Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• andrisbandi

őstag

válasz szkink #210258 üzenetére

Wippermann Connex 11SO
    Nekem a kicsit drágább lett majdnem az SX (jó drágán 26bikes-ról). Elvileg az a legkopásállóbb.

11-es XTre került, csak kipróbálni sikerült, mert 2x11-ről 1x11-re szereléskor cseréltem, de túl hosszú lett. Szóval a pár perc alatt annyi tűnt fel, h hangosabb a SHIMANO láncnál.
    Amúgy okés.

Később olvastam, h vájtfülűeknek érdemes a márkán belül maradniuk, az a leghalkabb megoldás.

--------------

Lazán kapcsolódik egy horror szori is egy előző vásárláshoz.
    Velősen; magyar boltból használt láncot küldtek...
    [kép]
    Rendelés; bike-world.hu
    Számlán; On Wheels kft
    Emailben reklamáltam; carbike@carbike.hu (- Direkt küldtek kopott/használt láncot új helyett?)

- Később megcsörgetett valaki telefonon, és gyorsan lerakta, mielött felvehettem volna.
    (Itt már gyűltek a fellegek: magyar vállalkozó céghálózatba bújva, még a telefonköltséget is meg akarja spórolni... nem írásban reagál...)
    Na mindegy, gondoltam kúltúráltan azért futok egyet a pénzemért... Visszahívtam, elmodtam a reklamációm. Erre: Ja én vagyok aki írogatok neki... csak nem gondolom, h használtat küldött... - Nem gondolom, tudom, ott ahogy a fényképeken is látszik le van kopva a felirat, és koszos a lánc, nem új. Én pedig újért fizettem. Elhajtott, h nem értek hozzá, vigyem egy szervízbe, majd ott bemérik.

Erre írtam egy "elállást a vásárlástól" emailben.
    Este felhívott egy idős ember, h most olvasta, egyet ért a reklamálással, és minden költségemet fizeti, küldjem vissza.

Így is lett, kártalanítottak végül.
    Eddig is külföldről kellett vásárolnom, ezután mégjobban. :)

░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés