- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
válasz
Jim74 #174057 üzenetére
"Fejlesztőhöz lenne néhány keresetlen szavam..."
Nekem is
Nagyon hiányolom, hogy nem lehet elmenteni a beállításokat.
Az ember végre felviszi az utasokat, bejelöli a kedvenceket, útvonalakat, számlázási címet stb, belakja, és ha valamiért újra kell telepíteni (telefon költözés, vagy az app hibája miatt) kezdheti az egészet elölről
A bankkártya adatokat elmenti, a fiókba, ezeket miért nem?
Minden nap be kell jelentkezni, mikor lesz végre ujjlenyomatos feloldás...? -
sopruk
senior tag
válasz
Jim74 #174052 üzenetére
Hambi menüben Napi jegyek és helyi jegyek
majd a felső sávban a Jegy fülre kell átváltani
Jegyfajtánál: Vármegye24
Utas adatok felvitele, stb... (Igen, itt újra fel kell vinni, nem látja azt az utast akit pld vonatjegy vásárlásnál már felvittél.)
Ha ezek ki vannak választva érdemes felvinni Kedvencekbe, mert legközelebb még így is mindig át kell váltani a Jegyekre és úgy a kedvencek...
A Keresés után tudod kiválasztani hogy melyik vármegye... -
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Jim74 #173115 üzenetére
Így van, mindkettőre kell.
A nyomon követése nagyon pontos, azt is jelzi, ha gyalogol vagy esetleg kerékpározik a gyerkő.
Ja és természetesen tud róla a fiam (lányom már nagykorú, ő hallani se akar róla), akár ki is tudja kapcsolni, de erre eddig nem került sor.
Üzenni is lehet alkalmazáson keresztül, akkumulátor szint is látszik, sok a lehetőség benne.Mcrazy:
Nekünk két helyszín elég, otthon és iskola.
(Bár igaz, korábban volt több is beállítva) -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Jim74 #173113 üzenetére
Egyáltalán nem.
Ráadásul van benne értesítési lehetőség, be lehet állítani helyeket személyekhez, amint a beállított helyre érkezik és/vagy onnan távozik.
(Állítható a hatósugár)
Mi pl így tudjuk, időben indult-e a gyerek iskolába, ha mindketten hajnalban kezdünk a munkában. -
-
-
[w]
őstag
válasz
Jim74 #168211 üzenetére
leghitelesebben a fejlesztőtől van, bár a kitűzött célt még nem érte el, de dolgozik rajta
-
-
7Sony7
addikt
-
-
-
válasz
Jim74 #166672 üzenetére
Nincs semmi baj a Google megoldásával. Ráadásul ha nem tudod használni a telefont, amire telepítetted, akkor biztonsági mentésből visszaállíthatod a google rendszeréből.
Én viszont azt javaslom, ha van egy régi készüléked a fiokban, akkor arra is rakd fel, mert 2FA azonosításnál az azonosító elveszik, akkor nagyon meg vagy lőve.
Yubico ezért szokta párban adni a hardver kulcsait. Viszont a YubiKey 5 szériáját már lehet szinkronizálni a Google Authenticator-ral, így abból elég egy kulcs a telepített alkalmazás mellett. -
-
crok
Topikgazda
válasz
Jim74 #165037 üzenetére
Hivatalos leírás:
https://adguard-dns.io/en/public-dns.html
Default server
tls://dns.adguard-dns.com
AdGuard DNS will block ads and trackers.Non-filtering servertls://unfiltered.adguard-dns.comAdGuard DNS will not block ads, trackers, or any other DNS requests.
Family protection server
tls://family.adguard-dns.com
AdGuard DNS will block ads, trackers, adult content, and enable Safe Search and Safe Mode, where possible. -
-
-
punky10
addikt
válasz
Jim74 #164388 üzenetére
Ha kikapcsolod az 1 SIM-et, és akkor jó, akkor van rá esély.
Cseréld fel a két SIM-et, ha ugyanúgy fennáll a hiba, kapcsold ki a 2. SIM-et. Ha a hiba megszünik, akkor a SIM a hibás. Ha nem, kapcsold ki megint az 1.-t.Ha jó lesz, akkor a szoftver nem jól kezeli le a dual simet.
Ha nem lesz jó, akkor passz.... -
AtHoS
nagyúr
válasz
Jim74 #164312 üzenetére
Na tegnap felraktam én is .18-as nightlyt, de ebben nem lehet kikapcsolni a TP hívásképernyőt és nincs benne auto hívásrögzítés beállíthatóság, emiatt hívásrögzítéshez a Hívás közbeni képernyőn mindenképpen manuálisan kell indítani a rögzítést.
Viszont belekerült a rögzítési módhoz a ″rendszer″ választhatósága, így ha a gyári tárcsázó képes rögzíteni, akkor a rögzítést kézzel elindítva a gyári tárcsázó hívás közbeni képernyőjére vált és bekapcsolt Auto rögzítés esetén el is indul a felvétel.
Az más kérdés, hogy S23on ugyanúgy problémás maradt a SIMek jelzése a híváslistában.
-
efi99
őstag
válasz
Jim74 #164314 üzenetére
Régebben sem volt erőssége a válaszolgatás.
Amíg el nem készültem az akkori verzió magyarításával, addig nagyjából visszaírt, aztán miután az 100% lett (kb 2 éve), és utána jött még 1 pár update, már hiába rágtam a fülét, hogy az új stringeket is tegye be a lefordíthatók közé. Úgyhogy pár angol maradt is benne. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Jim74 #164300 üzenetére
Ihun lesz a TruePhone 2.0.18-as Nightly TESZTVERZIÓ [18.08.22]
Figyelem: Az éjszakai verziók tesztverziók, és az új funkciók tesztelésére szolgálnak. Ha egy újabb tesztverzió vagy kiadás válik elérhetővé, az alkalmazás minden egyes futtatáskor frissítésre szólítja fel Önt.
* Hiba javítása a memóriakártyára való írás során (lehet, hogy újra ki kell választania a mappát)
* Módosult a névjegyek rendezése (visszaadta a név elején lévő speciális karakterek figyelembevételét)
* A Látható névjegyek küldése opciót újraterveztük - a fájlt minden üzenetküldőnek gond nélkül elküldi a rendszer + az aktuális kapcsolat láthatósági szűrője
* Android 13-hoz adaptálva (az Android 13-on átmenetileg le van tiltva a Csak postafiók mód, de már találtak módot az új Google-korlátozások megkerülésére, a következő frissítésben minden úgy fog működni, mint korábban)
* A beépített frissítőhöz a változtatások listája került, pl. az összes jövőbeni frissítés változásai közvetlenül a programból megtekinthetők orosz és angol nyelven egyaránt
* Valami mást az apróságokon
P.S. majdnem elértük a megjelenést, már csak egy kicsi van hátra -
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Jim74 #163665 üzenetére
Megnéztem, de sem a gyorsabb cache+adattörlés, sem pedig az adattörlések utáni eltávolítás, majd újratelepítés nem oldotta meg a problémát.
Annyi viszont konkretizálódott, hogy egyesnek jelöli a SIM2 kimenő hívásait illetve a SIM1 hívásai "?"-et kapnak.
Play áruházban van hozzájuk egy mail cím.
A dual sim tesztet követő "log" összegyűjtése után, mikor közeli megosztási ablakot beadja, kijelöltem fájlkezelőt, amivel le tudtam menteni a dump.zip-et.
Na ezt a fájlt rövid hibaleírással elküldtem a play áruházas email címre.
Bizonyára ez a helyes eljárás, de magyar fordításban semmi ilyesmit nem említett.
Meglátom reagálnak-e.
-
Narxis
nagyúr
-
®abstract®
őstag
válasz
Jim74 #163029 üzenetére
ez olyan hogy egy idő után nem tudod követni 😎 [link]
a legjobb ha letöltöd az ilyesmiket & csak offline hallgatod.nekem az vált be,hogy minden rádiós- sugárzó eszközt kikapcsolok. bluetooth- wifit-mindent. mobiltelefont minél távolabb-kb. 5-6 m re ideális.ja, füldugó nagyon ajánlott!
-
Archttila
veterán
válasz
Jim74 #163028 üzenetére
Egy hormon, amely nélkül nehezen tudnánk elaludni – a melatonint a tobozmirigyünk állítja elő, egy aprócska mirigy az agyban. Ám kis mennyiségben bizonyos ételek is tartalmazzák. Mit is tesz ez a természetes hormon a szervezetben?
A melatonin olyan hormon, melyet az agyban elhelyezkedő kis tobozmirigy képez. Segít kontrollálni alvási és ébrenléti ciklusainkat. A melatoninból igen kis mennyiség megtalálható élelmiszerekben is, így a húsban, gyümölcsökben, gabonában és zöldségekben. De akár étrend-kiegészítő formában is szedhető.
Hogyan „cselekszik”?
Szervezetünknek saját belső órája van, mely ellenőrzés alatt tartja az alvás és az ébrenlét természetes ciklusait. Részben ez az óra kontrollálja, mennyi melatonint termel a testünk. Normális esetben a melatonin szint akkor kezd emelkedni, amikor az este közepénél-végénél járunk, éjszaka magas marad és reggelre leesik.
A fény befolyásolja, mennyi melatonint állít elő a szervezet. A téli, rövidebb napok idején az átlagosnál korábban vagy később termelheti ezt a hormont. Ez a változás vezethet a szezonális affektív zavarhoz (SAD) vagy a téli depresszióhoz.
A természetes melatonin-szint a kor előrehaladtával lassan esni kezd. Egyes idős emberek szervezete nagyon kevés ilyen hormont állít elő, vagy egyáltalán nem termeli. -
DonTomika
csendes tag
válasz
Jim74 #162341 üzenetére
Nem másik app, de talán segít: a menetrend.app esetén a HÉV-eknél sajnos a főbb állomások vágányonként (?) külön vannak bontva, emiatt nem minden indulás látszik egyszerre. Viszont ha legfelül kiválasztod a másik azonos nevű megállót, ott megjelennek azok is (egy időben a Budapest GO-ban is hasonlóan működött amúgy, de néhány havonta variálják a HÉV-ek működését, pont pár napja változott ismét).
-
-
-
crok
Topikgazda
válasz
Jim74 #158400 üzenetére
Network Cell Info Lite & Wifi
Network Cell Info & Wifi - ez a teljes
Meg egy kis adalék itt [link] tud history-t csinálni de enni fogja az akkut az biztos. -
kmarci25
veterán
válasz
Jim74 #143549 üzenetére
Én "másodlagos" email címek kezelésére ezt használom: Email - Lightning Fast & Secure Mail. Egyszerű, nekem bevált.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
Jim74 #137885 üzenetére
Annyit még erről, hogy nincs automatikus cellagyűjtés - legalábbis akkor nem volt, amikor én pár éve még használtam -, az adott helyhez tartozó 5-10 tornyot kézzel kell hozzáadni a listához. Ez persze nem nagy dolog, csak egyszer kell megtenni, ráadásul akkor is a kapcsolati előzmények közül, pár kattintással.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Jim74 #137861 üzenetére
A MacroDroid esetleg?
Van saját Topikja itt a PH-n.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
Jim74 #137861 üzenetére
AutomateIt. Nem emlékszem, melyek az ingyenes verzió korlátai, csak arra, hogy nekem kevés volt, ezért megvettem. Arra vélhetően jó, hogy kipróbáld, tudja-e, amit szeretnél.
-
törölt tag
válasz
Jim74 #100671 üzenetére
Azt írta, hogy azért kell, mert amikor az irodában van, a teló még akkor is az autó kihangosítójára van csatlakozva. Az elméleted szerint ez csak úgy lehetne, ha az autó gyújtáson van. De, itt egy olyan kihangosítóról lehet szó, ami nem a rádión keresztül működik, hanem saját tápellátású eszköz.
-
Indiant
addikt
-
kovisoft
őstag
Mi volt a gond a Gravity Screen-nel? Én ezt használom, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Mivel javarészt zsebben hordom a telefont, ezért úgy állítottam be, hogy fejjel lefelé fordítva kapcsolja ki a kijelzőt, és a közelségérzékelőre kapcsolja be, amikor kiveszem a zsebemből. Gyakorlatilag soha nem kell gombot nyomnom a képernyő ki/bekapcsolásához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Path of Exile (ARPG)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Vicces képek
- Bluetooth hangszórók
- Alkoholista nevelde
- Wise (ex-TransferWise)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest