Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#93601) Bujdy81 válasza -NoVa- (#93597) üzenetére


Bujdy81
csendes tag

Ezekből a reakcióidból azt érzékelem, hogy a gyerekeid nem lesznek "mindenen stresszelős, mindenen gyorsan pánikba esős" személyiségek, mert rendelkezel azzal a bölcsességgel, hogy át tudd nekik adni a gondolkodás és a megértés képességét!

Jó lenne, ha mindenél több ilyen szülő lenne! (ehhez persze bazi sok közös idő IS kell, nem csak hozzáállás)

(#93602) npera


npera
újonc

Nova, IEM kérdés. A mobilhoz nem kaptam fülest, egy iszonyatosan pocsék itthon elfekvőben levő fülhallgatót használok, ha alvás nem megy és jutúbba fojtom a bánatom.

Arra gondoltam, hogy veszek valami helyi boltban valami egyszerűt, de még az olcsóbb cuccok is közelítik az 500 SEK-et, akkor meg már inkább nézelődök Linsoul oldalon.

Tinhifi T2 megtetszett. Egyszerű, Zeos szerint a T3-nál jobb és adnak hozzá olyan kék memóriahabos dugaszt, ami az Urbánus Derű (UrbanFun) esetén bevált.


Lehet kérni Tripowin C-8 kábellel, akkor az nem gabalyodik könnyen.


Jutúbra rivjút nézni és esetleges zenemuzsikára elalvás előtt ez kábé jó, nem? Nagyon nem akarom túlmérnökösködni, de érzem a lelkem mélyén, hogy már most kezdem túltolni....

(#93603) blueboi69 válasza Bujdy81 (#93589) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Nem mondtam, hogy mind látszik! De meglepően sok látszódik :)

(#93604) eattila válasza blueboi69 (#93603) üzenetére


eattila
csendes tag

Ha a közelben van település (odalátszik) akkor alig látszik valami. Legalábbis nem úgy, ahogy a képen van. Az ilyenhez ki kell menni a vaksötét pusztába.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#93605) blueboi69 válasza Bujdy81 (#93601) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Mi is arra törekszünk, hogy ilyenek legyünk. Kezdve a tipikussal, hogy ha elesik, nem rohanunk oda felvenni. Max egy pici nyugtatás, hogy ó ez semmi nem volt, mehet minden tovább.
Legjobb amikor sír, mert elesett, folyik a nyála könnye, majd rászólok, hogy nééézd de koszos a kezed, porold csak le! Ezzel úgy kizökken a sírásból, hogy utána megy tovább.
Egyik local ismerősünk, mindkét szülő tipikus helikopterszülő. Gyerektől a játszótéren sem távolodik el 1m-re, de otthon is, állandóan kell, hogy valaki ott álljon a gyerek mellett és figyelje és meggátolja, hogy kárt tegyen magában. Elképesztő. Mondjuk a gyerek is ad erre okot, de azért nekünk az már túl sok.
A nagyobbik fiammal egyidősek, talán 1 hónap eltérés van. Amikor először jöttek át hozzánk (asszem 2éve), akkor a fiam már simán ült az asztalán és evőeszközzel/kézzel evett egyedül. Másik gyereket végig etetni kellett, szívószállal sem tudott inni. (mai napig nem tud..)
Szóval van ott baj.

Visszatérve, mi sem stresszeltetjük a gyereket. Mondjuk néha mondjuk, hogy jönnek a fognyűvő manók és kikalapálják a fogadat (nagymama mondta), azóta a gyerek azonnal rávehető bármire szinte és naponta 5x megy fogat mosni. Élvezi is, de van benne némi megfélemlítés. Cserébe erőszakot nem alkalmazunk.
Nem könnyű és gyerekfüggő is, van akire elég rászólni erélyesebben, van aki már a kiborulásig húzza a szülő idegrendszerét. Egyelőre szerencsésebbek vagyunk, nincs gond a gyerkőccel, mindenki azt mondja, hogy milyen kiegyensúlyozottak.

(#93606) blueboi69 válasza eattila (#93604) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Neeem, nem azt mondom, hogy látni így a tejutat. Csak lényegesen több csillagot látni a nyári égbolton. Ennyi.

(#93607) Jahno válasza blueboi69 (#93603) üzenetére


Jahno
őstag

Meg kell számolni, azt sem tudom a 150 milliárd +/-50 hány százalékának kellene most fent lennie. És persze az időzítés, mert mostanában kb. hajnal 3ra esik, jó 1 hónap múlva meg már éjféltől. Lassan össze kell írnom tábálzatosra is, aztán mehet a móka:

Ilyenkor van baj, hogy a kilátómhoz felhőmentes égbolt kellene és telihold. Összes lehetőség káb 2 napra korlátozódik, ami nem ver keresztbe a melónak, július 1 és aug 22. Ez csöppet sovány. Talán júni 26 is, csak ezek midig ott helyben derülnek ki.

Tejúthoz minimum a Kiskunságig elmennék, ott 1 héttel előtte ne legyen eső, akkor megközelíthető a terep. Kellene egy Niva, na. Aprilis 10, május 8, júni 12, azért akad pár hétvége, ami beleeshet egy jó tejútba. Külön szakma már ez is, meg lehet kavarni.

(#93608) blueboi69 válasza Phülöp (#93594) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Ahogy nova mondja, lehet képzelet is. Mindenestre az előző ilyen témájú postomban a fiamról volt szó, nemhiszem, hogy az asszony dédapjának a kinézetét fantázálta volna a semmiből. Mutattunk neki pár fényképet összevissza, ismétlődve, elég konkrétan mutatta, hogy kit látott.

Két opció van. Nem hiszel semmilyen túlvilági életben és kizárod az egészet (ennek is megvan az oka) és akkor megmagyarázod valami olyan dologgal, ami számodra logikus.
Vagy hiszel a túlvilági életben, szellemvilágban (jó értelemben szellem, inkább lélekvilágnak mondanám) és akkor az adott témában utánamész akkor rájössz, hogy ez teljesen általános és elfogadott jelenség, csak a kérdés, hogy hogyan kezeled le.
Nyilván kurvaijesztő, mert nem megszokott dolog és felnőtt fejjel már nemnagyon érzékelni semmit az egészből. Akinek megmarad ilyen képessége, abból általában valami médium,halottlátó, jövendőmondó, akármi lesz.

(#93609) Jahno válasza blueboi69 (#93608) üzenetére


Jahno
őstag

Én bármiben hiszek, csak találjuk ki. Jósnődhöz sem jutottam el vaze :U

(#93610) blueboi69 válasza Jahno (#93607) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Túl lett ez gondolva. Bp-en a fényszennyezés miatt kb soha nem láttam csillagokat, aztán így 30+ év után kiszabadulva falura meg örülök neki, hogy milyen szép.

(#93611) Jahno válasza blueboi69 (#93610) üzenetére


Jahno
őstag

Lehet nem foglalkoztál vele, itt sem kell ennyire messze menni. Jártál este a Kopárok tetején vagy valamerre ott a Csíki darabban, pld. klasszikus Kő-hegyen nézelődni?

(#93612) -NoVa- válasza npera (#93602) üzenetére


-NoVa-
őstag

A T2 Plusból már nem hiányzik a basszus, miközben nem rontották el a többi részét, és abban már figyelembe veszik az emberi fül formáját is, ami nem hátrány :)

A Tripowin C8 jó, de véges az élettartama, mert a burkolata nem zár légmentesen. 1 év után elkezd zöldülni benne a réz. Árban és specifikációban a Linsoul HC-08 kábel jobb minőséget ad picit olcsóbban. De ha igazán jót akarsz, akkor egy hét múlva 25$-ért csapsz aliról egy 7N tisztaságú Yinyoo-t.

De én nem urizálnék ilyen "drága" Tin cuccokkal, amikor ott a Blon BL-01. Egy jó kábellel még meg lehet dobni az árát (ehhez 2pin kell), érdemes is, a sajátja nagyjából hozzácsomagolt szemét.

Illetve ha nem akarsz annyi kompromisszumot kötni, arra is tudok jót. Én beérem kevesebbel is, a Tea megy elalvás előtt általában :)

(#93613) blueboi69 válasza Jahno (#93611) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Nem, de tökmás az, hogy elmész valamerre csillagokat nézni, meg tökmás az amikor este hazaérsz, felnézel vagy kimész az erkélyre és ott vannak.
A legjobb, hogy a nagyobbik fiam szobájában van egy kanapé a tetőtéri ablak alatt. Azon lehet úgy feküdni, hogy lefekszel és látod a csillagokat. Na ez tökmás mint elvergődni valahová, hogy onnan láthass valamennyit.

(#93614) blueboi69 válasza Jahno (#93609) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Kb 1-1.5 hónapja volt a Rádio1-en téma, egyik halottlátóról volt szó Balázsék műsorában. Ugyebár hármojuk közül Balázs eléggé spirituális szemléletű, viszont Jani és Feri nemigazán. Az lett belőle, hogy Feri full szkeptikusan elment egy szeánszra pár héttel később, hogy elmondja utána az élményeit. Na azóta máshogy látja a világot :)
Jó kis reklám volt neki, utána mondták, hogy legalább fél évre előre tele van a nő.
Nadin volt ott, nem ismertem korábban, ő elmondja, hogy nála van kb 15perc az elején, ami ingyen van. Ha annyi idő alatt nem győz meg semmiről, akkor elmehetsz és nem kell kifizetned semmit. Ilyeneket csak akkor ajánl fel valaki, ha biztos az üzletében és a terméke minőségében.

(#93615) eattila válasza blueboi69 (#93606) üzenetére


eattila
csendes tag

Ja, persze. Város belsőhöz képest pláne. Én mostanság lakókocsikat nézegetek. én meg a lányom élveznénk némi kempingezést. Asszony kevésbé :D
Várjuk azt is, hogy visszamehessünk Velencére :)

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#93616) Jahno válasza blueboi69 (#93614) üzenetére


Jahno
őstag

Nem is Ágit kérdése, de ugye az is, csak valahogy le kellene tesztelni. Eddig senkinek sem sikerült ilyesmit.

(#93617) eattila válasza blueboi69 (#93614) üzenetére


eattila
csendes tag

Vagy csak marketing fogás, hogy aki nem fogékony, azzal minek foglalkozzon akár pénzért is, ha később úgyis azt mondja mindenkinek, hogy meh. Akkor már jobb, ha olyan viszi a hírét, akit meg lehetett győzni hamar :)
Alapvetően én fogékony vagyok erre. És félek is tőle. Nem jó párosítás :D

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#93618) Samott válasza Jahno (#93616) üzenetére


Samott
addikt

A gyerekek kinovik ezeket a hulyesegeket idovel.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#93619) blueboi69 válasza Jahno (#93616) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Milyen Ági? :)

Letesztelni csak úgy tudod, hogy elmész és beszélsz egy ilyen emberrel.
Mondom, Feri is úgy állt hozzá, hogy ez mekkora kamu, meg őt nem verik át, meg nagyon résen lesz. Érdemes meghallgatni az élménybeszámolóját, tuti fent van az is online.
Elment, az égvilágon semmit nem mondott el az apja születési, elhalázoási dátumán és a nevén kívül semmit. Aztán próbált belekérdezni, nyilván csak olyanokra volt kíváncsi, amit az égvilágon nagyon nagyon kevesen tudhatnak és keresztkérdéssel is. Ha jól emlékszem azt kérdezte, hogy az apjának milyen viszonya volt a testvérével, vagy édesapjával, már nem is tudom, amire egy humbuk ember azonnal bármit be tud kamuzni. És kiderült, hogy valójában nem ismerte az apját/nem volt tesója (nemtudom már a pontos izét) csak mindenféle melléduma nélkül jött az, hogy ilyesmit nem "lát".
Az még megmaradt, hogy ott menet közben jegyzetelhetsz is, tehát később is visszaolvashatod a kérdéseidre a válaszokat.

Alapvetően ha egy olyan ember, aki nem tud rólad semmit és nem is látott téged korábban, de elkezd olyan dolgokról beszélni, amikről azt hiszed, hogy tényleg kb csak te tudsz a világon, akkor azért elkezdesz kattogni egy kicsit.
Teszemazt volt valami gyerekkori kattanásod (jó neked most is sok van :D ) de mondjuk olyan ami nem általános, nehezen kitalálható. Pl gyerekkorodban nehezen tanultál meg cipőfűzőt kötni, vagy mindig másszínű cipőfűzőt szerettél a cipőben, ami tényleg csak gyerekkorodra volt jellemző és azóta rég elmúlt és olyan jelentéktelen, hogy senkinek nem is említetted, aztán leül eléd egy vadidegen ember és azt mondja, hogy a nagymamád örül, hogy már meg tudod szépen kötni a cipőfűzédet és nem cserélgeted a szineit, akkor azért elgondolkdsz a világnézeteden, hogy ezt honnan a bánatból tudja, mert ilyet az ember nem tippel be. Nyilvan kellően hülye példával illusztráltam, de remélem átmegy a lényeg.

(#93620) blueboi69 válasza eattila (#93617) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Nemhiszem, hogy ezeknek nagyon kéne kampányolni :) Egyébként tutibiztos, hogy van aki kókler is és átbaszásra hajt vagy egyszerűen annyira sokféleképpen értelmezik a mondanivalóját, hogy bármit bele lehet magyarázni.

(#93621) Samott válasza blueboi69 (#93619) üzenetére


Samott
addikt

Nem olyan egyedi dolog ez, kulon uzletag epul ra: Long Island Medium

Masik kedvencem: Jim Carrey-vel :DDD

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#93622) Phülöp válasza blueboi69 (#93614) üzenetére


Phülöp
addikt

Ez a Balászember vett végül Janinak biciklit, amikor a btc elérte a 20k-s értéket?
Zongorázni megtanult?

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#93623) A. Crowley válasza Bujdy81 (#93598) üzenetére


A. Crowley
csendes tag

Ez király.

(#93624) Jahno válasza blueboi69 (#93619) üzenetére


Jahno
őstag

A lényeg átjött, ezért említettem múltkor is, hogy csak ki kellene próbálni.

(#93625) Jahno válasza Phülöp (#93622) üzenetére


Jahno
őstag

Te milyen tájékozott vagy :-O

(#93626) Phülöp


Phülöp
addikt

#mithallgatszmost
#kemenyebbzeneketkedvelok

NINGEN ISU - Heartless Scat

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#93627) eattila válasza Phülöp (#93626) üzenetére


eattila
csendes tag

Bullets by Archive
https://www.youtube.com/watch?v=zoass6XxJwk

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#93628) Phülöp válasza Jahno (#93625) üzenetére


Phülöp
addikt

jah, egy időben hallgattam őket meló közben, de aztán inkább nem
ezek azért erősebb anyagok (podcast)

- az élet meg minden
- szertár
- techmánia
- heti válasz
stb...

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#93629) Phülöp válasza eattila (#93627) üzenetére


Phülöp
addikt

tyű, ez nagyon nem

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#93630) npera válasza -NoVa- (#93612) üzenetére


npera
újonc

Köszi! Megnézem. A sima T2 belevág a fülbe az éles peremmel?

A basszus nem szempont, csak legyen semleges hangú. A Trinitronos hangzás nem az én világom. Az Urbánus Móka bőven elég basszusnak.

Tripowin Nucool nem jó? Az kapható a Linsoulnál, akkor egy helyről jöhetne a kettő. Vagy ugyanaz a hiba sújtja?

Megnéztem a Teat újra, ez már jóval túlmutat a szóljon valami este célon :B

Mostanra kezd a home office erősen beütni a hátamnak. Lehet inkább egy ergonómikus székre fogok költeni a jövőben. De előtt a céges rendelővel beszélek, hogy lehetséges-e támogatással vásárolni.

A cégnél egy ilyen elmúlasztotta a hexensusszt legutoljára, de most egy sima konyhai széken ülök és 8 órában durva.

(#93631) Phülöp


Phülöp
addikt

mondjad meg, ki az a bizarr arc, akit szoktál linkelgetni muzsikailag
mindig elfelejtem

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#93632) Phülöp válasza blueboi69 (#93608) üzenetére


Phülöp
addikt

ha a gyerekem mondana ilyeneket, beszarnék
már eleve attól is, ha gyereksírásra ébredek

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#93633) npera


npera
újonc

Elég lutrinak tűnik a propriatery DJI ökoszisztéma az FPV-s környezetben.

(#93634) Jahno válasza Phülöp (#93632) üzenetére


Jahno
őstag

Akkor gondold el a mostani céges megbeszéléseket. Meg felhívok bárkit a cégből, előbb hallom a gyerek üvöltését, mint a belehallózást. Agyrém. Inkább fúrja a falat a szomszéd, de az, hogy minden 2. mondat örökre félbeszakad, mert "aztnecsináld" "teszedle" vagy cak simán jajjj, mindjárt csak a gyerek. És elvesztettük fél napra.

(#93635) -NoVa- válasza npera (#93630) üzenetére


-NoVa-
őstag

Az a jó, hogy akkor már valami jó forrást is kinézel alá, hogy ne csak telefonról hajtsd, és még meg lehet többszörözni az árát apróságokkal :)

A Nucool simán csak drágaszág, inkább a puhaság és a kinézet a felár oka pl a Linsoul HC08-hoz képest, hangban elenyésző. Csomósodásra egyik sem hajlamos.
Hangolásban a Blon 01 kb az UrbanFun, csak nagyon picit kevésbé emelt, természetesebb magasakkal, és kb hasonló basszussal. Talán túlságosan is közeli rokonok, hogy 2 majdnem ugyanolyan hangú bigyód legyen.
A T2 az nem emel magasat, kicsit több a közepe, és kb 6-12dB-vel kevesebb az alja, ami már hiányozhat. Azaz még 3dB-vel kevesebb, mint a P1 planaromnak, amit Dudu fintorogva félrepöckölt, hogy annak már semmi basszusa :)
A T2 Plus szintén kicsit többet ad a középtartománynak, kevesebb a magas, és kb 3-4dB-vel kevesebb a mély az Urbanfunhoz képest, ami kb pont jó.

Mellesleg a Tin gyári kábellel semmi gond, kár lecserélni első körben. Ha már a T2 és Tripowin árat összecsapod, úgyis közelíti a Legacy 3 Gaia-t (végre rendes 2pin foglalatot kapott, ami nem fog repedezni sok használat után). Az meg már 3 számjegynyi $, nagy ugrás a T2 vonalról.

Szóval az a kérdés, hogy szárazabb. analitikus T2, vagy azért még a fun határán a T2+. Én az utóbbira mennék, de mindkettő minőségi bigyó.

(#93636) -NoVa- válasza Phülöp (#93631) üzenetére


-NoVa-
őstag

Winny Puhhra gondolsz?

Ezt meg ugyan nem linkelgeti, meg inkább Jahno/Gabibácsi chiptune, de bizarrnak bizarr: Slagsmålsklubben.

(#93637) Jahno válasza -NoVa- (#93636) üzenetére


Jahno
őstag

Mondjuk enperánál az, hogy bizarr arcot linkelget. Háááát, kb. 35 előadóra szűkült a kör (:- Ott a szakállas rinyálós körbe pörögve dobolós (villogva megvágott), aztán a humpás banda és klónjai.

(#93638) Phülöp válasza -NoVa- (#93636) üzenetére


Phülöp
addikt

Nem.
Szakállas, kopaszodó ember meg valami öregasszony.
Csak egy férfi keresztnév amúgy.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#93639) Jahno válasza -NoVa- (#93636) üzenetére


Jahno
őstag

Jééé, ez utóbbi szerintem a Dunderpatrullen:

[link]

Nagyon jó arcok voltak. Igazi rendes északi banda. Nem sokat szórakoztak, hogy drága szállás kell vagy hasonlók. Kicsit ellensúlyozták a Romeros kiadásokat, havernak hátizsákos turistaként bevették kompletten a nappaliját és kész. Este kiültek a ház elé pár pakk Sopronival, aztán reggel szépen hazakódorogtak. Utcában egy hétig fű szag volt, az meg olyan (:-

(#93640) npera válasza -NoVa- (#93635) üzenetére


npera
újonc

Köszi! Lehet egy default T2 Plus lesz. Nem akarom túlgondolni. Zenére ott a másik két füles és fejes.

