Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Jokic minimum 4 hetet ki fog hagyni. Komolyabb sérülést viszont megúszta.
-
perempe
veterán
-
saen
veterán
Nem tudom mikor láttam bunyót utoljára NBA meccsen, de éjjel a Suns-Pelicans-on volt egy pici
Nem volt jó meccs egyébként, ezt viszont befújták faultnak, pedig gyönyörű volt: [link]
-
borges7
aktív tag
Nem nagyon szoktam olyan meccset ajánlani, aminek ennyire sima a vége, de ezt muszáj [link]
-
perempe
veterán
Tegnap Maxey összefoglalója alatt mondta az AI, hogy Drummond több hárompontost dobott. Megnéztem, tényleg. Valami végérvényesen megváltozott az NBA-ben...
-
nmate91
tag
válasz
borges7
üzenetére
Nagyon jó képességű, de egyértelműen vannak problémái fejben, ezért nem képes konzisztensen a legmagasabb szinten teljesíteni. SGA 100% fókuszban van mindig, egy gép, felnőtt ember, aki érti és tudja miért van itt
Ant egy szeleburdi kisgyerek, aki nagyon jó kosárlabdában, de könnyen kizökken. Nem is túl okos btw, de azt leginkább a magánélete mutatja, ami minden bizonnyal nagy hatással van a kosárlabda teljesítményére. -
borges7
aktív tag
válasz
nmate91
üzenetére
Akkor itt a meccs végén volt neki, mert kis túlzással ő döntötte el?(tripla, blokk, lepattanó)
Vagy csak mázlija volt? Ennek annyi értelme van, mint a "Ha lenne pálinkám, már nem lenne" mondásnak, csak az legalább vicces.Vagy mondjuk ha Giannis úgy tudna dobni, mint Curry, akkor ő lenne minden idők legjobbja. Nekem egyébként nem ez a legnagyobb bajom Ant-tel, hanem az, hogy túl jó gyerek, és nincs meg benne a gyilkos ösztön(szerintem).
-
perempe
veterán
-
borges7
aktív tag
Ez is egy must watch, Wolves-Thunder vége, nagy meccs volt [link]
-
borges7
aktív tag
"Nikola Jokics éjszaka 23 ponttal, 11 lepattanóval és 13 gólpasszal járult hozzá a Nuggets sikeréhez, és a mérkőzés során egy jelentős mérföldkőhöz érkezett, mostantól ő az NBA történetének legtöbb gólpasszát kiosztó centere. Jokics a Magic elleni összecsapás előtt hat gólpasszra volt Kareem Abdul-Jabbar 5,660-as rekordjától, az előzés pedig a második negyed derekán jött neki össze, amikor előkészített egy triplát Jalen Pickett számára. A center a szezonbeli 13. tripla-dupláját jegyezte, így pályafutása során 177-nél jár, és már csak négy hiányzik neki ahhoz, hogy beérje az örökranglista második helyén Oscar Robertsont – az első Russell Westbrook 207-nél tart jelenleg." [link]
-
borges7
aktív tag
Hoppá: "2025 decemberében Magyarországon is elindul az NBA hivatalos globális oktatási programja, az NBA Basketball School, amely a 6–18 éves korosztály számára kínál egységes, világszinten elismert képzést." [link]
-
borges7
aktív tag
Na ez tényleg az a meccs volt, amit végég kell nézni, annyira jó volt! Thunder-Spurs NBA Cup elődöntő összefoglaló [link]
Szívesen látnék velük majd egy playoff párbajt is.
-
borges7
aktív tag
válasz
nmate91
üzenetére
A második része szerintem nem igaz, lásd 50-es, 60-as évek, amikor még kevesebb csapat, és talán még kevesebb kiemelkedő csapat volt. De értem, amit mondasz, szerintem is nagyon kiegyensúlyozatlan, és "sovány" a mezőny. Nagyon sok hurka csapat van, széles középmezőny, és kevés igazán erős csapat.
-
saen
veterán
válasz
perempe
üzenetére
Ez a tartalékos Suns azért simán elkente a Wolves-t pár napja...
OKC ellenben 1 meccset vesztett idén amikor 4 kezdőjük hiányzott és második meccsüket játszották két nap alatt... Nagyon simán vernek mindenkit. Nem csak az eredményt kell nézni, hanem hogy hogyan játszanak. Előző meccsen a Suns megszorongatta őket, de azt is csak úgy, hogy a 4. negyedben a Suns kb nem dobott mellé. Ez is csak arra volt elég, hogy szoros legyen a meccs, egyetlen pillanatig nem volt veszélyben az OKC. Amikor szoros egy meccs, iszonyat hogy fel tudnak pörögni. Emellett SGA idén valami 43%-ban dobja a triplát is, megállíthatatlan. Tavaly úgy lettek bajnokok, hogy szarul dobták a hármast, idén most ez is változott.
-
nmate91
tag
-
saen
veterán
Ez az OKC lesz szerintem minden idők legjobb csapata. Hacsak nem történik valami durva sérüléshullám, én nem látom, hogy hogy tudná bárki is megverni őket 4x hét meccsen.
-
attiati
veterán
Denver Dallas meccsen nem sok védekezés van eddig
100-100 a 3. negyedben.Flagg egyre jobb. Ő hogyhogy 19 évesen profinak állt?
-
-
perempe
veterán
Final 3:57 WILD ENDING Lakers at Raptors
rengeteg a hiba. a ZH-n megnéztem Reaves-t és LeBron szerencsétlenkedését. -
borges7
aktív tag
-
nmate91
tag
CP3-t kirakta a Clippers...
Giannis meg valószínűleg nem sokáig lesz Bucks játékos. -
borges7
aktív tag
Retró, Shaq teljesen új értelmet adott a "kiüríteni a kispadot" jelentésének
[link] -
borges7
aktív tag
Hawks-Pistons izgi volt [link]
-
perempe
veterán
-
borges7
aktív tag
Jokic 26 pont 7 mezőnykísérlettel( 7/7 FG, 2/2 tripla, 10/11 FT), bár még a nyamvadt tripla-duplát se érte el, egy pattanó hiányzott
[link] -
.LnB
titán
Ne ijesszen meg benneteket a cím, kezdjétek el nézni/hallgatni, marha jó kis szakmai beszélgetés, főleg az elején: [link] Szerintem nagyon érdekes.
-
szebe
addikt
Duna World-ön vb selejtező a finnek ellen.
Jó a kezdés, kérdés meddig lehet bírni ezt a tempót. -
diegho
nagyúr
T-Mac 13 pontja 35sec alatt a Spurs ellen szerintem mindent visz ilyen téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SSD kibeszélő
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- LED világítás a lakásban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Dji Goggles 3 garanciával/ Neo2, Neo, Avata2, Mini 4 Pro, Air3 / Dji Beszámitás lehetséges
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC 2 távirányítóval/ Új 2 Év Garanciás
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo tökéletes hibátlan álapotban eladó
- DJI MINI 4 PRO FPV COMBO ELADÓ/ GARANCIA, CARE BIZTOSÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Thinking Basketball, jó videó, megérne egy misét a mostani játékfelfogás, vagy nem is tudom minek nevezzem.