Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#109554) zetor2000 válasza Phülöp (#109521) üzenetére


zetor2000
senior tag

Azokkal az automatákkal nincs sok baj, amik beltérben vannak (bevásárlóközpontban, Póstán stb.), vagy legalább fedett - mondjuk pláza parkolója / parkolóházánál. Ott van rendes kamerarendszer, meg sokan járnak, elég feltűnő lehet egy pajszeres csóka megjelenése és ténykedése.

Ez szabadtéri automata, egyik oldalon Aldi oldalfala - ablak/ajtó nélkül, körbe préri, azaz előtte parkoló - Aldié, ilyen időszakban alacsony forgalmú, mert mindenki a Lidl be megy, mert 200 méterre van, és jobb a bolt. (Jelenleg felújítják, de ez most mindegy). Mögötte ~100 méterre lakótelep széle. Szemből jobb oldalán meg egy kutyafuttató füves rész, este fél hatkor, amikor átvettem a cuccot, senki nem használja, mert koromsötét van, és van 500 méterre egy rendes futtató, kutyajátékokkal, paddal, ahova a gazdi leülhet.
Az automatában van kamera, jó magasan, jó mélyen, nehogy lásson bármit is, meg van egy olyan pöts magasságban, QR kódot beolvasni. Az Aldi környékén talán van térfigyelő, de azt nem tudom, működik e, rögzít e valamit, nézi e valaki egyáltalán. Ha igen, akkor megvan e a pajszeros, vagy annyi, hogy egy fekete kabátos, sapkás, farmeres "egyén" felfeszíti... sokra nem megyünk vele.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.