Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#36365) npera válasza -NoVa- (#36313) üzenetére


npera
újonc

SMSL SA-36A-ból ilyen kábelek jönnek ki. Asszem oldalanként kábé 0,75 méternyi. Helyi hifis bolt saját márkás kábele, abból is a közepes szint.

A jel az SD-793 és az SA-36A között pedig szintén közepes szintű saját márkás kábelen fut. Valami ilyesmi volt talán.

Iszonyatosan durván szól, csak levegő után kapkodok. Főleg ezekkel az atom durva hangszórókkal, ami szintén a bolt saját márkás cucca természetesen :C

Tudom, hogy semmi értelme olyan rivjúnak róla, amikor valami egyszer kamerával veszik fel a hangját, mert sem a mikrofon nem vesz fel értelmes hangot, aztán a jutúb tovább ront rajta. De több márkás hasonló méretű hangszóróval összehasonlítva a boltban egyáltalán nem rosszabb annyival, amennyire drágább.
Az is lehet, hogy a rólam kiállított szegénységi bizonyítvány további elmélyítése, hogy egyáltalán összevetem Dali és Bowers & Wilkins cuccaival, de a saját benchmark zenéimmel kapcsolgattunk A-B-A üzemben többféle hangszóró között a demószobában.

Persze a fentieket leginkább az teszi perspektívába, hogy jutúb videók és Skype a fő felhasználási profil, de ha véletlenül zenét nyomok hangszórón és nem fejhallgatóval, akkor is legyen elég jó. Nem tökéletes, csak elég jó.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.