Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Jim74
üzenetére
Tök egyszerű:
MP3 Cutter - Apps on Google Play
Jah a Google vissza rakta a közvetlen megosztás linket a Play áruházba

Végülis csak pár év telt el...
-
woodworm
veterán
-
sopruk
senior tag
válasz
Jim74
üzenetére
Szia!
Én a Fossify Messages -t használom...
Bár most nézem, hogy nem lesz jó, mert ez csak azt írja az sms-eknél, hogy 1-es, vagy 2-es sim, ha erre gondoltál az üzeneted második felében... -
svgyula
addikt
válasz
Jim74
üzenetére
Akkor csak a néma és esetleg a szalagcím marad. De hang(rezgetés) nélkül az nem segít. Alkalmazáson belül nincs lehetőség? Vagy egy másik megoldás lehet ha beraksz egy olyan csengőhangot amiben a csend hangja van(üres
) Aztán azt választod ki. Így megmarad a rezgés de nem lesz csengetés. -
svgyula
addikt
válasz
Jim74
üzenetére
A samu rendszer nem ismerem. De talán ezen a részen még az "android"
van. A kérdéses beállítást az alkalmazások itt a kérdéses alkalmazás majd az engedélyek, értesítések. Itt a hang-> kikapcsol lejjebb rezgés bekapcsol. Üzenetnél(ha van külön) azt is némára. Az elmélet szerint ilyenkor csak rezeg de ugye a rezgésnek bekapcsolva kell lennie! -
sopruk
senior tag
válasz
Jim74
üzenetére
"Fejlesztőhöz lenne néhány keresetlen szavam..."
Nekem is
Nagyon hiányolom, hogy nem lehet elmenteni a beállításokat.
Az ember végre felviszi az utasokat, bejelöli a kedvenceket, útvonalakat, számlázási címet stb, belakja, és ha valamiért újra kell telepíteni (telefon költözés, vagy az app hibája miatt) kezdheti az egészet elölről
A bankkártya adatokat elmenti, a fiókba, ezeket miért nem?
Minden nap be kell jelentkezni, mikor lesz végre ujjlenyomatos feloldás...? -
sopruk
senior tag
válasz
Jim74
üzenetére
Hambi menüben Napi jegyek és helyi jegyek
majd a felső sávban a Jegy fülre kell átváltani
Jegyfajtánál: Vármegye24
Utas adatok felvitele, stb... (Igen, itt újra fel kell vinni, nem látja azt az utast akit pld vonatjegy vásárlásnál már felvittél.
)
Ha ezek ki vannak választva érdemes felvinni Kedvencekbe, mert legközelebb még így is mindig át kell váltani a Jegyekre és úgy a kedvencek...
A Keresés után tudod kiválasztani hogy melyik vármegye... -
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Jim74
üzenetére
Így van, mindkettőre kell.
A nyomon követése nagyon pontos, azt is jelzi, ha gyalogol vagy esetleg kerékpározik a gyerkő.
Ja és természetesen tud róla a fiam (lányom már nagykorú, ő hallani se akar róla
), akár ki is tudja kapcsolni, de erre eddig nem került sor.
Üzenni is lehet alkalmazáson keresztül, akkumulátor szint is látszik, sok a lehetőség benne.Mcrazy:
Nekünk két helyszín elég, otthon és iskola.
(Bár igaz, korábban volt több is beállítva) -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Jim74
üzenetére
Egyáltalán nem.
Ráadásul van benne értesítési lehetőség, be lehet állítani helyeket személyekhez, amint a beállított helyre érkezik és/vagy onnan távozik.
(Állítható a hatósugár)
Mi pl így tudjuk, időben indult-e a gyerek iskolába, ha mindketten hajnalban kezdünk a munkában. -
-
-
[w]
őstag
válasz
Jim74
üzenetére
leghitelesebben a fejlesztőtől van, bár a kitűzött célt még nem érte el, de dolgozik rajta
-
-
7Sony7
addikt
-
-
-
válasz
Jim74
üzenetére
Nincs semmi baj a Google megoldásával. Ráadásul ha nem tudod használni a telefont, amire telepítetted, akkor biztonsági mentésből visszaállíthatod a google rendszeréből.
Én viszont azt javaslom, ha van egy régi készüléked a fiokban, akkor arra is rakd fel, mert 2FA azonosításnál az azonosító elveszik, akkor nagyon meg vagy lőve.
Yubico ezért szokta párban adni a hardver kulcsait. Viszont a YubiKey 5 szériáját már lehet szinkronizálni a Google Authenticator-ral, így abból elég egy kulcs a telepített alkalmazás mellett. -
-
crok
Topikgazda
válasz
Jim74
