Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Lehet adok akkor neki egy esélyt.
-
Kasya
nagyúr
Megjelent a Ball x Pit.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
2 órám van benne, és addig nem volt gond. Be lehet állítani elég aggresszívre az aim assistot. Én az Alien Isolationt is kétszer kitoltam mobilon, meg még párszor más platformon is
Persze nem ideális, de simán játszható. A kinézet és kb minden kettétör bármilyen mobilra tervezett játékot.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nekem full kimaradtak ezek a TR részek. Azt mondod tapizással játszható?
-
Izland`
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan játékokat, (vagy olyan oldalt, ahol ilyen játékokról találok összeállításokat) amelyekben online lehet játszani más játékosokkal? A témakör igazából mindegy, lényeg, hogy pár percnél (max ~10 perc) tovább ne tartson egy meccs, legyen valami ranglista például, és ennyi.
Olyanokra gondolok, mint a Clash Royale, vagy a Head Ball 2. Lehet gagyi is.
-
válasz
baal-amiga
üzenetére
Nagyon régen PC-n nyomtam és emlékeim szerint az rendes PC-s port volt.
Viszont, amiről most éjszaka írtam, az az volt, hogy telefonról futott a Resi 4 és az volt kikötve TV-re.#40358 Amur:
Teljesen egyetértek minden szavaddal!
#40360 Narxis:
Nem tudom mennyire kell ettől félnem, mert évek óta iPhone-ról játszok és csakis azért vagyok itt, mert ez az egyetlen aktív mobil gaming topik az oldalon.
-
Amur
addikt
válasz
fery02
üzenetére
Én rengeteg régi pc-s címet bespájzolnék, mert az évek alatt én is teljesen átköltöztem mobilra. kb. 10 éve csak egy RAM bővítés volt az asztalin, ez elmond valamit mennyire játszok ott bármilyen friss címmel.. Mobilon viszont tényleg eszméletlen időm elmegy egy szekér fórum követése mellett hogy mit érdemes egyáltalán letölteni mobilra. Sajnos egyre kevesebb a minőségi cím, a reklámok pedig egyre szemtelenebbek, egyre hosszabbak, és amikor 3 reklám egyszerre, és nem müködik hogy addig leteszem a telefont és majd ha lefut a szemét reklám folytatom, hanem egy alaposan elrejtett pici X, majd egy play áruház link, ha érdekel ha nem odavezet, majd újra a reklám felülete amit végre eltüntethetek.. Na ezért van fenn az adguard, mert enélkül már mobilon sem játszanék. inkább hagyom az reklámért kapott rewardokat, amúgy is mazohista vagyok, szeretek megszenvedni a játékokkal, ami könnyű az untat. mondjuk a végtelen grind is untat..ezért kellenek a régi címek portjai, mert azok között sok a minőségi, kidolgozott, szórakoztatóan nehéz játék, és végre kiszakadhatunk ebből a mobilos mocsárból, ami egyre mélyebbre sűlyed a fekáliában, és tényleg nem értem hogy legalább a kamu reklámok szűrésére miért nem figyel oda jobban a Google. Pénzük mint a szemét, kapacítás is lenne bőven, ezzel magukat is lejáratják.. ráadásul mikor már a gyerek telefonján is szexi cicák társkereső oldal jön be reklámként ott elgurul a gyógyszer! Csak ezért érdemes beállítani a reklámtartalmakat érdeklődési kör szerint, hogy legalább kevesebb szemetet dobjon fel ha mégis reklám jön, de az sem müködik jól.. gondolom megkerülik a szűrést elmés címekkel, cimkékkel stb.. Bár a mai AI hype világban ahol a kamerával megmutatom neki mit szeretnék megcsinálni és bekarikázzal élőben mikor mit szereljek ki, be nem értem miért nem tudja a reklámokat tényleges képi tartalom alapján szűrni.. tudom a válasz egyszerű: mert nem akarják.. nekik mindegy milyen reklám, csak pénz hozzon.. bocsi a hosszú monológért!
-
válasz
Narxis
üzenetére
Itt jön a képbe, hogy azok viszont nagyon örülhetnek az ilyen mobilra portolt AAA címeknek, akiknél nincsen se PC, se konzol (a miért az nem tartozik senkire se).
Én is ilyen vagyok, egy régi laptopom is csak azért van, hogy legyen mégis a házba valami asztalibb rendszer, hogy ha éppen mobilon nem tudok elintézni valamit.
Legutóbb a Resident Evil 4-el próbálkoztam kontrollerrel, hogy közben a teló ki volt kötve HDMI kábellel a TV-re és amúgy nem is volt rossz.
Plusz ha arra gondolok, hogy mégis egy apróbb mobil eszközről fut az egész, teljesen megbocsátom neki, hogy grafikailag nem PS5 szint.
