Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6104) -NoVa- válasza Gabibácsi (#6101) üzenetére


-NoVa-
őstag

Az már majdnem a Svéd kalifátus. Van képmutatás, amennyi kell, de probléma, az nincs. Múltkor se volt. Nem lopnak semmit, biztos a korrózió.

Amúgy meg rákeresve, .nl-es oldalon is azontúl, hogy azzal kezdik, hogy ne vegyél igazolhatatlan eredetű bringát, meg nézd meg a rendőrségi adatbázisban a vázszámot:

"Lock it high. If the chain to your lock is on the ground, a rock can be used to smash it open. Also, more force can be applied to bolt cutters when the chain is on the ground."

És persze ott az állam is lop lelkesen:
"Don’t park your bike if there is a sign that explicitly prohibits parking of bicycles. City employees will remove your bike due to illegal parking and you will have to pick it up at a bicycle repository, or fietsdepot (see further on for more information on this).
When you see a white sign with black print that says Fietsen worden verwijderd (bikes will be removed) it means you should look for a different spot."

És persze Hollandia az nem Amsterdam meg Eindhoven. Az ország jelentős részében pont 0 bringalopás az átlag, ahol meg nem, ott

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.