Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz rover45 #65748 üzenetére
Én a Mobile Alarm pro -t használom, Avast -tal kombinálva. Beállítható, hogy élesítés után a teló mely szenzorait figyelje (hang, töltés, mozgás, stb.). Az érzékenység is állítható. Ha a változás meghaladja a küszöbértéket, akkor infót küld (mail és/vagy sms) a nálam levő telóra. Ha a riasztás sztem is valós, akkor utasítom az Avastot (szintén net, vagy SMS), hogy a másik készüléken kapcsolja be a GPS -t. Ha van net, akkor Avast fiókon keresztül követhető a pozíció. Ha nincs net, akkor sms -ben utasítható az Avast, hogy X időközönként (ez is megadható az SMS -ben) válasz SMS -ekben küldözgesse az aktuális koordinátákat. Itt tartok most. Még fejleszthető a dolog, mert elvileg már minden szükséges funkciót tud az E-Robot is, de még nem volt időm leprogramozni. Továbbá (szintén elvileg), ha az IGO -nak egy bizonyos mappájába bekerül egy koordináta, akkor azt képes lehetséges célpontként megjeleníteni. Sajnos, Androidos telókra nincs Mo. -on használható IGO. Ha lenne , akkor lehetne próbálkozni térképes követéssel, net nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
-
zhata
senior tag
Sziasztok! A telefon rootolt, A Titanium Backup programban hol találok olyan beállítást, hogy a Google Drive-ra mentse el a telefonom tartalmát? Jelenleg a mentések sz SD kártyára történnek. Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
Üdv mindenkinek!
Lehet, hogy volt már, de a ma délelőtt guglizással ment el..
(elnézést, még itt nem volt időm keresni)Szóval elvileg lehet Gugli térképpel menteni a térképet, ami kellene.
Max 50x50 km, ha jól olvastam.
Meg azt is, hogy sajna az újabbakban nem.
Aztán mégis, csak a keresőbe nem Ok, hanem Okay maps-ot kell írni. De akkor sem menti el, vagy túl nagy, vagy nem jeleníthető meg a térkép, a hibaüzenet.
Aztán olvastam, hogy ez itthon nem megy, de pl Auszriában már igen.Tudtok abban segíteni, hogy mik a lehetőségek?
(Nexus 5, android 5, root)
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Gabesz87
veterán
Tudnatok mondani egy használható, nem túl nagy hw.igényű, offline térkép appot külföldi használatra? Parom megy ki Skociaba, es gondoltam jó ha van a telojan, ha meg akar nézni vmt, vagy csak elteved.
Galaxy S Advance telo[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz Gabesz87 #65766 üzenetére
Erre az egyik legegyszerűbb az OsmAnd. A térképeknél a világtérkép mellett Magyarország és Skócia is lehúzható. 10 ingyenes letöltésből ez 3 db lesz. A térképfrissítések is 1-1 letöltésnek számítanak, így egy idő után ki lehet futni a 10 ingyenesből, ekkor csak egy adattörlés kell, ez nullázza a progit és újraindul a "próba" üzemmód - tehát gyakorlatilag ingyenes a cucc.
[ Szerkesztve ]
-
opti06
aktív tag
Hali, tudnátok mondani olyan programot ami teljes képernyős alkalmazásnál eltünteti az alsó menüt?
feltétel lenne, hogy ha csak telefon menübe vagyok ne tüntesse el, eddig csak olyat találtam és menüben idegesítő. (Z1C 4.4.4 alatt) -
-
Bozek
nagyúr
válasz opti06 #65769 üzenetére
Root kell hozzá. Ha ez megvan, akkor Xposed Installer, azon belül meg App Settings modul és bármelyik alkalmazásnál beállíthatod az Immersive Mode-ot (ami teljes képernyőssé teszi az alkalmazást).
(#65770) beg: Alapelvek, II./8.: "A Felhasználói Tartalom nyelve a magyar, ettől eltérni csak indokolt esetben lehet."
[ Szerkesztve ]
-
-
csadi0011
őstag
Magyarországon milyen lehetőségem van appot venni azon kívül, hogy a bankkártyámat használom? Nem szeretném használni.
-
csadi0011
őstag
Akkor hol tudok biztos helyről gifteket/kódokat vásárolni, amiket beváltva appokhoz juthatok playen?
Tudom tudom, pesten sok helyen árulják, meg a kínaiban a betűlevesben promókodok vannak, meg írjam be, hogy hesoyam és akkor még egészséges és páncélozott is leszek, de ezek nem játszanak nálam. -
air
nagyúr
válasz csadi0011 #65776 üzenetére
Itthon az sem működik. Ennyire jó az ország hírneve külföldön. Vannak olyan webshopok, amik a drága magyar postának köszönhetően, még csomagot sem küldenek Magyarországra. Európa többi országába csont nélkül. Ide semmit.