üzenetére
Hivatalos leírás:
https://adguard-dns.io/en/public-dns.html
Default server
tls://dns.adguard-dns.com
AdGuard DNS will block ads and trackers.Non-filtering server
tls://unfiltered.adguard-dns.com
AdGuard DNS will not block ads, trackers, or any other DNS requests.
Family protection server
tls://family.adguard-dns.com
AdGuard DNS will block ads, trackers, adult content, and enable Safe Search and Safe Mode, where possible. -
-
-
punky10
addikt
válasz
Jim74
üzenetére
Ha kikapcsolod az 1 SIM-et, és akkor jó, akkor van rá esély.
Cseréld fel a két SIM-et, ha ugyanúgy fennáll a hiba, kapcsold ki a 2. SIM-et. Ha a hiba megszünik, akkor a SIM a hibás. Ha nem, kapcsold ki megint az 1.-t.Ha jó lesz, akkor a szoftver nem jól kezeli le a dual simet.
Ha nem lesz jó, akkor passz....
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Jim74
üzenetére
Na tegnap felraktam én is .18-as nightlyt, de ebben nem lehet kikapcsolni a TP hívásképernyőt és nincs benne auto hívásrögzítés beállíthatóság, emiatt hívásrögzítéshez a Hívás közbeni képernyőn mindenképpen manuálisan kell indítani a rögzítést.
Viszont belekerült a rögzítési módhoz a ″rendszer″ választhatósága, így ha a gyári tárcsázó képes rögzíteni, akkor a rögzítést kézzel elindítva a gyári tárcsázó hívás közbeni képernyőjére vált és bekapcsolt Auto rögzítés esetén el is indul a felvétel.
Az más kérdés, hogy S23on ugyanúgy problémás maradt a SIMek jelzése a híváslistában.
-
efi99
őstag
válasz
Jim74
üzenetére
Régebben sem volt erőssége a válaszolgatás.
Amíg el nem készültem az akkori verzió magyarításával, addig nagyjából visszaírt, aztán miután az 100% lett (kb 2 éve), és utána jött még 1 pár update, már hiába rágtam a fülét, hogy az új stringeket is tegye be a lefordíthatók közé. Úgyhogy pár angol maradt is benne. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Jim74
üzenetére
Ihun lesz a TruePhone 2.0.18-as Nightly TESZTVERZIÓ [18.08.22]
Figyelem: Az éjszakai verziók tesztverziók, és az új funkciók tesztelésére szolgálnak. Ha egy újabb tesztverzió vagy kiadás válik elérhetővé, az alkalmazás minden egyes futtatáskor frissítésre szólítja fel Önt.
* Hiba javítása a memóriakártyára való írás során (lehet, hogy újra ki kell választania a mappát)
* Módosult a névjegyek rendezése (visszaadta a név elején lévő speciális karakterek figyelembevételét)
* A Látható névjegyek küldése opciót újraterveztük - a fájlt minden üzenetküldőnek gond nélkül elküldi a rendszer + az aktuális kapcsolat láthatósági szűrője
* Android 13-hoz adaptálva (az Android 13-on átmenetileg le van tiltva a Csak postafiók mód, de már találtak módot az új Google-korlátozások megkerülésére, a következő frissítésben minden úgy fog működni, mint korábban)
* A beépített frissítőhöz a változtatások listája került, pl. az összes jövőbeni frissítés változásai közvetlenül a programból megtekinthetők orosz és angol nyelven egyaránt
* Valami mást az apróságokon
P.S. majdnem elértük a megjelenést, már csak egy kicsi van hátra -
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Jim74
üzenetére
Megnéztem, de sem a gyorsabb cache+adattörlés, sem pedig az adattörlések utáni eltávolítás, majd újratelepítés nem oldotta meg a problémát.
Annyi viszont konkretizálódott, hogy egyesnek jelöli a SIM2 kimenő hívásait illetve a SIM1 hívásai "?"-et kapnak.
Play áruházban van hozzájuk egy mail cím.
A dual sim tesztet követő "log" összegyűjtése után, mikor közeli megosztási ablakot beadja, kijelöltem fájlkezelőt, amivel le tudtam menteni a dump.zip-et.
Na ezt a fájlt rövid hibaleírással elküldtem a play áruházas email címre.
Bizonyára ez a helyes eljárás, de magyar fordításban semmi ilyesmit nem említett.
Meglátom reagálnak-e.
-
Narxis
nagyúr
-
®abstract®
őstag
válasz
Jim74
üzenetére
ez olyan hogy egy idő után nem tudod követni 😎 [link]
