Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#95490) Jahno válasza zetor2000 (#95488) üzenetére


Jahno
őstag

Én meg itt vagyok a fotós pályázattal és ugye XXI. században eddig az volt, hogy akkor tisztább bármiféle elszámolás, ha banki tranzakció, utalás történik. Ehhez előre le is kellett adni a számlaszámom, hogy miről lesz a pénzmozgás és ilyesmik.

Erre most kiderült, hogy ha kp-s a számla, akkor összegyűjtöm, Excelben csinálok egy összesítőt, online feltöltöm. Ezzel kész is.

Ha utalás (mert közben bolt bezárás, korlátozás minden volt és kp-s forgalom amúgy sem lehetett volna), akkor még a banki terminál kis fizetési bizonylatát is külön le kell könyvelni, lemásolni. Mindent eredetiben postára adni, ehhez banktól bizonylatokat nyomtatni, a nyomtatott dolgokra szöveget írni, majd visszaszkennelni. Most itt akadtam meg, hogy a kis banki bizonylatra is rá kellene írni egy csomó adatot, ami mondjuk ki sem fér, de ha ráírom akkor minden minimum olvashatatlan lesz...

Nyereményért meg kell szenvedni, már majdnem azt terveztem, hogy hó végére meg is kapom az összeget, de úgy látom messze lesz ez még.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.