- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- SCYROX V8 gamer egér
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy Biztonsági őr kalandos útja 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Ez egy tavalyi cikk, de épp most megy ez a torna: [link]
Mennyivel jobb lenne az NBA-ben is valami hasonló dolog.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
borges7
aktív tag
Knicks-Hawks 4. negyed vége+hosszabítás [link]
Knicks 6 pontos előnyt mikor leadott 18 mp alatt a rendes játékidőbő végén.
Bucks ezzel a kezdővel verte a Minnyt: Prince, Kuzma, Lopez, Jackson Jr., Rollins
Edwards 4/17 tripla, 10/33 mezőnyMurray(Nuggets) meg beszórt egy karriercsúcs double nickelt [link]
-
attiati
veterán
-
.LnB
titán
Ahh ez micsoda stat: Ben Simmons egyetlen egy triplát sem dobott be, amíg a Nets-nél játszott.
Pont annyit, amennyit én dobtam Nets játékosként! Véletlen lenne?!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
borges7
aktív tag
Bár nem volt felhőtlen az öröme, mivel szoros meccsen, de kikaptak a Maciktól.
A kezdőből csak ő, és Bol Bol lett pozitív(+2) a +- mutatóban, Bol egészen jó meccset hozott 18 pont(7/16), 14 pattanó, 2 ast, 2 stl, 4 blokk, 2 TO, míg Durant 34-et dobott(12/18)
5 blokkal! -
borges7
aktív tag
Durant becomes eighth player in NBA history to score 30,000 [link]
NBA players on what makes him an elite scorer [link]
Durant, later in his postgame media availability, was told that Nowitzki and Hakeem Olajuwon lauded his accomplishment, and he was more than appreciative.
"Especially those two," Durant said. "I mean, I stole so much from Dirk and Hakeem, that it's criminal.[ Szerkesztve ]
-
-
diegho
nagyúr
Len gyorsan meggondolta magát és inkább a LAkersbe ment. Wood lett az áldozat.
-
borges7
aktív tag
Shaqtin' A Fool: Nikola Jokic Edition [link]
-
.LnB
titán
Nézem a Lakers meccset. Hát Luka fizikuma tényleg kuka. Lesz mit dolgoznia ezen még.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
szebe
addikt
Értem hogy “szem előtt van” a G-ligában, de szerintem lassan jobb lenne bepróbálni valami jobb európai bajnokságot (mondjuk amíg nem itthon játszik, addig jó).
Itthon közben megint áll a bál a közvetítések körül. A mindigo-s szenvedés után ismét kitalált valamit a szövetség. Miközben az ingyenes “próbaidőszak” alatt yt-n problémamentes volt a dolog, elindult a fizetős időszak és átköltöztek egy másik felületre, ami fogalmazzunk úgy, hogy nem a legjobb…
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
.LnB
titán
Vincent Valerio-Bodon-t elcserélték: [link]
-
ben11
őstag
Ha másért nem is, ezért mindenképp GOAT Doncic..
-
.LnB
titán
válasz
borges7 #15322 üzenetére
Ha nem Jokic kapja, az rablás.
Viszont talán nem olyan pofátlan, mint Embiid esetében.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
borges7
aktív tag
-
saen
veterán
válasz
nmate91 #15318 üzenetére
Jokic a második legjobb, kiváló szezonja van, senki nem vitatja. SGA viszont az egyik legjobb csapatban messze a legjobb játékos, net ratingje pl sokkal jobb, mint Jokicé, ő most a legtöbb pontot dobó játékos és a statisztikái eszméletlenek, főleg úgy hogy védő.
Ne lepődj majd meg azon amikor SGA nyeri az MVP címet. És nem, nem azért, mert unják a szavazók.
-
nmate91
tag
Idén meg SGA a legjobb a ligában, szerintem.
Bástya, nézd már meg mit művel Jokic.
Kurva jó SGA, de amit művel Jokic, az emberfeletti megint és még mutatókban is mindenben jobb nála. Jokic az mvp, ha így marad minden. Nagyobb rablás lenne, mint az Embiides év.
Tatum meg egy vicc, talán jobb csapatjátékos, mint Ant, de egyénileg biztosan nem jobb.
-
.LnB
titán
Dehogy SGA a legjobb...
(Az más kérdés, hogy megkapja majd az MVP díjat.)
De Jokic Pont/game, assist, lepattanók, labdalopások, és 3PT%-ban is top 5-ben van idén.
Konkrétan tripla-duplát átlagol a szezonban. Nagyon bírom SGA-t, de Jokic eszméletlen. És ha SGA lesz az MVP, az olyan indíttatásból lesz, mint Embiid. Csak ez sokkal emészthetőbb lesz(?)[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz
nmate91 #15313 üzenetére
Jokic-ot én sem kérdőjeleztem meg.
Én meg Giannis-t nem csípem annyira. Elfogadom, hogy top5 játékos. Csak nézzük meg a többi név skillset-jét.. Hozzájuk képest Giannis annyira 1Bit-es játékos..
#15314saen
?? Edwards jó. Ha Tatum-ra cseréljük azt elfogadom, de ez a "vagy valaki más" Hát ha Tatum-ot elé tesszük, akkor utána abszolút Antman-nek kell következnie.[ Szerkesztve ]
-
nmate91
tag
-
.LnB
titán
válasz
diegho #15311 üzenetére
Maximum bekerülhetne, idővel. De jelenleg fel sem merülhet mint Goat.
Egyébként Top3 játékos szerintetek Doncic? Sokan mondják. Én el tudom fogadni. Csak akkor mi a Top3: Jokic, SGA, és Doncic? Vagy SGA csak idén kiemelkedő, ezért nem top3?„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz
borges7 #15309 üzenetére
Nagyon szép volt, ahogy a meccs végén ment mindenki oda hozzá kimutatni és megandi neki a tiszteletüket.
-
borges7
aktív tag
Hubie Brown tegnap a Bucks-76ers mérkőzésen közvetített utoljára [link]
Brown coached 15 seasons with the ABA's Kentucky Colonels (1974-76) and NBA's Atlanta Hawks (1976-81), New York Knicks (1982-87) and Memphis Grizzlies (2002-05). He won an ABA title with Kentucky in 1975 and was voted the NBA Coach of the Year in 1978 and 2004.
He spent 35 years as a national TV and radio analyst, covering 18 NBA Finals. Brown was inducted into the Naismith Memorial Basketball Hall of Fame in 2005.
-
.LnB
titán
válasz
diegho #15306 üzenetére
Doncic nem ilyen? Döntőbe vezette tavaly azt a csapatot.
Ha akkor nem adott bele mindent. Akkor mi van ha a Lakers-ben ráveszik, hogy tényleg tegyen bele mindent!?!? Akkor tényleg nem is kell oda center, sőt Doncic-on kívül senki más.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz
nmate91 #15303 üzenetére
Tegnap még az volt a kommunikáció, hogy
nyugi semmi baja
.
Én nem kívánom ezt a Dallas-nak. Na meg Doncic-csal is bármi lehet bármikor. De látták AD korlapját, tudták, hogy mit válalnak.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nmate91
tag
AD kb egy hónapot fog kihagyni.
GG Dallas
-
.LnB
titán
Tuti volt valami a Dallas és Doncic között. Most a tulaj nyilatkozta ezt:
"In my mind the way teams win is by focus, by having the right character, by having the right culture, and having the right dedication to work as hard as possible to create a championship-winning outcome,” Dumont said. “And if you’re not doing that, you’re going to lose.”
"If you look at the greats in the league, the people you and I grew up with — [Michael] Jordan, [Larry] Bird, Kobe [Bryant], Shaq [O’Neal] — they worked really hard, every day, with a singular focus to win,” he said. “And if you don’t have that, it doesn’t work. And if you don’t have that, you shouldn’t be part of the Dallas Mavericks.
“That’s who we want. I’m unwavering on this. The entire organization knows this. This is how I operate outside of basketball. This is the only way to be competitive and win. If you want to take a vacation, don’t do it with us.”Elég komoly szavak.
Remélem Luka ebből erőt merít..
-
.LnB
titán
Oké, hogy nincs kezdő szintű centerük. De eskü szerintem jobban jártak így. És elég sok helyről ezt a véleményt hallom.
-
borges7
aktív tag
válasz
nmate91 #15296 üzenetére
Hát, nem annyira jók, mint amikor a 3. helyen voltak, és nem annyira rosszak, mint ez a mostani sorozat mutatja. Azért a Netstől kétszer kikapni...az egyiknek láttam a végét, azt
ők szúrták el. Igazából a védekezésükkel vannak versenyben leginkább, de felállt védelem ellen azért sokszor szenvednek. Részben azért, mert nem egy jól triplázó csapat, és ezért nem túl jó a spacing sokszor, illetve kevés kreatív játékosuk van szerintem, aki meg tudja bontani a védelmet.Pont most kezdődött a Raptors-Rockets, azt nézem, Sengun már le is sérült...hát nem ez lesz a nap meccse, három perc van hátra az első negyedből, és 14:14
-
saen
veterán
Mark Williams mégse megy a Lakershez, mert a fizikai teszten nem ment át. Nemrég volt ez téma, szóval van ilyen is.
-
borges7
aktív tag
válasz
borges7 #15288 üzenetére
According to Second Spectrum, Holmgren held the Raptors to 1-of-8 shooting (12.5%) in the paint as the contesting defender. That is his second-lowest field goal percentage allowed in the paint in a game in his career. He is now holding opponents to 38.6% shooting in the paint as the contesting defender this season, the best in the NBA. [link]
-
borges7
aktív tag
válasz
perempe #15287 üzenetére
Jazz izgalmas 2b2-et játszott, de ma a Suns(Durant és Beal nélkül) kiénekelte a szájából a sajtot hosszabításban. [link]
Rendes játékidő végén 0.9-nél Markkanen bedobta mindhárom büntetőjét egálnál, holott
ha a harmadikat direkt kihagyja, nem lett volna ideje a Suns-nak az egyenlítő triplára.
Ami egyébként egy nagyon szép figura volt!Booker 47-et szórt [link]
-
borges7
aktív tag
-
perempe
veterán
válasz
borges7 #15286 üzenetére
A Warriors nagyon elrontotta az utolsó pár percet Utahban.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
borges7
aktív tag
Friss hír, nem kell röhögni!
Simmons and the Brooklyn Nets are finalizing a contract buyout, ESPN’s Shams Charania reported after Thursday's NBA trade deadline. Per Charania, the three-time All-Star will meet with the Cleveland Cavaliers and Los Angeles Clippers beginning on Friday. The Houston Rockets are also in the mix, according to Chris Haynes.
Nem igazán vágom, miért kéne ezeknek a csapatoknak Simmons, valami ötlet?
Védekezésben mindegyik elit, vagy legalább átlag fölötti, talán playmaking?
Arra a Clippers most vitte oda Bogdanovicot, esetleg a Cavsbe csereirányítónak el tudom képzelni. -
.LnB
titán
Tegnap a Trashtalk-ban láttam, röhögtem rajta. Pedig nagyon ellene vagyok a fake, AI cuccoknak. De elhiszem, hogy Curry így érez. Jó kis kamu interjú: [link]
-
.LnB
titán
Most olvastam, hogy a Timberwolves is mennyire akarja Durant-et. Ott még meg is nézném Antman mellett. De ha választani kellene akkor inkább ne. Ott Randle helyére kellene valaki, aztán megvannak.
A másik amit olvastam, hogy a Nets ki akarja vásárolni Simmons-t. Csak nem vágom, hogy ezt még megtehetik e, vagy a deadline végéig meg kellett volna ezt lépni?!
-
saen
veterán
Biztosra próbálnak menni, mert a fiatalok mindig kérdőjel, az öregek már bizonyítottak. Csakhát a team grandpa mentalitás még sose jött be egyik csapatnak se... Egy fiatal csapatba be lehet tenni egy idősebbet és jó lesz, viszont a Sunsnál a fiatalok helyett jött az öreg és az már nem működik. KD pl ha akar tud nagyon jól védekezni, de az esetek többségében csak ácsorog és néz. Nem bírja végighajtani már a meccset...
-
.LnB
titán
Én abszolút olyan GM lennék, aki a fiatalokra építene csapatot. Sokszor nem is értem amikor bár tényleg nagy sztárokért, de öregekért adnak oda csapatok szinte mindent. És ez sokszor párosul azzal, hogy még sérülékeny is, vagy bolond. De egyszerűen a múltjuk miatt olyan értéket képviselnek amit..
Viszont ha végignézek a tabellán, akkor azért idén eléggé igazolódik ez a fiatalokra építünk mentalitás. Nyugaton nagyon. (nagyjából csökkenő átlagéletkor szerint: ) Cleveland, Houston, Minnesota, Memphis, és még a Detroit + Orlando is ott kopogtat play-in helyen jelenleg.
Na és akkor az Oklahoma-ról ne is beszéljünk.És akkor a liga másik fele meg megveszik egy Beal, Butler, Durant, Davis, cserelehetőségért..
Értem én, hogy türelem kell ahhoz, hogy a fiatalokra építkezz. És a nagy piacok türelmetlenek. Csak nézzük meg, hogy a nagy piacok mint a Clippers, Philly, GSW, stb stb hol állnak most?!
Persze ez csak az alapszakasz. És aláírom, hogy a PO-ba kell a tapasztalat.
-----
Ajjaj, a Dallas ütötte a Boston-t!„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
attiati
veterán
-
saen
veterán
Suns-nál áll most a bál. Most kezd realizálódni a vezetésben is, hogy az eddigi tervek nem működtek és próbálnak változtatni.
Bealt akarták nagyon elcserélni, de senkinek nem kellett. Erre sok csapat el akarta vinni KD-t, volt is egy nagyjáboli megállapodás, de azt meg Durant lelőtte és így került Jimmy a Warriorshoz, megcsinálták a Suns nélkül. Ennek a következménye, hogy a légkör rendkívül kellemetlen a csapatnál, totál szét van esve fejben az egész gárda.
A vezetés meg pánikol, mert utolsó két hétben, gyakorlatilag elcserélték Nurkicot, egy első és egy második körös picket a Charlotte cseresorából 3 emberre, akik szintén nem jók semmire. Persze pénzt megtakarítanak velük, de szórják a pickeket ész nélkül.
Ennek a káosznak az lesz az eredménye, hogy simán kimaradhat a csapat még a play-in-ből is. Warriorsnál sokkal jobb a légkör most, simán behúzzák szerintem, még a Kings eshet vissza, de ekkora gáz talán náluk sincs. Lényeg a lényeg, garantált már, hogy ez a szezon egy katasztrófa lesz és ebből az fog jönni, hogy nyáron elcserélik Durantot jó eséllyel. Én azt remélem, hogy Bookert is, mert Houston GM nagyon rá van izgulva, tőlük nagyon komoly csomagot le lehetne akasztani. Beal meg úgyis marad, nem kell két drága SG.
-
szebe
addikt
válasz
nmate91 #15274 üzenetére
Doncicban védekezésben biztosan több van. Euroligából/ACB-ből jött, ott nem lehet csak támadásból megélni. Csak aztán atért az óceánon, és rájött, hogy el lehet csalni hátul a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
nmate91
tag
válasz
attiati #15273 üzenetére
Nem tudom mi más kellett volna több Doncictól, kb. top 5 offensive player valaha.
Kicsit dolgozni talán a védekezésén, olyan szinten, amit Curry is összehozott. 12-13 éve ő sem volt annyira jó védő, még az első bajnokcsapat évben is nagyon rámentek, hogy őt támadták ezerrel. Mégis tudta fejleszteni.
-
attiati
veterán
válasz
nmate91 #15272 üzenetére
Így belegondolva egy Dallas 2-t kéne összerakni?
Egy felturbózott Doncic-al?Ettől most messze van a Lakers. Sok pozihoz hozzá kell nyúlni. Reaves + Kleber beáll triplázni. Hutchimura szintén + betör.
Mégiscsak jól volt összepakolva a Dallas, csak Doncic-tól kellett volna még több extra.
Dallasban nem lesz szükség ekkora átalakításra. Vannak Doncic helyett karmesterek. Lehet, hogy rövidtávon a Dallas járt jobban.
[ Szerkesztve ]
-
nmate91
tag
válasz
attiati #15271 üzenetére
Ki lesz mellé az a mozgékony magasember, aki az alleyoop-okat behúzza? James? (Hatchimura?)
Ez még akár működhet is, ha James elfogadja ezt a szerepet.Egyetlen amit úgy látok meg tudnak oldani, de James már kicsit öreg ahhoz, hogy minden meccsen betörjön. Szerintem szarok lesznek, de sokszor tévedtem már
-
attiati
veterán
válasz
nmate91 #15267 üzenetére
Ki fogja a hármasokat dobni?
Doncic mellé létszükséglet. Több is.Ki lesz mellé az a mozgékony magasember, aki az alleyoop-okat behúzza? James? (Hatchimura?)
Ez még akár működhet is, ha James elfogadja ezt a szerepet.