Ez van. Megszoksz vagy megszöksz!Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
oncsi
őstag
válasz rover45 #65748 üzenetére
Barátom autójában van egy GSM hívással aktiválható állófűtés.
2 hete ellopták az autót, és a bejelentésekor a rendőrségen megemlítette futólag, hogy ez is van benne.
A szerv felkiáltott, hogy "akkor hozom a ketyerét". Bekapcsoltatták a fűtést egy hívással, és 5 perc múlva kint voltak a bíztos urak az autó mellett. Az más kérdés, hogy ahelyett, hogy megnézték volna, ki megy a leparkoltatott autóért, beszállitották, és azóta sem kapta vissza, mert még vizsgálják.
Bocs az off-ért.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
S e t h
nagyúr
Tudtok olyan ébresztő alkalmazást ajánlani amiben több ébresztést is be lehet állítani?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
Rimuru
veterán
válasz #79335424 #65787 üzenetére
Ha elég kicsi akkor úgy viselkednek mintha tabon futnának. Nekem 240-re van állítva (default 320), így nálam pl még csak 1 alkalmazás fut tablet módban (Firefox összes verziója), ami nekem pont elég. Amúgy nem ezért állítottam át az csak egy plusz (szerintem jobb a tabletes működés).
Vigyázat, csalok!
-
mexel
veterán
Sziasztok! Azt hogyan tudom leellenőrizni hogy minden telefonszámot szinkronizált a googlera a telefon?
vagy valami progi a telefonra van ami mindent lement? Telefonszámok+sms-ek? Nem látom sehol a névjegyek mellett hogy hol vannak tárolva, úgy emlékeztem mintha kis google jelet tett volna az mellé ami mentve van. Persze lehet hogy ez régen volt csak nem vettem észre -
törölt tag
válasz Rimuru #65790 üzenetére
Köszi! Ezt csak végső esetben lépném meg.
Fut valakinél Tabon pl. a TVGO, vagy a tegnap említett Photo Editor? A kezelőfelületnek van fekvő nézete? -
S e t h
nagyúr
Nem reagálok mindenki hozzászólására külön-külön, köszi a segítséget.Egy ismerősöm most vett note4-et és nem talált lehetőséget arra, hogy több ébresztést állítson be. Én csodálkoztam hogy nem lehet, de mivel nekem sosem volt ilyenre szükségem ezért kapásból mondtam neki ,hogy próbálja ki a Timelyt, mivel azt szokták favorizálni.Utána közölte, hogy azzal sem lehet, az általatok írtak alapján elképzelhető, hogy nála lesz a hiba és nem a készülékben.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
mexel
veterán
válasz Dottore #65792 üzenetére
Igen, köszi ezt tudom, csak az a kérdés hogyaz ott levő kb ezer névjegy közül biztos-e hogy mind ott van-e ami a telefonon?
Tehát a kérdésem arra vonatkozott, hogy hogyan tudom ellenőrizni hogy mindent feltöltött-e a google-ra? Mert régebben még külön volt ami googlera ment vagy kártyára ha jól emlékszem. Persze lehet hogy ez már nem így van, vagy rosszul emlékszem
Minden egyes névjegyet feltölt ami a telefonon van? Talán így jobb a kérdésJa, még valami: vajon az exdialer tárcsázó hová teszi a mentését, és a nova launcher is?
[ Szerkesztve ]
-
saphancs
aktív tag
Whitelist-et szeretnék. Melyik most erre a legjobb, legakksikimélőbb (eh.. ilyen szó nemigazán van ), legjobban testre szabható app. Olyan kellene ami fix időben bekapcsol, majd fix időben ki. (Mostanában rászoktak a melóhelyen, hogy éjfél és hajnal 6 között hívnak, ami nem poén. Viszont édesanyám jó lenne ha elérne...)
Kimaradt: nincs root
[ Szerkesztve ]
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
Siriusb
veterán
válasz saphancs #65797 üzenetére
Root nélkül: készíts egy audio fájlt, ami csak csendet tartalmaz. Akár kézzel, akár egy automatizálóval este beállítod alapértelmezett csengőhangnak, reggel visszaállítod az eredetit.
Ha mégis rászánod magad a root-ra, a Root Call Blocker ingyenes változata is jó lehet, 5 számot tudsz megadni a whitelist-ben. Ezenkívül beállíthatod, hogy a többi hívónak mit jelezzen: kikapcsolt készülék, kicsörög, foglalt, elutasítod, felvesz-vár-letesz. S mindezt naplózza is. Ennél jobb programot nem találtam-e célra.
-
Siriusb
veterán
válasz saphancs #65799 üzenetére
Szerintem a bootloader-nek nincs köze a root-hoz, de én csak egy Sony telefonnal vagyok jelen az Android világában, lehet máshol mások a játékszabályok...
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy édesanyád számához egyedi csengőhangot tegyél, s akkor az arról érkező hívás hangoskodni fog.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest