Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#81730) blueboi69 válasza Jahno (#81725) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Nem értem ezt a drámát, meg a kiskapu keresést.
Azért ilyenek a szabályok, mert ezt könnyű betartatni. Ha lehetne este közlekedni a buszon egyedül, akkor erre más is gondol és más is felszáll, mert szabad.
Valahogy meg kell fogni a tömeges mozgásokat ez az egésznek a lényege. Egységsugarú rendőr ránéz az órájára, 8 elmúlt, akkor nem kell gondolkodnia meg mérlegelnie meg jogszabályokat pörgetnie, hogy most éppen ki lehet ott, ki nem. Max ennyi, hogy munkáltató igazolja és kész.

Nem egész csepel megy le 7kor a boltba, mert csak van annyi eszed, hogy elmész napközben, amikor nincs tömeg. Aki nem tud, mert nem otthonról dolgozik, az nyilván belekényszerül abba, hogy 17-20 között menjen a boltba vásárolni. Heti 1-2x belefér, keresel olyan napokat ami kevésbé terheltebb.

Komolyan nem értem miért ilyen hülye mindenki. Most járvány van. Ez egy szar helyzet, de a terjedést az gátolja, ha minél kevesebbet érintkezel másokkal és minél kevesebbet vagy kint emberek közt. Erre most picsog mindenki, hogy nem tud lemenni focizni, meg táncikálni meg fotózgatni meg a faszom. Komolyan ennyire sötét mindenki? :W :W :W

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.