Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9500) Jahno válasza BobaHWSW (#9498) üzenetére


Jahno
őstag

Én meg most vagyok úgy, hogy mindenki bekaphassa.

Ezer éves ismerős megint előkerült a múltból, de mindig csak akkor ha hirtelen kellett valami. Elpukkant a gázkazánvezérlésben 2 dióda és honnan lehetne szerezni most délután. Mondom haver akár ki is cseréli, közel lakik, de most éppen csinálunk 1-2 órás melót utána kitaláljuk. És bazmeg senki nem érti mi az az "este" vagy "2 óra mnúlva" vagy ilyesmik. Mire haverral végeztünk volna még írt Facén, írt SMS-t, meg felhívott kétszer, hogy namivanmár.

És mivel előtte héten is ez ment folyamatosan, hogy információs tudáskicserélő központként üzemeltem, meg ez kellene, az kellene, ugorjak már ide, fejtsük már meg azt, nézzünk rá 5 percre és nem tudok-e valakit aki valami. Blááááááááá. Nagy részéből elegem lett. Qnadam ettől függetlenül még kap bármit kölcsön és ezen anyázások egy része Gömbibára sem vonatkozik :-D Amit meg lehet oldani megoldjuk, de ezek az általános nyomulós türelmetlenkedések most nálam nagyon kiverték a biztosítékot.

Ráadásul pár elfekvő vackot meghirdettem, a vevők egy része tök értelmes, hétköznap 10-17h közt melóban vagyok, kiszaladok, átadom, kész, vagy este Csepel. Erre szó szerint zaklatnak, hogy 15 kerbe ki tudom-e vinni, ha mégsem jó, esetleg szombaton napközben Nuygati környéke jó-e, persze jó, erre pénteken ír egy SMS-t, hogy akkor 17:14kor Ferihegy, de egy percet se merjek késni...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.