Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
GB alá milyen launchert ajánlotok? Egyetlen követelmény a mappába rendezés lehetősége a menüben is. Jelenleg Go launcher EX-et használok, de néha, hosszabb használat után eléggé belassul meg kicsit már váltanék is. Esetleg van jobb is ennél? -
raziel01
veterán
-
atillaahun
veterán
válasz raziel01 #9953 üzenetére
Szerintem nem érti mi történik rajta, csak tetszik neki, hogy nyomkodja és mocorognak a dolgok össze-vissza. Gondolom egy idő után meg megunja mint bármi más játékot. Nem értem miért akkora gond ez.
Én se tiltanám, inkább felraknék rá egy jelszavazó programot, hogy ne tudja elnyomkodni a beállításokat, meg programokat, aztán úgy lehet még hamarabb megunná.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Totál OFF
Minden szülő egyben tanár, mintakép.
Attól nem buta, retardált, ügyetlen a gyerek, mert a tanára, mintaképe nem ismeri fel mire képes.
Az a tanára, mintakép tudatlansága, nem odafigyelése, hozzá nem értése.
És ez mostanság nagyon jellemző mint családban, mint óvodában, mint iskolában, mint az egész kis Hazánkra.
Jönnek majd a kifogások, hogy elfoglalt vagyok a pénzhajhászás miatt.
Uff: nagyon nem vagyok gazdag, sokat vagyok távol a pénzhajhászás miatt.
De ránézésre tudom, hogy mit várhatok el a gyermekeimtől.
Mert ismerem, tanára, mintaképe vagyok.Totál OFF vége…
Szuverenitás hahaha…amikor a pénz a Úr.
Jogokkal a közértben sem lehet kapni semmi, ha nem fizetsz érte.Totál totál OFF
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
handrash
őstag
Felraktam az APEX Launchert a Note (1) telefonomra. Egyes widgeteket pl. naptár nem lát. Gondolom ezek az eredeti TW részei.
Létezik megoldás?Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
dokee78
félisten
válasz BigBlackDog #9952 üzenetére
-
fa4hu
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan megoldást, programot, amivel az egyénileg, sd-kártyáról hozzárendelt csengőhangok, azok beállítása menthető, és nem kell egy ROM-csere után megint mindent egyenként hozzárendelni?
-
Kvazár
őstag
válasz Kakumix #9926 üzenetére
Hali,
A user error nem kizárt!
A telepítés azért nem megy, mert azzal a hiba üzenettel elszáll, hogy nem támogatott ez a platform?!Qemu-s virt. gépet, meg tényleg elég macera létrehozni, és valamiért a tab-on sem megy nekem ez a folyamat, pedig van egy csomó videó, meg írásos anyag ami szerint mennie kéne. (Legalább is nekik megy, de hiába csinálom ugyan azt, nekem nem megy!)
RDP-t és társait viszont hanyagolnám, mert már próbáltam és nekem nagyon lassú volt. (RDP-t, de gondolom a többi is ugyan olyan lett volna...)
Ellenben találtam egy másik módszert.
Meglehet azt is csinálni, hogy kvázi egy másod kijelzőt csinálsz a tab-odból. És az nekem müxik!
Ez sem valami eszement gyors egy megoldás, de legalább megy.Eladó cuccaim: -
-
dokee78
félisten
válasz BigBlackDog #9959 üzenetére
Átlátszóvá teheted a hátteret.
De az lehet csak a Plusban van. -
kariad
senior tag
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Tesóm(lány) galaxy S2-jéhez kellene egy battery calibration progi, de olyan amihez nem kell root. Létezik ilyen? Köszi előre is.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
dokee78
félisten
válasz GrooveHero #9963 üzenetére
Root nélkül nincs Calibrációs app.
-
törölt tag
válasz GrooveHero #9963 üzenetére
Sajnos root nélkül nem lehet aksit kalibrálni
-
Musaka
senior tag
Érintő kijelzőt? Ugyan már játszik laptopon mintha azzal született volna.
Látszik hogy a sok okos nevelő célzattal a gyereket a technikától eltiltó usernek nincs gyereke. Az én fiam is 3 és félévesen kezelte az egeret és laptopozott és nyomkodta az oda-nyulós telót
Könnyű azt mondani hogy tiltsd el ezektől a dolgoktól, de sajna a mai világunkban ezek a dolgok annyira mindennapiak hogy ezt nem tudod megtenni, ezért inkább kontrolláltan engeded. -
handrash
őstag
-
GrooveHero
addikt
dokee78 és xiawave köszi a segítséget.
sokat számít egyébként, hogy kalibrálva van e, vagy nincs?Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
handrash
őstag
válasz GrooveHero #9969 üzenetére
Sokak szerint Igen. A Google szerint nem.
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
GrooveHero
addikt
válasz handrash #9970 üzenetére
Köszi. Nem az én telefonom, tesóm meg lány, meg fél, hogy tönkretesze ma telóját, ha rootolom, azt sem tudja mire való, szóval elég macerás lesz ez így.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
handrash
őstag
válasz GrooveHero #9971 üzenetére
Szerintem ne rootold mert csak gondot csinálsz magadnak!
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Call Meter 3G-nél sikerült valakinek beállítania, hogy külön tarifával számolja a hálózaton kívüli sms-eket? Csak kimenő/bejövő felosztást sikerült eddig csinálnom. Minden más megvan, csak ez hibádzik.
-
punky10
addikt
Nem annyira...Nem az övé a telo,hanem a (telohoz kevésbé értő)lánytestvéré.Root nélkül ugymond hülyeniztosa rendszer,nem tudsz semmit ugy elrontani,hogy pikk-pakk ne lehessen rendbehozni.Azért a root már ad erre egy kis lehetőséget...
Stickermajom:adj hozzá még egy sms-tarifát,legyen pl "sms h.k."Beállitod a számláz@s kezdetét,a dijat...stbEzotán csinálsz hozzá egy szabályt,ott megadod,hogy kimenő irányba az előbb létrehozott tarifát használja.
[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
handrash
őstag
válasz GrooveHero #9974 üzenetére
Tesókád olyat is törölhet például egy Rendszer mappából amitől fejreáll. a rendszer.
-
whiskeys
őstag
tune in-hez hasonló rádió progit nem tudna ajánlani valaki? köszönöm szépen.
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
kymco
veterán
válasz punky10 #9937 üzenetére
A két-három éves gyerek sajátítsa el a nagy motoros képességeket, sokat mozogjon, ugráljon, futkározzon, mellette sokat meséljenek neki énekeljenek vele, neki, dobálják a magasba, birkózzanak vele, ölelgessék, pörgessék. Nincs szüksége mások által leképezett vizuális világra. A mesehősök megelevenednek neki akkor is, ha azt az apa meséli, egy fadarab űrhajó vagy baba szerepét is simán betöltheti egyben. Fontos nála az, hogy a szülő közelében, a szülővel együtt élhesse meg a kisgyermekkorát. Nincs szüksége sem a baby tv-re, sem a videojátékok világára. Három gyermekem van. Kétéves korukban nem mobiloztak, és, amikor mobilra volt igényük, készítettek maguknak papírdobozból. Háromévesen nem lehet elsajátítani semmi értelmes dolgot a mobiltelefonon. Egyszereplőssé teszi őt, a kijelzőt nézi az anya és az apa minta helyett. A lányaim két-három évesen főztek, utánozva anyát, a fiam verte a műanyag szegeket a műanyag kalapácsával... talán engem utánozva.
Amiről te írsz, az nem az óvoda előtti kor, hanem a kisiskolás kor. Ott nagyon más már a helyzet. A nagy motoros képességek már a helyén vannak, van helye a finom motoros világnak, és bár ekkor sem tartom személy szerint támogatandónak az okostelózást, de már kisebb a kár, amit ez okoz. Persze technikailag fejlettebb lesz a társainál, amit vsz secperc alatt be tud hozni később az ebben visszatartott gyermek, de sokat veszít a szocializációjából szvsz, sokat veszít a fantáziavilágából, mert készen kínálják neki a képi világot. Ezt sok esetben nem lehet forintosítani, ezért manapság nem szempont...
Én személy szerint 10 évesen adtam a lányom kezébe okos telefont. Nagyon hamar megismerte, és kb 80%-ban ki is tudja használni, alig kellett segítenem (szinte egyáltalán nem). Nincs hátrányban azzal az osztálytárssal szemben, aki már 6 éves kora óta aktívan telefonozik.
De a telót nem viszi magával a suliba most sem, csak ha nagyon különleges ok miatt indokolt (évi 3-4 alkalom).
uffwww.refujvaros.hu
-
GrooveHero
addikt
válasz handrash #9980 üzenetére
Szted ha 3 hónapja van meg neki a galaxy S2 és két hete mutattam meg neki, hogy hogyan kell vele normálisan fotózni, akkor mit fog törölni? Az ég világon semmit. Még egy épkézláb Total Commander, vagy fájlkezelője sincs fent. Az egész telefon abból áll, hogy használja arr amire kell, viber, sype, what's app? play store-ból baromságok letöltése..kb ennyi. Hja igen, még a kihangosítót sem tudja, hogy működik. Szóval nem fog ő az egész dologból sem érezni, sem látni semmit. Ha meg bekakkant a telója, akkor úgy is én fogom visszaállítani, hogy gariba elfogadják. Illetve a szervízfutár, ha kijön. Bár futárja válogatja.
[ Szerkesztve ]
-
goom
senior tag
Megértem azokat, akik szeretnék már lezárni a gyereknevelés-féle mellékhajtást, és igazat is adok. Azonban mint a téma felvetője, tisztelettel szeretnék (afféle "utolsó szó jogán") hozzászólni, merthogy egész délelőtt nem volt rá alkalmam:
- azt gondolom, hogy feltettem egy egyszerű kérdést: senkit nem támadtam vagy bántottam vele
- békésen, indoklással válaszoltam az elég agresszív, kioktató stílusú hozzászólásra (szóval és írásmóddal is jelezve, hogy ez már OFF)
- próbáltam személyes síkra (pü) terelni a dolgot, de választ azóta sem kaptam
- ezek után jött egy khm, elég furcsa hozzászólás...Nagyjából két tábort látok a hozzászólások alapján: gyakorló, tapasztalt szülőket - meg akik szerintem nem azok. Amíg ezen utóbbi táborhoz tartoztam, én is inkább az ő véleményükkel értettem volna egyet. De a világ - és benne mi - változunk, úgy látom. Ha teszik, ha nem...