a legjobb ha letöltöd az ilyesmiket & csak offline hallgatod.nekem az vált be,hogy minden rádiós- sugárzó eszközt kikapcsolok. bluetooth- wifit-mindent. mobiltelefont minél távolabb-kb. 5-6 m re ideális.ja, füldugó nagyon ajánlott!
-
Archttila
veterán
válasz
Jim74
üzenetére
Egy hormon, amely nélkül nehezen tudnánk elaludni – a melatonint a tobozmirigyünk állítja elő, egy aprócska mirigy az agyban. Ám kis mennyiségben bizonyos ételek is tartalmazzák. Mit is tesz ez a természetes hormon a szervezetben?
A melatonin olyan hormon, melyet az agyban elhelyezkedő kis tobozmirigy képez. Segít kontrollálni alvási és ébrenléti ciklusainkat. A melatoninból igen kis mennyiség megtalálható élelmiszerekben is, így a húsban, gyümölcsökben, gabonában és zöldségekben. De akár étrend-kiegészítő formában is szedhető.
Hogyan „cselekszik”?
Szervezetünknek saját belső órája van, mely ellenőrzés alatt tartja az alvás és az ébrenlét természetes ciklusait. Részben ez az óra kontrollálja, mennyi melatonint termel a testünk. Normális esetben a melatonin szint akkor kezd emelkedni, amikor az este közepénél-végénél járunk, éjszaka magas marad és reggelre leesik.
A fény befolyásolja, mennyi melatonint állít elő a szervezet. A téli, rövidebb napok idején az átlagosnál korábban vagy később termelheti ezt a hormont. Ez a változás vezethet a szezonális affektív zavarhoz (SAD) vagy a téli depresszióhoz.
A természetes melatonin-szint a kor előrehaladtával lassan esni kezd. Egyes idős emberek szervezete nagyon kevés ilyen hormont állít elő, vagy egyáltalán nem termeli. -
DonTomika
csendes tag
válasz
Jim74
üzenetére
Nem másik app, de talán segít: a menetrend.app esetén a HÉV-eknél sajnos a főbb állomások vágányonként (?) külön vannak bontva, emiatt nem minden indulás látszik egyszerre. Viszont ha legfelül kiválasztod a másik azonos nevű megállót, ott megjelennek azok is (egy időben a Budapest GO-ban is hasonlóan működött amúgy, de néhány havonta variálják a HÉV-ek működését, pont pár napja változott ismét).
-
-
-
crok
Topikgazda
válasz
Jim74
üzenetére
Network Cell Info Lite & Wifi
Network Cell Info & Wifi - ez a teljes
Meg egy kis adalék itt [link] tud history-t csinálni de enni fogja az akkut az biztos. -
kmarci25
veterán
válasz
Jim74
üzenetére
Én "másodlagos" email címek kezelésére ezt használom: Email - Lightning Fast & Secure Mail. Egyszerű, nekem bevált.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
Jim74
üzenetére
Annyit még erről, hogy nincs automatikus cellagyűjtés - legalábbis akkor nem volt, amikor én pár éve még használtam -, az adott helyhez tartozó 5-10 tornyot kézzel kell hozzáadni a listához. Ez persze nem nagy dolog, csak egyszer kell megtenni, ráadásul akkor is a kapcsolati előzmények közül, pár kattintással.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Jim74
üzenetére
A MacroDroid esetleg?
Van saját Topikja itt a PH-n.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
Jim74
üzenetére
AutomateIt. Nem emlékszem, melyek az ingyenes verzió korlátai, csak arra, hogy nekem kevés volt, ezért megvettem. Arra vélhetően jó, hogy kipróbáld, tudja-e, amit szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Motoros topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Formula-1
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Arc Raiders
- Gumi és felni topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

.....válasz nem jött 
) Aztán azt választod ki. Így megmarad a rezgés de nem lesz csengetés.
van. A kérdéses beállítást az alkalmazások itt a kérdéses alkalmazás majd az engedélyek, értesítések. Itt a hang-> kikapcsol lejjebb rezgés bekapcsol. Üzenetnél(ha van külön) azt is némára. Az elmélet szerint ilyenkor csak rezeg de ugye a rezgésnek bekapcsolva kell lennie!

)

ééértem. Na megnézem így is
.

crok
mobilizmo