Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#110628) npera válasza Sipi- (#110610) üzenetére


npera
újonc

Ezt sosem értettem, hogy miként próbál meg valaki egy szimpla járművel meglépni a rendőrök elől. A rendőröknek nem szükséges erős autó, a lényeg a kommunikáció és a szervezett követés, majd elfogás. Hiába van 1000 lóerős verda vagy gázturbinás motorkerékpár, ha kimennek előtted pár perccel az útra és lerakják a szöges cuccot. Vagy követ a helikopter szépen csendben magasból és megnézik, hogy hol állsz meg tankolni. Mert minél gyorsabban mész, annál hamarabb kell tankolni.

Ebből a tekintetből a Top Gear rendőrös epizód nem volt teljesen butaság, amikor May egyesben gurigázott a kocsival, Hammond pedig mellette futott és megpróbálta kinyitni az egyébként zárt ajtót. Hiába rángatta a kilincset. Meg amikor May kábé 30-al gurigázott és a másik kettő "üldözte". Felesleges gyorsan menni, nem azzal nyersz.

Azt el tudom képzelni, hogy városban egy supermoto vagy vidéken erdős terület közelében egy enduro már esélyes. De ha a rendőrök picit is komolyabban veszik az elfogást, akkor egyszerűen csak elkapnak.

Ha pedig jól felhúzza az ember őket, akkor szépen fel lehet mászni az erőszak-lépcsőn is, mert akkor egyre komolyabb intézkedéseket tudnak bevetni az elfogás során.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.