Létszükséglet a könnyű és biztos kosarak miatt, ami után visszaérnek védekezni.
Vagy Doncicból egy vékony, mozgékony játékost csinálnak.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
"ugyanakkor sérülések miatt mindössze 23 alkalommal volt bevethető, illetve az elmúlt két idényben is csak 43, valamint 19 meccse volt a Hornetsben."
Azért ez nagyon para.
-
attiati
veterán
válasz
borges7 #15252 üzenetére
Jaja, Kiddről is akartam testbeszéd képet hozni.
Száj összeszorítás annyit tesz, hogy "én aztán meg nem szólalok. Inkább nem mondom"Olyan sokat beszéltünk az évek során az egész Doncic problémahalmazról... és most itt a megoldási lehetőség.
Kiderül, hogy örömzenész, vagy profi.A védekezése is szóba került az interjún.
-
.LnB
titán
Williams' one issue: durability. He has played 85 out of a possible 212 games in his career (40%).
Öhh.. hát ő se egy vasember.
-
.LnB
titán
Ja, a bajnoki cím nem realitás, ezért arra nem is gondoltam.
Full rebuild, így már értem. Amúgy én is támogatom az ilyen hozzáállást, meg azt, hogy fiatalokra kell építkezni mint a Rockets, Thunder, Spurs..
Csak sokszor a GM-ek félnek ettől a lépéstől, hogy ha nincs starpower, akkor a nézőket majd nem érdekli annyira a csapat.Tényleg, most a korrol jut eszembe, a GSW is lassan egy nyugdíjas klub.
-
.LnB
titán
válasz
diegho #15258 üzenetére
Már csak Bronny-t kell beépíteni mint 6. ember és kész is vannak. Mostanába úgy is "jól triplázik" a kölyök...
-
.LnB
titán
Jó de SGA vert egy 50-et.
Ellenük kikapni nem bűn mostanság. Mondjuk az a 10. hely az nem szép. De oda az a Beal minek kellett? Főleg azzal a szerződéssel?
Meg ha Durant nincs, akkor ki köré építesz ott csapatot? DBook? Jó KD koros már, meg értékre kell váltani értem. De még mindig ő tudná húzni azt a csapatot.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
diegho
nagyúr
LAkers kezdő elég bitangnak tűnik. Azért nem semmi, hogy pár nap alatt mennyire megváltozott a csapat.
-
.LnB
titán
Megmondom őszintén, Mark Williams játéka, értéke nincs előttem. De biztos jó, ha a Lakers ennyit feladott érte. Ahogy látom jó fiatal, 1/15 volt. És nem rossz a pontátlaga, elég jó százalékkal.
Azt nem tudom, hogy érdemes volt e a Suns-nak felbolygatnia megint Durant-et ezzel a pletykákkal..
[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
Hm, Porter ties career high with 39 points(16/23), Jokic adds 38 as Nuggets beat struggling Pelicans 144-119. Az előző meccsen 36 pont, most 39, a szezonátlaga 18, lehet, hogy leesett a kő a szívéről, hogy úgy tűnik, nem fogják elcserélni, mert az ő neve merült fel leginkább ezek kapcsán a Denverből. Csak el ne kiabáljam!
-
.LnB
titán
Mark Williams -> LAL
Dalton Knecht, Cam Reddish, a 2031 unprotected first-round pick and a 2030 pick swap to the Hornets to complete the deal.
[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
válasz
attiati #15246 üzenetére
Hát a dallasi még árulkodóbb szerintem, Kidd tiszta feszkó, megszólalni sem tud(mer?), de nem is helyesel egyáltalán, semmilyen szinten azokra a marhaságokra, amit Harrison mond(hogy ő tudja, mit gondol ezekről, és támogatja ebben, lol, nem is tudta, hogy elcserélted, te fasz, akkor hogy támogatná?). Olyan, mintha be lenne fenyítve.
Viszont hosszú távon még lehet, hogy ez jót is tesz Doncic-nak, he felveszi a kesztyűt,
és profibban áll hozzá a kondícionális kérdésekhez. Mondott valami olyasmit, hogy ez is motiválni fogja, mikor erről kérdezték. -
.LnB
titán
Végre vége a Butler ügynek.
A trade nyertesei: Heat, Suns.
A következő bunyó az NBA-ben: Green vs. Butler.
