Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75741) #79335424 válasza tobias40 (#75738) üzenetére


#79335424
törölt tag

Van olyan program, csak az a bibi, hogy zéró a szókincse. Neked kell megtanítanod mindenre és azt a mindent csak egyetlen nyelven érti meg. IPA -ul. Sztem Te is inkább az egyenkénti hangminta társítást választanád, minthogy megtanulj IPA -ul írni. Én megpróbáltam, de hamar átértékeltem ezt a döntésemet.

Talán a névjegyek esetében van lehetőség az offline Google szövegértelmezésre, de nem teszteltem az ötletet. Ráadásul ugyanúgy egyesével kéne megcsinálni az adatbázist. Arról lenne szó, hogy a névjegyeknél van egy fonetikus megadási lehetőség. Ha letöltöd az offline angol nyelvi adatbázist és a fonetikus lehetőségnél meg tudod adni a nevet úgy, hogy azt egy angol ajkú helyes kiejtéssel olvasná fel, akkor sztem működhet a dolog.

Róland:
Ebben igazad van, de azért lehetne ez másképp is. Nem hiszem el, hogy egy korszerű okosteló ne bírna el az algoritmussal. Azt sem hiszem, hogy a Google nem rendelkezik a szükséges háttérrel az offline adatbázis elkészítéséhez. De akár azt is megtehetné, hogy lehetőséget ad a közösségi fejlesztésre. Csak lesz..ja, hogy a világon még van egy pár nyelv a támogatottakon kívül.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.