(#93641) npera


npera
újonc

(#93642) qnadam válasza Phülöp (#93638) üzenetére


qnadam
veterán

Igorrr?

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#93643) zetor2000 válasza qnadam (#93584) üzenetére


zetor2000
senior tag

Értem, hogy 30 éves panel, és van csatorna a falon eleve. Ha nekem kéne csinálni, cserélném ezt valami 30x30asra, vagy hasonló méretre, ami "néz ki valahogy és nem akar szétesni", és abba már vidáman elfér minden IS: Az optika meg kajak bele tud abba görbülni, semmi baja nem lesz. Esetleg valami belső osztásúval, ami mondjuk 30x40 vagy 30x50mm.
De ez én vagyok, nekem meg nem kell optikát húzni, mert anno a T megcsinálta. Nekik van / volt üres cső (már nem üres, mert behúzták a száloptikát), de a ház eleve így épült. Az építtető leszerződött velük, be is tervezték a szolgáltatói kábelcsatornát a lépcsőházból.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#93644) Phülöp válasza qnadam (#93642) üzenetére


Phülöp
addikt

Nem, az nem bizarr, csak qrvajó.
Valami vörös szakállas ember valami téren, mutatványosok, öregasszony szedi a pénzt, utána bizarr.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#93645) zetor2000 válasza Bujdy81 (#93596) üzenetére


zetor2000
senior tag

Mert ha jól vettem ki a szavait, akkor a bejárat környékére akarja a digisember az optikai végződést tenni, de nem oda kéne, hanem valamerre másmerre az ingatlanon belül, de azt nem akarja vagy a digisember megoldani, vagy qnadam, hogy a digisember bemenjen. Vagy valami ilyesmi.

"majd ha eljut ide is a digi üveg, akkor majd kelleni fog egy szakember, aki behúz a mostani utp helyére egy üvegmazzagot, és csatlakozót tesz a két végére, hogy a digisembernek csak bele kelljen dugnia a saját mazzagját.
[...]
a digisember ne akarjon megoldani semmit rohanva, egyébként is van benne két kanyar, ami necces lehet. a peccs toldóval nem megyek sokra, a csatlakozó szinte biztos nem fér át.
vagy ha nagyon nem lehet áttolni, akkor az ont kiköltözik a lépcsőházba, poe-n megetetem."

A belső háló szvsz teljesen más téma, ha csak 100as switch van kéznél, akkor olyan lesz, amilyen... izé, perfekt 100as.

[ Szerkesztve ]

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#93646) qnadam válasza zetor2000 (#93643) üzenetére


qnadam
veterán

másfél éve volt felújítás, tehát bármi ilyen gondolat beleesik a nincsazazisten rovatba. egyébként most 50x20-as dupla csatorna van fent, azt a 30x30 szerintem nem helyettesíti. bár az üveg mehet a villany mellett is :D

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#93647) -NoVa- válasza Phülöp (#93644) üzenetére


-NoVa-
őstag

Ménemezzelkezdted. August Schram.

(#93648) qnadam válasza zetor2000 (#93645) üzenetére


qnadam
veterán

belső háló van, a cél az, hogy az ont bekerüljön a miegyéb mellé a konyhaszekrénybe, viszont a digisembernek valószínűleg se ideje, se eszköze nincs kábelt csatornába behúzogatni, tehát a szerintem logikus megoldás az, hogy én húzok egy toldót a lépcsőházig a bejárati ajtó fölé, digisember arra rácsatlakozik a saját mazzagjával, a konyhaszekrénybe pedig beteszi az ont-t.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#93649) Phülöp válasza -NoVa- (#93647) üzenetére


Phülöp
addikt

Dá.
DANKE!

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#93650) Samott válasza -NoVa- (#93647) üzenetére


Samott
addikt

Azt nem ertem, hogy ennyi melot beletesznek, kilometeres stablista gondolom nem volt olcso. Es 8 ev alatt van kevesebb mint 13e feliratkozo... nem jon ki a matek.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.