Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
troller
üzenetére
van egy nő ismerősöm. Edzővel edz, aki nem meri felvállalni annyira hogy nagy súlyokkal dolgozzon, nehogy vele sérüljön le. Múltkor együtt lábaztunk illetve egy időben az pontosabb
Merev lábas felhúzás után mondtam neki húzza fel a 60 kilót klasszik deadliftben. Erre nem mert nem tudja meg milyen sok stb. De aztán simán felhúzta...Nem akarok itt bunkó lenni távol álljon tőlem mert én is gyenge fos vagyok, de 50 kilós deadlift 10-es ismétléssel azért egy 82 kilós (vagy akárhány kilós) férfinak semmi. Én elhiszem hogy lehet gyakorlatokat úgy csinálni, hogy a 2 kiló is 200-nak tűnjön, csak a klasszikus felhúzás pont nem az. Persze merevlábas változatban végig feszítve lassan koncentráltan ilyen magas ismétléssel még ok..
azért kérdeztem hogy ez a betegség ennyire legyengíti
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Robot fűnyírók
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Fűnyíró topik
- Path of Exile (ARPG)
- Gumi és felni topik
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16 GB 2256X1504 Touch Garancia
- Huawei Free Clip - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Merev lábas felhúzás után mondtam neki húzza fel a 60 kilót klasszik deadliftben. Erre nem mert nem tudja meg milyen sok stb. De aztán simán felhúzta...