Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#94984) kolosanyi válasza BÁ Nutrition (#94974) üzenetére


kolosanyi
veterán

Éppen azt mondja, hogy a testépítés nem fontos annyira neki, mert egyetem meg nyári munka, család meg miegymás mellett nem tud még 100%-os teljesítményt nyújtani ebben is. Jobban kell odafigyeljen ezekre a dolgokra, mint a testépítésre. Ezért szerintem senki nem vethet rá követ. És abban maximálisan egyetértek vele, hogy más sportágakban nem nézik szánalmas gyökérnek az embert ha nem legalább megélhetési szinten űzi. Egy elit kenyai hosszútávos nem röhögi ki a magas vérnyomással küzdő Bélát, aki 45 év semmittevés után elkezdett kocogni és életében először fut le megállás nélkül 5 km-t. De szerintem Kathi Béla se nézi hülyének azt aki azért megy a termébe edzeni, hogy kicsit megmozduljon.

(#94976) rwin5
A Maslow piramist már rég nem tekintik alapnak a pszichológusok. Mivel magyarázod akkor az éhségsztrájkot például? Maslow elmélete szerint ez nem történhet meg, mivel addig nem hagy nyugodni az éhségérzet, amíg ki nem elégíted ezt a primitív létfenntartó ösztönt.

(#94982) syl5
Pedig a legtöbben azért gyúrnak, hogy utána tudjanak feszengeni a standon. Ezzel azonban nem menő lesz, hanem inkább kínos. Kínosabb, mint a srác aki érvel az álláspontja mellett. Egyébként mennyivel rosszabb ez a forma, mint a tipikus ektomorf, akin pólóban még ennyi se látszik, ezért mindig a kockás hassal jön meg a relatív erővel? És persze mindig az újabb adag placebo csodatáptól várja a megváltást, pedig tudja, látja, hogy szart se érnek a kiegészítők.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.