Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#95008) syl5 válasza kolosanyi (#94984) üzenetére


syl5
őstag

És egyébként mondom ezt úgy, hogy magamat én is k..szott átlagosnak látom, a különbség csak az átlagembertől, hogy hordom magammal a kaját, rendszeresen keményen edzek, és tisztán eszek. Van akaraterőm, felőlem egész nap az orrom alá dughatják a sütit, akkor is közömbös lesz rám. Viszont én nem magyarázom meg miért nem vagyok izmos, nem posztolok k3peket meg gyökér videokat, csak teszem a dolgom, hogy elérjem az álmaimat.

Amin meg nagyon felbasztam magam, hogy nekem egy ilyen kis nyápic, aki életében nem dolgozott - a nyári munka nem munka, ahogy a juniorokra sem mernek igazi munkát bízni - ne magyarázza meg, hogy mi legyen a fontossági sorrend, meg hogy a munkába tegyek bele mindent. Ha minden mást leszarok, csak munkamániás vagyok, akkor minek dolgozom?! Létfenntartásért?! Nincs értelme az életnrkek, ha minden csak a munka. Az idióta emberek, jelllemzően akik kurvára nem csinálnak semmit egész nap munka gyanánt, meg az ilyen túlokos egyetemisták az okosok mindig, mert rohadtul nem fogják fel hogy a munka csak egy eszköz a céljaid eléréshez, nem több.

Nekem az edzés terápia, rendesen keményen melózom, szinte minden nap felbasznak, megváltás amikor végre lemehetek és odabaszhatok. Akkor kiürül az agyam és ez ad erőt, hogy holnap újra bemenjek és csináljak egy olyan dolgot amit nem akarok. És itt jön képbe megint az, ha szeretsz dolgozni, akkor vagy szerencsés vagy, vagy nem csinálsz semmi értékelhetőt, vagy még nem melóztál eleget. Kemény szavak, de ez van, ma rengetegen álomvilágban élnek.

De off vége, csak ezt még le akartam írni.

[ Szerkesztve ]

Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.