet kezelni (megint csak macera).Ebben viszont látom mind a két kerékpárt külön külön, látom melyikkel mennyit mentem, hogy áll pl a lánc, a sor stb...(elvileg az ride-kat is hozzá fogja tenni mától, remélem, sajna az eddigi velük megtett utakat valamiért nem mutatja) profi, van szervizelés előzmény stb... Vannak még szépséghibák, pl jobb lenne ha a főlapon a kerékpárra kattintva az ajánlott szervizelésig hátralévő km-helyett a megtett km-lenne látható az egyes felszereléseknél összesítve, így minden felszerelése külön kattintani kell ha látni akarom hány km-en állok velük/ vagy ha láncból többet is lehetne hozzáadni mint 1 darab (így más felszerelésként kell hozzáadni a másik láncot). Ezt jeleztem a supportnak. De ennyi kb. Ha nem stimmelnek az induló km-ek akkor kézileg át lehet írni, és remélhetőleg már onnan adja majd hozzá.
Jó lesz ez. Ajánlom ezt azoknak akik azt szeretnék nyomon követni automatizáltan hogy az egyes kerékpárokon hogy áll lánc, hátsósor..stb (pl hasznos csere esetén, vagy csak tudni mennyit ment el az adott alkatrész cseréig, vagy akik több láncot forgatnak stb...)
Legalábbis addig míg a garmin nem oldja ezt meg az app-ban.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Xbox Series X|S
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kés topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.