Nem vagyok fiatal (44 leszek lassan) és az én nagymamám még nem tudott biciklizni - féltette is nagyon a lányát tőle. Anyukámnak meg nem volt soha jogsija, és erősen aggódott, mikor nekem lett. Én meg nem szeretnék efféle hibákba esni: amennyire lehet. Igyekszem felelős szülőként kontroll alatt tartani (nem pedig egyszerűen megtiltani) a kor szülte kihívásokat.
Lehet, hogy ezúttal nem sikerült, de ezt a kioktatást, megszégyenítést visszautasítom! Nyilvánosan, a fórum előtt - mint ahogyan az is történt.
Még egyszer kérem, bocsássatok meg az OFF-ért. Köszönöm türelmeteket, és részemről tényleg lezártam. Aki folytatni szeretné, állok rendelkezésére pü-ben. -
tibee77
őstag
Hát banyek sokat változott a világ, én még anno 14 évesen kaptam az első telómat (nokia 3310) miután elballagtam az általánosból.Itt meg már 6 évesen okostelefon! Ilyenkor érzem magamat öregnek, annak ellenére hogy csak 25 leszek.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
darvinya
titán
válasz GrooveHero #9986 üzenetére
Te nem félsz a root jogtól, mert nem tudja TC-t kezelni.
„play store-ból baromságok letöltése..kb ennyi.”
És itt jön miért is mondták, hogy ne legyen root a telon.
Mert igen csak sok kártékony app van fenn a Play-en ami nem csak a rendszerre, de a pénztárcára is kártékony.(árnyék SMS/hívás Zimbabwe 2800Ft/mp-ért)Battery Calibration app-ok
Pedig Li-Ion/Poly aksinál pedig placebo semmi más.
(#9987) goom
Talán a én hsz-em volt érthetetlen?
Akkor még túl fiatal vagy.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
milestone
tag
Sziasztok,
A húgom teljesen kezdő Androidosként véletlenül kitörölt egy SMS-sorozatot, melyet egy személlyel folytatott.
Van lehetőség visszanyerni azokat?
XPeria Tipo, gyári (Sony) ICS 4.0.4, semmilyen extra üzenetkezelő program nincs telepítve. -
TeeJay
félisten
köszönöm ezt megnézzük és remélem működni fog legalább a hang csevegés
furának is tartom hogy nem álltak még rá jobban arra hogy wifi hálózat esetén okos telefonról
lehessen "telefonálni" hangban és/vagy videóban partnereknekgondolom a skype app tudja ezt csak ugye ahhoz kell skype mindenkinek
míg a gmail/facebook fiókját szinte mindenki használja így azzal nincs maceraMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz handrash #9996 üzenetére
az oké tudom hogy van viber meg skype meg minden
de aki nem akar ezzel vacakolni csak használni a PC-n jól működő google chat-et
vagy a facebook videócsevegőt az örülne egy androidos verzióra is
ha már van ingyen wifi ne GSM fronton telefonáljunk jó drágán hanem neten keresztülMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
atillaahun
veterán
Az összes amerikai meg kanadai szám ingyen hívható a google voice-al már kb. 2 éve. Én azt nem értettem soha ezt hogy nem tiltatták le az ottani szolgáltatók.
(#9997) TeeJay
Android-on is megy egyébként a Gtalk-ban a voice/video chat már legalább egy éve. Csak hát mindenki rá van állva arra a szarok fészbukkra. Asszem beletelik még 1-2-3 évbe míg megtörténik a váltás a Google+ -ra.[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz atillaahun #9998 üzenetére
na akkor az a Gtalk lesz a nekem való
a lényeg hogy a gmail-t kezeli és az ottani partnerekkel lehet beszélni wifi-n
a videó nem is lényeges annyira végülisMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
aggleány
addikt
válasz BigBlackDog #9952 üzenetére
Próbáld ki még a Nova Launchert is, mióta javasolta valaki, azóta használom, és nagyon elégedett vagyok vele, annyira, hogy megvettem a prémium verziót is, pedig nem sűrűn vásárolagok appokat. Mappákba is lehet rendezni vele a dolgokat, de akár külön füleket is létre lehet vele hozni. Én a füles megoldást használom, nekem sokkal jobban kézreáll, mint a mappázás. A háttér átlátszóságát is lehet állítani benne.
GrooveHero
Nem hozzáértő nőnek (meg fiúnak) nem szabad rootolni. Egyszer egy barátnőmnek rootoltam a telóját, és két napon belül véletlenül kitörölt egy rendszeralkalmazást, amit alig tudtam visszagyógyítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok