Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Aweriot: Cloudflare és mi
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dilikutya
üzenetére
Egyrészt nem mondanám elavultnak, másrészt nem a fényképszerű grafika miatt van nagy gépigénye, hanem azért, mert egyszerre több száz ellenfél is lehet a kijelzőn. Még PC-n is be tud lassulni max grafikán, modern hardverrel.
A telefonjaink számítási teljesítménye még mindig egy nagyságrenddel rosszabbak, mint egy akár egy 5 évvel ezelőtti szerveré.
-
Kasya
nagyúr
Pár ajánlás, amikkel most jatszok:
Dice of Kalma
Balatro szeru, de állo nezetes és egyszerusitett jatekmenet. Nekem a Balatro nem, de ez tetszik. IAP csak a reklammentessegre van. AdGuard app mellett nincs reklam.
DRG Survivor
Steam-en nagyot megy és teljes értékű port lett. A demo verzió is ad pár ora élményt, mielőtt eldönthetjük, hogy megeri-e a 4000 ft-ot. Kiprobalni mindenkepp ajanlom. Kontrollerrel teljesen jol mukodik. Allo és fekvo nezetet is tamogat. Ugyanakkor brutal teljesitmeny igenye van, ha max felbontason akarunk jatszani. Még igertek ra javitasokat.
Whisper of the Forest
Tower defense stilus. Alfa ota jatszok vele. A fejleszto Discordon minden velemenyt meghallgat és fejleszti a jatekot. Most már megjelent és teljeserteku jateknak tekintheto. IAP nem szukseges. Csak annak javaslom, aki az incremental jatekokat szereti.
BlazeBlue
Nagyon igényes jatek, Steam-rol ismeros lehet. Egyelore csak ismerkedem vele, de kontrollerrel kivaloan jatzshato. A vizualis és hang effektek kivaloak.Illetve most a Hades és Diablo 3 switch verzió megy még (KenjiNX).
-
Joccc07
addikt
Akciós a Wreckfest. 649ft
Ennyiért már behúztam. -
MikeWazowski
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Kontroller nélkül is játszható?
-
Fitzgerald
veterán
Hitman: Absolution
Újabb igényes AAA port a Feraltól. Elképesztően néz ki a játék, tényleg leesett az állam. Még emlékszem a pécés verzióra amikor megjelent, kellett azért alá egy tisztességes középkategóriás vas. Hihetetlen, hogy már 13 éve volt. Van kontroller support, a Dualsense-el játszottam az első két pályát.
Legmagasabb minőségi beállításokon a Snapdragon 8s Gen 3 (Honor 200 Pro) - ami kb. a középkategória közepe manapság - 45-60 fps-t tud, ami igencsak tisztességes. De lockoltam 30-ra, így folyamatosabb az egész. 3999 forint, abszolút megéri az árát. Ajánlom mindenkinek, akinek legalább egy modern, középkategóriás telója van. -
WhiteWalker
nagyúr
-
icemad
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Van egy elég "borongós" hangulata. Meg nem az a tipikus mobil játék, amit 3 percre előveszel. Ehhez lekell ülni és legalább egy órát tolni.
Play passban benne van, ott is kitudod próbálni. Az elmúlt 2-3 hónapban nagyon jó játékok kerültek be, szerintem simán megéri a pénzét. -
kp78
addikt
Az mitől függ, h egy játék állása szinkronizálódik-e másik telefonra?
Nem vagyok nagy játékos, de emlékszem, h volt olyan, amit egyik telefonon játszottam, azt a másikon onnan tudtam folytatni.
Természetesen a play játékok telepítve van, és ugyanaz a google fiók van minden eszközön.
Korábban a Royal Kingdom, és most a Lara Croft GO sem szinkronizálódik.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Köszönöm!
-
Rigormortiis
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nem mondanám kifejezetten nehéznek, inkább egy idő után nyomasztó, mint egy Lovecraft regény.
Viszont maga a mobilos port nagyon rendben van, minden téren.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Én nem azt, hanem a LaraC GO-t vettem meg.
Talán Rigormortiis ismeri, úgy értelmeztem a hsz-ét. -
MikeWazowski
veterán
válasz
baal-amiga
üzenetére
Ennyiért már talán meg is veszem a Dredge-t. Amúgy milyen a game? Nehéz?
-
Narxis
nagyúr
Kingdom Rush Battles-t tolja valaki?
-
baal-amiga
senior tag
A dredge becsúszutt 4k alá: a Lara Croft GO szintén jóáras lett, majdnem végig is toltam, szórakoztató, bár nem túl nehéz.
-
Joccc07
addikt
Subnautica ára csökkent az áruházban
3990-ről, 2990-re -
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani valami korrekt multiplayer-es címet, amit lehet játszani kontrollerrel?
Szűk másfél év után úgy tűnik “végigjátszom” a Rally Fury-t és hirtelen fog elveszni benne a motiváció, hogy tovább folytassam, szóval a pótlására keresek valamit.
Hardverizzasztó cím is jöhet nyugodtan, hogy kinézzem valahogy és olyan ajánlásnak örülök, ami személyes tapasztalaton alapul, amit már tényleg hosszabb ideje nyüstöl valaki és jó.Majdnem bármi jöhet, ami kontroller-rel játszható, csak a CoD:M ne legyen.
Köszi előre is!
-
fabokf
tag
Máskor tegyétek hozzá azt is, h távol-keleti témájú a világa, akkor sokkal hamarabb felrakom és kipróbálom

Tegnap, miután letudtam a titánvadászatot a Racing Mastersben, beleöltem egy jó órát az elejébe...grafikailag rendben van, bár nem értettem, hogy miért full Low detail az alapbeállítás, mikor simán elbírja a készülék High alatt is...a többi része echte Anima, egyedül a boss izzasztott meg picit az elején de nagy nehezen sikerült túljutni rajta...hétvégén mindenképp tolom majd tovább
Am ennek van Google Play támogatása (mentett profil, stb.)? Felraktam az Anima-t is nosztalgiából és meglepve tapasztaltam, hogy annak ellenére meg volt a 3+ éves mentésem (egy 16-os szintű karakter), hogy nem láttam indításkor bejelentkezni és az is biztos, hogy kettővel korábbi telefonon toltam utoljára, nem a mostanin
-
Kasya
nagyúr
válasz
baal-amiga
üzenetére
Az FPS még nem konzisztens, illetve ahogy Anima eseten is, a fejlodes elsore megteveszto lehet a tutorial hianyaban, de jonak tunik.
Egyelore Lvl 5 vagyok, nem volt idom jatszani vele..most jelennek meg a jatekok Steam-en is
-
Kasya
nagyúr
Megjelent az Anima fejlesztoinek uj jateka: Oniro ARPG
Van kontroller tamogatas is. -
Kasya
nagyúr
Elkeszult a Hollow Knight Silksong nem hivatalos portja. Gamepad, bill es erintokijelzon is jatszhato.
Link -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Lehet , hogy az , de nálam több mint 5000ft az ára így is.
Nekem a lélektani határ felett van. -
Rigormortiis
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Imádom, ha egy másik androidos eszközön elindítva kérdés nélkül ott folytatja a játék, ahol a másikon abbahagytam. Remek port.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Köszönjük
és a linket is ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rigormortiis
veterán
Fél áron adják a Dredge-t. Az utóbbi évek egyik legjobb indie játéka, ide is megvettem, teljesen jó ez a mobilos port.
-
dionaea
őstag
Aki szereti a repülős kátékokat annak portos RCS repülő "szimulátor" jó lehet. Szerintem nem rossz
Ami fura hogy a pro havi 990ft ami azért húzós. -
MikeWazowski
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Most lenne időm játszani, de nem lehet....
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Indításkor kiírja hogy a vágólapom nézegeti a játék, Kína

Amúgy kb hozza a Diablo 3 vs Diablo Immortal szintet a Destinyvel, de a melee animációk pl. jobbak, mint a nagy játékban
-
Rigormortiis
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Azért mocskos jól néz ki és pár óra után azt mondom, rendben van (elég sokat toltam az első és második Destinyvel is).
-
darkrock
aktív tag
Epic Store-ban ingyenes a Machinarium
-
fabokf
tag
A játék Play áruházas adatlapján eddig valóban nem voltak ezek láthatóak, gondolom a frissebb kinézet hozadéka. Viszont van ugye külön Play Játékok app és abban minden játéknak listázza az elérhető achijait, ha vannak, már elég régóta
Néha el szoktam indítani, azért tudom...plusz ott tartja nyilván, hányas szintű a fiókod 
-
icemad
nagyúr
Haverom vett valami xiaomi utánzat tabletet. Benézte az aliexpress-en. Tudtok valami programot, ami kiírja a valós specifikációt? Olyasmit, mint PC-n a Speccy pl.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére

-
Rigormortiis
veterán
Btw tölthető a Destiny Rising, holnap reggeltől lesznek élesek a szerverek.
-
icemad
nagyúr
válasz
Dr Bubo
üzenetére
De így kilistázva a játék adatlapján nem láttam még. Azt meg főleg nem, hogy vannak ritka, gyakori, stb trófeák. Plussz infó, hogy a játékosok hány százaléka oldotta fel. Sima natúr achievementek voltak eddig is, azt tudom. Kaptál 500 xp-t vagy 1000 xp-t. De ilyen formában kiírva , szerintem nem volt eddig. De lehet, hogy ez csak nekem új.
-
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én megvettem a lifetime licence-t. Annyit nekem megér, hogy baromi egyszerű és gyors. Még kontrollerrel nem próbáltam, pedig ps játékokhoz az már kellene. Hiába nagy a Fold, sokszor mellényomok.
Meg megkell néznem, hogy android tv-n megy e. Az lenne az igazi.
-
Narxis
nagyúr
válasz
icemad
üzenetére
Nintendo-t hagyjuk is, egy mocsadék cég, olyan játékokról van itt szó amihez már hardvert se gyártanak. Az ami switch-en elérhető ehhez képest egy vicc, jóval kevesebb régi játékkal lehet játszani. Kb. töredéke ennek pedig pénzük lenne rá, hogy ugyanezt megcsinálják, nyilván azokkal a játékokkal ami hozzájuk tartozik/tartozott.
-
sto1911
veterán
válasz
Narxis
üzenetére
@#40203WhiteWalker leirta a lenyeget, maga az app nem csinal semmi rosszat, a ROM letoltesekor pedig elfogadod, hogy jogod van letolteni (amit egy kezdo ugyved masodpercek alatt szetszed, de mindegy
)
En biztos nem fizetnek ezert egy fillert sem. -
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ps-t próbáltam Tekken 6-al. Meg Twisted Metal 2-vel. Mindkettő működik tökéletesen. Bár kicsit gyorsabb telefonon, mint magán a konzolon, de gondolom ezt valahol belehet állítani. Samsung fold 5.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
sto1911
üzenetére
Igen , tudom mi ez!
Csak a legtöbb emulatorral mindig volt valami. Vagy nem olvasta be az adott forrást , vagy a hanggal volt probléma , laggolt , vagy épp biost kellett vadászni , de estig lehetne sorolni a hibákat.Elég sokat próbáltam.Eddig ez az egyetlen olyan emulator ami atomstabil , és all in one! Nem kell sz@rakodni semmivel , inditod és kész.
Narxis: olyan mint a torrent , igazából nem tárol illegális dolgot , onnan kezdődik az illegalitás , hogy az user letölti a játékot.
Az app csak az "ajtót" mutatja meg.
-
sto1911
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ez csak egy emu keretrendszer, letölti az emulatort, majd a játékokat. Amit magad is meg tudsz tenni kicsivel több munkával és ingyen játszhatsz.
Mindkét megoldás illegális egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Autós topik
- Spórolós topik
- Gitáros topic
- RENNSPORT
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- fém fedlap ! Spin 3 YOGA/2in1 - 14" multitouch, R3, 8 / 256, Radeon Graphics, erős akku +SZLA +GAR
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16 Pro 128GB White Titanium - Apple Gari
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és a linket is ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)