Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4546) Frawly válasza Jahno (#4535) üzenetére


Frawly
veterán

2-more hogy hogy nem fórumozik? Nagyon hiányoznak a történetei. Meg volt egy másik fazon, utoljára nMagon-on láttam, valami zako, aki iskolai kollégiumban gondozta a gépeket, és tele volt horrorsztorival, elég jó stílusban adta őket közre, mai napig eszembe jutnak olyan szövegei, mint pl. „a celeroncson boldogan élvezte diavetítésben az Ánríl Turhamentet” :DDD Ilyeneket jó lenne modern kiadásban olvasni, biztosan lenne termés, történet most is, annyi törpös felhasználó van.

De pl. des-t sem látom sehol, de ő lehet csak XP alatt nem tud felmenni a netre, mert vagy a böngészők nem működnek neki, vagy a botnet fogja le a netjét :D Esetleg már a hálózati interface-hez sem lel már XP-s drivert :gonosz:

Meg ha már hwsw: a szmájlikat hogy lehetne elmenteni? Se a Google képkereső nem hozza már fel őket, hiába keresek rá szmájlinév filetype:gif site:forum.hwsw.hu kifejezéssel, és a wget -r -A gif https://forum.hwsw.hu/public/style_emoticons/default/ sem szedi le, csak egy jogosultsági hibaüzis .html lapot.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.