Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Hasaggymeg #134842 üzenetére

    Csak a felső kategória esetében igaz az, hogy nem sokkal drágább mint az analóg. Egy átlagos, de prémium elektromos rendszerrel szerelt trekking esetében azért jelentős a felár.
    Amiről beszélsz már most is létezik. 250 ezerért egy elég jó agymotoros átalakító szettet lehet venni, ezzel bármelyik átlag kerékpárból pillanat alatt e-bike-ot csinálsz, arra pont jó lesz amiről beszélsz. Nem szoktam a tesco és társai, árukészletét figyelni, de valószínűleg náluk is van olcsó pedelec. Vagy ott a decathlon: [link]

    Attól továbbra sem kell tartanod, hogy tömegek lepik el a hegyeket, olcsó elektromos kerékpárral. Ez a 300k körüli összeg is olyan, hogy Magyarországon csak annak jut eszébe a megvétele, aki azért az átlagnál jobban kedveli a kerékpározást és hajlandó ekkora összeget fizetni. Amúgy sok ember még a 150-200 ezres ártól is sikítófrászt kap! :) Bár én személy szerint ezt nem tudom megérteni, de ettől még így van.
    és ha esetleg meg is nőne azon emberek száma, aki mondjuk 300K körül hajlandű venni egy alap e-bike-ot, nem hinném, hogy a HHH és társai lennének az úticél.

    A legáltalánosabb turista útvonalakon hiába is szeretnél úgy kerékpározni, hogy ne legyen ember, erre nem lesz módod, akkor se ha holnap betiltják az összes e-bringát. :) Ha nem akarsz embert látni akkor menj este, meg hétköznap. Illetve olyan terepeken amik durvábbak és messzebb vannak a turista útvonalaktól.

    bulikavagyok: Ha jól emlékszem neked XL-es kellett, nyilván leginkább S, M és L méretből rendel mindenki. XL-ből keveset, ezért az hamar el is fogy. Ez Európai szintű jelenség, hogy nem tudnak eleget gyártani e-bike-ból. Olyan szinten emelkedik az igény, hogy ezt a gyártás nem tudja követni. Csak előrendelés működik, ha elfogy az XL, mert keveset rendeltél, akkor így jártál. És ez igaz bármire kb. A Merida konkrétan pont az a márka amit elég jól csinálnak itthon, elég komoly mennyiséget rendel a forgalmazó.

    Sajnos a kerékpáros biznisz az nem az a fajta üzlet, hogy gyorsan veszed ki a pénzt, kevés munkával, ha ilyenre vágysz, másfelé orientálódj. :) Ez nem egy könnyű kenyér, bármelyik ágát is nézzük.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés