Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Használj te is európai terméket! 🇪🇺
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
Topikgazda
Alakítgatás . . . .
-
gjoco1
Topikgazda
Egy kis színes . . .
-
slice14
veterán
Ha már alakítgatás, akkor kicsit módosítottam az utóbbi widget-et.
Kikerült a dátum oszlop, valamint minimálisan nagyobbra méreteztem a widget-et.
A kis áthúzott felhő ikon azt jelzi, hogy 30 percen túl frissült.Aszem ez így el is készült.
Ha lesz ötlet, akkor jöhet majd a következő fantázia mentes widget.
-
gjoco1
Topikgazda
Lapozgattam a wall készletem és összedobtam egy minimált . . . .
-
gjoco1
Topikgazda
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
BBUN52 #33120 üzenetére
Alapból természetesen . De ha jól emlékszem a Niagarában önmagában is van lehetőség alkalmazáson belűl " külső " (KWGT)
widgetet használni .Természetesen . Nálam is úgy működik minden .
A főszerkesztőben a megfelelő kiírásra , vagy ikonra tudsz érintésre parancsot adni . Bárminek .Pl ha egy óra kiírásod van , érintés parancsot adsz neki , hogy az ébresztőt előhozza .
Időjárás widgetre a kívánt ( Időkép - időjárás radar ) alkalmazást elindítja , ha társítod hozzá az érinés viselkedését .Az alap fő wigetet , pedig leiltod érinésre és csak a kívánt hozzárendelt alkalmazás fog elindulni .
-
BBUN52
tag
válasz
gjoco1 #33116 üzenetére
Van arra mód hogy több widgetet tegyek be niagarába úgy hogy nem a niagara által használt stacked widget funkciót használom?
Csak az a megoldás lehet hogy KWGTben egy widget alá több funkciót bepakolok?
Illetve egy widget alá KWGTben meg lehet csinálni hogy a widget különböző részeinek érintésére más és mást csináljon? -
gjoco1
Topikgazda
válasz
BBUN52 #33113 üzenetére
Nos , gyorsan össze szedtem Neked egy kis induló " leckét " az alapok elsajátításához .
Ezeket első körben szerintem tanulmányozd és természetesen menet közben tedd fel a kérdéseid , amire készséggel válaszolunk . Jövünk . . .
Én a Niagarát már évek óta nem használom , de bordi10 kolléga aki a mai nap is azt használja kisegít benne .
Ha még nem töltötted le a KWGT t [link] . Illetve a egy kis költséggel érdemes a [Pro] verziót megvenni . Sookal nagyobb szabadságot ad és több funkcióját kitudod használni .
Vannak nagyon jó Tutorial videók a [YT] on , ami nagyban segít az elindulásban .
Ha esetleg nem a KWGT saját beépített moduljaiból szeretnél kirakni a főképernyődre , akkor ugye két lehetőséged van :
-készítesz magadnak ( ez már , ha még nem csináltad első nekifutára " nehezebb " út . Sok gyakorlás szükséges , hogy ne csalódj
)
- vannak ingyes és fizetős előre elkészített widgetek : [link]Adok még egy " kedvenc " készítőmtől " free pakkot : [ppick. CH]
Kezdésnek nagyjából ennyi .
Jó mókolást és kérdezz bátran !
-
-
BBUN52
tag
Sziasztok!
S23Ultra kapcsán elkezdtem használni a Niagara Launchert, de jó lenne még valami mókolni rajta.
KWGT-vel szeretnék rajta mókolni de nem igazán tudom hogy kellene hozzákezdeni.
Valaki pár gondolatot tippet tud írni? -
-
gjoco1
Topikgazda
( 514. )
-
slice14
veterán
válasz
gjoco1 #33101 üzenetére
Köszönöm!
A szöveg szélesség miatt, mert picit beljebb került a szöveg és a betű méret is 30-ról 32-esre emeltem. Próbáltam utána nézegetni hogy tudnám vágni a végét és másik sorba kiíratni. Mert ha simán kettőre állítom a sorok számát akkor simán külön sorba rakja a második szót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Formula alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest