Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#45699) zetor2000 válasza Gabibácsi (#45692) üzenetére


zetor2000
senior tag

Hallgattam a youtubét, aztán láttam egy zenében egy lemezjátszót, ami kísértetiesen olyan, mint a Technics 1200 sorozat. Szerintem a jót könnyen lemásolták, és ez még csak nem is annyira kínai: Audio-Technica AT-LP120 (az említett videóban PL van a készülékre írva). Ez USB-s is, meg nem kell korrektorral szarakodni, mert van line-out (benne van a riaa korrektor - lemezvágás után használt frekvencia menet "kompenzáló" áramkör). Jó alternatíva még a hasonló Reloop / Pioneer / Numark / Stanton cuccok, de ezek árazása eléggé változó, piaci respekttől kezdve a brandig minden befolyásolja. Ezekből van egész jó árú cucc is.
Ránézésre mindegyik az etalon Technics elrendezésű. Direkt meghajtás, nagy nyomaték, 'S' kar, végén ellensúly, anti-skating, pitch kontroll (sebesség állítás DJzéshez, hogy ütemre keverehesd a melódiákat), 33-45-78 RPM, stroboszkópos tányér, barázda világító lámpa, akármi. A '70s évektől - amikor megjelent a Technics lemezjátszója- ez az elrendezés nem változott, a jappánok elsőre megcsinálták a tutit.
Reloop akkor lehet érdekes, ha nem spúroskodsz, és a RP-8000 a választás, a sok extra gomb pénzkereséshez jó. Közvetlen Serato DJ vezérlő gopmbok. Itt nem feltétlen audio lemezt játszol, hanem egy ún. időkód lemezt. Ezzel lehet vezérelni a MACen futó cuccot, és onnan megy ki a hang a népnek. De ez messzire vezet a szépségipartól.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.