Az más dolog volt kontrollerrel halálra bénáztam magam normal fokozaton is, mert autós game-ekhez használtam csak mindig is kontrollert, de biztos hozzászoknék ehhez is, csak időt kéne neki adni. -
Dilikutya
félisten
válasz
Narxis
üzenetére
Technikailag se olyan nagy cucc, 13 éves játék, komoly mobiloknak gyerekjáték szerintem.
Jók ezek a PC/konzolportok, mert legalább van normális, egyszer fizetős komolyabb single játék. De én hiányolom azokat, amik direkt mobil címek, teljesen rászabott irányítással, de hasonló minőségben.Irgalmatlan sok szemét van, meg innen-onnan lopott videókra saját HUD rárajzolva a reklámban, aztán meg kiderül, hogy ganéj az egész.
Amúgy is agyfaszt kapok a temérdek reklámtól, vannak a kamuvideók, meg ezek a plinko, chicken road faszságok, jelenteni se lehet őket rendesen, pláne ha a videó nem is a Play-re mutat hanem egy koppintott oldalra.
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Hát nem tom, technikailag tudom az ilyet értékelni de ilyen AAA játékkal inkább PC-n játszom.
-
Rigormortiis
veterán
Megjelent a Subnautica Below Zero is. Az első részt is jól megcsinálták mobilra, most ráadásul csak 3100 forint, ennyit bőven megér.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Köszönjük a linket
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyik kedvencem játékom abból az érából.
-
Rigormortiis
veterán
Egész jó lett a Tomb Raider. Mármint a 2013as rész remakejének a portja. Basszus, nem érződik 13évvel ezelőttinek az eredeti megjelenése, pedig anno x360on, majd ps4en is szanaszét játszottam
Telik az idő, na
Istenem, a multit is mennyit pörgettük 
Szerintem a tapis irányításból kihozták amit lehetett, minden dlc benne van, és baromi jól néz ki, szépen is fut.
Lazán megéri az ötöst, szerintem.
Jajj, mielőtt Whitewalker kolléga szóvá teszi
link -
Dilikutya
félisten
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Mondjuk ez nem kizárt, egy tabletben van hely ilyesmire is.
-
válasz
baal-amiga
üzenetére
Nord 3, MediaTek Dimensity 9000 SoC akkor már kezd kevés lenni.
-
Monument Valley 3-nak van ám hardverigénye, rendesen felforrósodik a teló tőle...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
DNS beállítás?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Úgy olvastam h eltünteti, de azokat amikért előnyt kapsz megmaradnak.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ebben már nem tüntetni el a reklámokat bármilyen vásárlás?
-
Ez a Tetris Block Party eléggé addiktív és nem tűnik pay2win-nek.
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nem feltétlen, mert néha bizonyos API hívások megszűnnek újabb andorid verzióban, és ha az appokat nem frissítik, nem működik az app. Plusz a google szereti letiltani a pár éve nem frissített appokat, pont arra hivatkozva, hogy már nem feltétlen fog jól működni, meg biztonsági szempontból is elévülhettek.
#40336SunMount3r: igen, sokkal rosszabb. Csak akkor szabad bármit is venni androidra, ha biztos, hogy használni akarjuk a következő 1-2 évben.
-
icemad
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ha ebből a szempontból nézzük, akkor igen. Az android nem játékos platform.
-
SunMount3r
nagyúr
Akkor ezek szerint még rosszabb, mint a Windows.
-
icemad
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Majd írd meg, hogy tetszett.
-
icemad
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Hát nagyon nem. Nem tudom mi az oka, de pont ezért nem veszek már soha többet androidra játékot. Több száz eurót buktam már azon, hogy a fejlesztő cseszik újítani a programon, emiatt meg nem lehet használni a már megvett játékot újabb rendszeren. Csak jön a play áruházban a sablon szöveg, hogy nem kompatibilis az ön telefonjával. Hát rozsdásodjon rájuk a műanyag lakat. Playpassban ami benne van, azzal játszok.
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
Azért nem teljesen és a Google Services miatt is legalább kell évi 1 frissítés, ez az én tapasztalatom. Pl. a modernebb grafikájú Game Dev Story használ cloud mentést és már nem egy játéknál tapasztaltam ha pl. 2 évig nem kapott frissítést akkor nem tudtam bejelentkezni, hogy letöltse a mentést ha volt. Lehet, hogy elindult maga a játék de az nem garancia semmire. Most legutóbb a Zen Pinball adott ki frissítést a régebbi pinball játékaihoz, pl. Star Wars Pinball és csesztek javítani, hogy full screen legyen, alul van egy fekete sáv, de legalább a Google Play működik és visszatölti a 2 megvett pinball táblámat...szóval lehet, hogy nem kötelező de ajánlott és úgy tudom a Google is támaszt elvárásokat, nagyon régi játékok/appok lekerülhetnek play store-ból ha nem kapnak frissítést. Szoktam néha látni olyan changelog-okat 1-1 játéknál, hogy Android SDK update ami arra utal, hogy csak egy kötelező frissítés, hogy a legújabb androidon is működjön.
-
icemad
nagyúr
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Persze, rengeteg Cairo soft játékkal játszottam. Kb ugyanaz mindegyik. El lehet vele lenni.
Fejlesztés, eladás, reklám, emberek felvétele fejlesztése, kb erről szól. Évente megválasztják a legjobb játékokat benne. Ott vannak vicces címek.
Game dev story kb ugyanez, csak más grafikával. -
Ezt próbálta már valaki?
Game Dev Story - Android
Game Dev Story - iOS -
icemad
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Talán még a Magic Rampage hasonló, ami eszembe jutott. Bár az összetettebb és szerintem nehezebb is egy kicsit. Play Passban benne van, ha ez számít.
-
MikeWazowski
veterán
Tudtok ajánlani olyan játkot ami hasonlít az earn to die rogue-hoz? Nem az autós részére gondolok, hanem amikor ugrálni stb. kell a pályákon. Tetszik ez a stílus de úgy érzem innen már nem tudok tovább haladni.
-
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Etherlords-hoz hasonló játékot keresnék de nem igazán találtam az áruházban...
A játék amiről szó van körökre osztott stratégia és kártya keveréke.
- [link] -
fdisk
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
-
baal-amiga
senior tag
Most néztem meg a The exit 8-at, és rákerestem, nem ismertem a játékot. Erre kiadta a droid verziót is.
Ismeri valaki? A filmnek jó hangulata volt. -
SunMount3r
nagyúr
Heló!
Tudnátok jófajta, magyarnyelvű keresztrejtvény játékokat ajánlani? Elsősorban olyanokra gondolok, ami a Füles és társai magazinokban szokott lenni, de nyitott vagyok másfélére is.
Köszi!
-
WhiteWalker
nagyúr
-
fdisk
őstag
Sziasztok.
Online játszható, multiplayer (barát meghívós) játékokat keresek
Ügyességit, logikaiakat. -
fabokf
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nekem az is megteszi, ha lesz natív kontroller támogatása induláskor...pont tegnap teszteltem le pár játékot (Where Winds Meet, a frissen kijött Arknights Endfield, Dead Cells, vagy a kizárólag SEA-régiós Racing Master) és mind pöccre felismerte, hogy kontroller csatlakozik a telefonhoz...az RM kivételével mind sokkal jobb élmény lett általa (az autóversenyt még szoknom kell, sokkal érzékenyebb az irányítás analóg stick használatával, mint két virtuális gombot pöckölve😁)
-
wjbhbdux
veterán
Február 18-tól lesz Androidon is elérhető a Warframe. Ez a konzol/PC változattal egyenértékű és crossplayes teljes játék, nem valami mobilos pay2win változat mint a műfajában a Destiny Rising vagy a készülő Division Resurgence. Így is lehet csinálni.
-
icemad
nagyúr
Mobilos epic appban ingyenes a monument valley 1-2. Nagyon jó logikai játék.
-
baal-amiga
senior tag
Limbo 209 Ft. Ha eddig nem játszottál vele, ki ne hagyd!
-
válasz
geryboro
üzenetére
Sajnos nincs multi és ha eddig nem volt, akkor bizonyára nem is lesz sajnos.
Frissítések is ritkán érkeznek, iOS-re a legutóbbi frissítés 10 hónapos.Van esetleg olyan, hogy napi-, heti- és szezonális kihívások, ahol mások pontjaival és időeredményei ellen lehet küzdeni, ennyi “multis” dolog van benne csupán.
Menüt illetően benne van hagyva a Többjátékos mód, viszont szervereket a mobilos verzió nem tud találni.
Pedig egyébként ez nálam is rendesen kitolná a játék szavatossági idejét és az is lehet, hogy a mai napig multiznék vele, ha lehetne, mert imádom a játékot, amilyen minőséget képvisel a mobilos autós mókák körében. -
Dilikutya
félisten
-
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Passz... Évekkel ezelőtt csináltam. Elméletileg automatikus, nem emlékszem, hogy bármit is aktiválni kellett volna. Talán egy telefon restart kellett a többieknek.
-
Kasya
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nekem 650.
Van neha 50% akcio. Ha akkor kifogod, utana mindig ott marad az olcsobb opcio. -
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Akinek van előfizetése, annak kell egy családi csoportot létrehozni. Utána oda tudja felvenni a tagokat. Akár a Family Link appon keresztül vagy a myaccount.google.com/family oldalon.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
nem tudom én egyedül használom.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Telik az idő, na