Azért az, hogy Butler kijelenti, hogy nem akar a Warriors-ba menni. Majd ezek után még kapar érte a GSW, az megint csak egy fura dolog.
Szerencsétlen Schröder-ék meg lassan átállhatnának sátrazásra. Felesleges házakat nézni, bérelni.. Kíváncsi vagyok Dennis mikor engedi ezt el, és jönnek haza Európába.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nmate91
tag
válasz
borges7 #15248 üzenetére
Shams még 121-et hozott le akkor.
Miami nagyon jól járt. Én is várom Greennel a bunyót.
-
borges7
aktív tag
válasz
nmate91 #15247 üzenetére
Ezt hol olvastad? Itt 111-et ír, bár lényegében tökmindegy, az is túl sok.
És eleve túl sokat adtak föl érte szerintem, Miami jobban járt, elsózták Butlert, és kaptak egy stabil kezdőt(Wiggins) plusz egy hasznos cserét(Anderson) és egy first round picket.(meg ugye PJ Tuckert a Jazz-től) [link]Nem örülök neki én sem, hogy ezzel a primadonnával próbálnak erősíteni.
-
nmate91
tag
Butler -> GSW
Annyira nem fit, hogy elmondani nem tudom.GSW gondolom hosszútávon kalkulált és lényeg, hogy a Wiggins szerződése nem nyomja többé a sapkát.
Most olvasom, 2 év 121M, hülyék ezek?[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz
borges7 #15234 üzenetére
Én elhiszem, hogy Doncic nem tudott róla és nem is akart menni. Nosztalgikusan beszél a Dallasról és kötelességtudatból beszél a Lakersről (történelem legnagyobb klubja, bla bla)
Pelinka egy csomószor vakarja az arcát Doncic irányából, idegesen.
Látszik rajtuk, hogy tök más energiaszinten vannak. Pelinka hatalmas dealt kötött, már pörgetné is Doncicot. Az meg alig tér észhez egyelőre.Doncic próbál viccelődni, amikor kérdezik, hogy milyen volt JJR-el egy csapatban játszani.
Azt mondja, hogy "first of all, he couldnt move at all"
Pelinka itt homlokráncolósan néz rá. Pedig kénytelen lesz megszokni Doncic laza stílusát. Máskülönben nem fogja jól érezni magát Doncic.Érdekes lesz látni, hogy a Lakers mennyivel nagyobb kényszer alatt dolgozik, mekkora gépezet..... tele érdekkel. Egyáltalán nem olyan, mint a családiasabb Dallas.
Amúgy mindkét GM egy pöcs. Üzletemberek.
Nem sok közül van a csapatszellemhez, lojalitáshoz, egységhez. -
diegho
nagyúr
KD nem akar a Warriorsba menni. Dráma van kérem
-
.LnB
titán
Mert ő nagy rajongója a shaqtin a fool videóknak. És azoknak Kuzma szinte állandó sztárja.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz
borges7 #15238 üzenetére
Ez csak Khris szerződéséről szólt. De nem értem, hogy miért pont Kuzma? Akkor már lehetett volna bármelyik szertáros, vagy egy washingtoni hajléktalan a stadion környékéről...
-
borges7
aktív tag
The Milwaukee Bucks are trading Khris Middleton, AJ Johnson and a pick swap to the Washington Wizards for Kyle Kuzma, Patrick Baldwin Jr. and second-round draft compensation.
Bucks ezzel szerintem erősödik, Middleton már messze volt a régi formájától, és hát
nem is nagyon tudott huzamosan egészséges maradni, így a playoffra lesz három olyan
pontszerzőjük, aki bármelyik este képes 20-30(40, Giannis) pontot dobni, és másoknak is
helyzetet teremteni.szerk: Közben utánanéztem, ez már nem az a Kuzma, akire én emlékeztem, idén 14 dobásból átlagol 15 pontot, gyenge százalékokkal, akkor visszavonom
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Dallas szurkolók: [link]
-
borges7
aktív tag
válasz
perempe #15235 üzenetére
Nem a bedobás a lényeg, már előtte is bénáztak, pl. egy indításnál kettő egy ellen voltak, olyan 50 mp a vége előtt, 4 pontos előnyben, és az ökör rádobja a triplát, mikor tükörsima alley-oop zsák lehetett volna Green-nek, vagy egy sima ziccer, utána nagy nehezen leszedik a pattanót, van megint 12 mp támadóidejük, de Green egyből rászórja a triplát...
A bedobás előtt már kaptak egy triplát, ott hat pont előnyben 9 mp-cel a vége előtt!!! akár faultolhattak is volna, már megvan a meccs, de nem, hagyják viszonylag üres triplát dobni a Netset oldalbedobás után!!! mikor mindenki a helyén volt. Sok hiba vezetett ide.
-
borges7
aktív tag
Na, ez viszont érdekes! Body language expert breaks down Mavs, Lakers press conferences [link]
-
.LnB
titán
válasz
perempe #15232 üzenetére
Hát igen, valószínűleg azért vitték oda Luka-t, hogy mentorálja. És lám-lám, már látszik is az előrelépés.
-
perempe
veterán
Bronny bedobott egy hárompontost, most már 1/10!
* Brahms: 4. szimfónia *
-
borges7
aktív tag
Na, ezt érdemes megnézni, így kell elbaszni egy megnyert meccset, a la Rockets [link]
Remélem tanulnak belőle. -
.LnB
titán
Ezt tegnap olvastam én is, de elég erős pletykának éreztem.
Tényleg, akartalak is kérdezni, hogy Butler-t miért akarja a Suns? De komolyan MIÉRT?! Mióta kirobbantak ezek a hírek, azóta nem értem.[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
Közben KD-t nagyon keményen akarja a Warriors, még az is lehet, hogy visszatér Golden State-be.
-
.LnB
titán
válasz
Bazsi1987 #15224 üzenetére
Igen. Találgat mindenki. Én, aki kis senki vagyok, pont annyit ért ebből, mint a legnagyobb szakértők. A sok cikk is kb a semmiről szól. Pedig átolvastam én is nem egyet.
Az viszont egyértelmű konszenzus, hogy valami nincs rendben a Dallas részéről. Nehéz őket megérteni.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bazsi1987
őstag
Ahány podcastet cikket olvasok mindenki találgat hogy mi lehet itt az igazság, lukával majd kiderül mit kezd a testével menyi mecset játszik stb majd a következő 1 évbe. Max lakers bekaszál mezekel stb
-
.LnB
titán
válasz
Bazsi1987 #15220 üzenetére
Ezt figy akkor:
Értesüléseik szerint a Lakers nem léphetett kapcsolatba Doncic ügynökével a csere előtt, nem érdeklődhettek nála, hogy hajlandó lesz-e szerződést hosszabbítani Los Angelesben, és végül emiatt nem került bele a csomagjukba a 2031-es első körös draftjoguk. A Mavericksnél attól tartottak, hogy széteshet a csere, ha egyre több embert bevonnak, ezért nem merték ezt a kockázatot vállalni az extra draftjog reményében. A Mavericks megkeresett ugyan egy másik csapatot is Doncic cseréjével, de komoly egyeztetéseket egyedül a Lakersszel folytattak le. Az is kiderül az írásukból, hogy Doncic nagyon el van ragadtatva amiatt, hogy a Lakersben játszhat, noha egészen ideáig úgy tervezte, hogy az egész pályafutását Dallasban tölti, gondolkodás nélkül aláírta volna nyáron az 5 éves, 345 millió dolláros szupermaxot.
- kezdo5.hu„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bazsi1987
őstag
Szerintem féltek dallasba hogy nem hosszabít és ellenértéket se kapnak érte és így kiszálltak, nekem senki ne mondja hogy nincs orvosi vizgálat ilyen szinten ennyi dollár milliók repkednek
-
saen
veterán
Ezzel nem értek egyet. Ha a Dallas bajnok tud lenni AD-vel, akkor szerintem nekik is megérte. A probléma inkább azzal van, hogy én nem hiszek ebben.
Lakersnek meg mindenképp megérte, mert esélyt adni egy 25 éves Doncicnak akkor is érdemes ha az első meccsen örökre lesérül és soha többet nem játszik. Nem fizettek érte sokat.
-
attiati
veterán
Davis fizu sapkában is viszi a helyet? 217M
[link]
2024/25 43M ?
2025/26 54M
2026/27 58M
2027/28 62MDoncic így nézett volna ki, ha jól értem: 218M
24/25 régi fizu 43M
25/26 régi fizu 44-45M
26/27 63M
27/28 68MNem nagyon látom fizu oldalról sem, hogy ez megérte.
-
.LnB
titán
Az amúgy jó terv. Egy fiatalos, 35-36 éves AD-vel, aki legalább híresen sérülésmentes iron man alkat.
És akkor ebben a mondatban szinte mindent "idézőjelek" közé lehet tenni.
Egyébként a Keleten-Nyugaton podcastben kimondták. Ez akkor is hülye trade, ha a Dallas idén bajnok lesz.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz
attiati #15214 üzenetére
Ez ennél sokkal egyszerűbb. Ha csak nem bukik be ez a project egy éven belül Luka fizikális állapota, vagy hozzáállása miatt a Lakers-ben. Akkor minden más esetben a Dallas nagyon rossz és érthetetlen üzletet kötött.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
akkor most ott tartunk, hogy:
- Dallas tud valamit, amit más nem (Luka egészségügyi gond). A hozzáállásbelit nem mondanám, mert az változtatható.
- GM magánakciója (szakmailag indokolt, vagy személyes)
- Luka nem akart hosszabbítani vagy Dallas nem akart annyit adni, ezért előre menekültek
- tényleg Davist akarta a GMHa a Lakersben elkezd száguldani, akkor nagyon szar dealt kötöttek. Újra kijön az, hogy Dallasban nem tudnak fizikálisan managelni problémásabb játekosokat.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Ezt nem tudom, hogy vágjátok e, de Luka most hétvégén, vagy egy hete(?) vett egy 15 millió dolláros kéglit magának Dallas-ban.. "Tök jól" időzítették a cseréjét..
-
.LnB
titán
Az viszont talán még annál is rosszabb forgatókönyv, hogy Doncic teste teljesen tropa, ha ez csak a Nico Harrison kicsinyes, személyes bosszúja. Vagy hatalmának fitogtatása.
-
.LnB
titán
válasz
attiati #15205 üzenetére
Annyit tudok, hogy előre nem vizsgálják. Az mondjuk milyen lenne ha bekopognának Doncic-hoz, a LAL orvosai és mondanák, hogy
á semmi komoly, csak rutinvizsgálat, nem akarnak eltradelniii...
A szóval érted, az árulkodó lenne ha előre vizsgálnák. Szerintem orvosi papírokat sem kapnak meg.
De innentől kezdve gondolom több út van, az biztos ha kiderül valami komoly, akkor a LAL léphet. Volt is valakivel mostanság ilyen balhé. De elvileg ez lutri. Itt adni kell a másik szavára. Na meg ha hazudik, akkor elássa a saját hírnevét.
Ma reggel arra keltem, hogy az egyik nagy sportcsatorna tweetelte, hogy Lebron egyre jobban bánja a cserét. Erre az öreg válaszolt nekik, hogy ez kurva nagy hazugság..
-
diegho
nagyúr
Cuban sem tudott róla és Ainge sem tudta, hogy mi van keszülőben. Ez mekkora már
-
attiati
veterán
"Én nagyon félek tőle, hogy Doncic-csal komoly a baj."
Úgy érted, hogy maradandó sérülése van?Ilyenkor hogyan megy az orvosi átvilágítás?
Még a trade előtt átnézi Doncicot a Lakers orvosi stábja?
Vagy utólag lehet visszaküldeni Doncicot és vissza minden, ha találnak valamit a személyes átvizsgáláson?Vagy előzetesen bekérik a vizsgálati papírokat és az alapján döntenek és utólag reklamációnak helye nincs?
-
attiati
veterán
Amikor visszakérdeznek az újságírók, hogy semmi kétség nem volt a fejükben és arra jutottak, hogy ez így helyes? Erre a GM:
Let's be clear!
I'm the one making the decision.
And Jay is supportive of it.
So its me![ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Na erre gondoltam, hogy a szurkolók mit szólnak hozzá, nem a Lakers rajongókra
GM egyébként bele is mondta a kamerába, hogy a rajongók majd megszokják.
Most nézem vissza a GM+Kidd nyilatkoztatot.
Kidd sem lett bevonva az eladásba. Azt sem tudta, hogy ki jön helyette.
GM annyit mond, hogy jól ismeri Kidd-et és tudja (helyette is), hogy milyen típusú játékosat szeret.... meg sem kell beszélnie vele! WTF
Kidd közben mereven bámul maga elé
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Változik a CPU-k csomagolása az EU-ban
- Fujifilm X
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Avowed teszt
- Asszociációs játék. :)