Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    őstag

    válasz FőDudu #82776 üzenetére

    Most nem "kell" semmi szerencsére, van egy privát iPhone7 és egy céges XR.

    Játszom a gondolattal, hogy ha asszony kap fix állást és a COVID valamennyire elmúlik (tehát lehet utazni nyáron), akkor egy DJI Mini 2 repülő fotósállványt einstandolnék, mert mindig is körbe akartam fotózni és filmezni a nyugati partot, meg nyaralás alatt hatalmas móka lenne. Akár Magyarország, akár Korfu.

    De a drón is csak egy kósza ötlet, nincs semmi meghatározott menetrend.

    Azt néztem, hogy a drónhoz kell egy app, amihez kell valamennyire új mobil. És kell rajta legyen hely. De közben kiderült, hogy egyáltalán nem kell rajta sok hely legyen. És mivel a céges XR 64 gigás modell és szinte semmi nincs rajta, így igazából azt tudnám is használni a Mini 2-höz.

    Pár évente cserélik a céges telót, szóval valamennyire friss is.

    Ha már teljesen legatyásodik az iPhone7 (akár akksi, akár belassulás), akkor lehet a következő privát mobil megint Android lenne, de akkor csak a teljesen tiszta változat érdekel. Samu kizárva sajnos, de a OnePlus is most már. Android One valamilyen modell. Nem kell csúcs kamera, de valamennyire legyen jó. És menjen bele memóriakártya. Még az sem gond, ha FullHD alatt van a kijelző, ha kellően látható napközben. Nem kell 4K kijelző.

    Szóval a szokásos pre-study fázisban vagyok, hogy majd 2022-ben talán elhatározzam magam :Y :C

Új hozzászólás Aktív témák