Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
válasz Viktor0610 #43150 üzenetére
Köszönöm.
-
galaxys80
veterán
válasz Viktor0610 #43152 üzenetére
Végül is jó lesz szerintem az is.
Inkább csak megszokás a Mobo.
Ránézek, köszi. -
[lAyCsI]
addikt
válasz Viktor0610 #43134 üzenetére
megcsináltam de semmi sem változott
Opera alatt viszont működik, tehát látható rendesen,
ellenben én meg a gyári böngészőt használom FB-ra...Van esetleg valami olyan szimpla app ami kiváltja a FB Messengert?
IMO-t próbáltam, de abban nem jelennek meg a már meglévő beszélgetések...-= No way back from Here =-
-
-HajTömeg-
őstag
Facebook rámerőlteti ezt a rhadt messengert. Ebből nem lehet kilépni? Csak minden nap tiltani az értesítéseket másnap reggel 8ig?
Ezt minden nap be kell klikkelnem??? Help!LonGleY De szeretném használni.
Csak normálisan. Mikor belépek,akkor szeretném elolvasni az üzeneteimet, egyébként meg hagyjon békén.[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
LonGleY
veterán
válasz -HajTömeg- #43156 üzenetére
Tiltsd le / távolítsd el a programot!
Ha van root-od, akkor fagyaszthatod.
Ennyit tehetsz csak...A programot senki nem fogja tudni megjavítani.
Külső megoldás használható helyette.
A böngészőben látod az előzményeket is.
Eldöntöd, melyiket akarod.[ Szerkesztve ]
-
siofok
őstag
válasz -HajTömeg- #43156 üzenetére
nekem meg pont most kéne használjam a messengert,de nekem meg nem jelez ha üzenet jön.Pedig direkt azért tettem most fel.. közbeszólhat az értesítésbe,hogy a messengeren kívűl minden facebookos cucc tiltva van a telón?
OnePlus nord 2t
-
-
pc-user
senior tag
Az alap FM (nem online) rádió mellé szeretnék feltenni egy olyat, ami fel is vesz. Létezik ilyen?
-
[lAyCsI]
addikt
válasz LonGleY #43155 üzenetére
Kicsit rákerestem és valaki ajánlotta a Green Socialize 4 FB Messenger-t és ez felismeri
a régebbi beszélgetéseket is... ez a neonzöld küllem nem az esetem, de egész használhatónak tűnik...azért köszönöm szépen a segítséget!
-= No way back from Here =-
-
Debilon
addikt
válasz -HajTömeg- #43160 üzenetére
próbáld ki a xabbert, FB chat-et is tud (vagyis csak azt, nem csipog folyamatosan, csak ha üzenetet kapsz
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
raziel01
veterán
A mai ingyenes app Amazon Appstore-ban.
Google play-en pedig a Filemaster ingyenes ma: [link]
[ Szerkesztve ]
-
rantotta
csendes tag
sziasztok
kicsit kaotikus nekem a forum-topik-struktúra
keresek egy régi pc-s játékot, valahol olvastam hogy megjelent androidra
itt jöhet a kérdés? vagy melyik a releváns topik?köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz rantotta #43170 üzenetére
Majdnem jó. Amúgy: Android játékok topikja. Egy cím igazán belefért volna a hozzászólásba, ha már félig feltetted a kérdésed. Csak nem a Carmageddon? Van a topikon belül keresés is, ha valamiről bővebben szeretnél olvasni.
[ Szerkesztve ]
-
rantotta
csendes tag
válasz LonGleY #43171 üzenetére
köszönöm!
(az a baj hogy nem sok konkrétumra emlékszem. Valami ~logikai játék, pályákat kellett megoldani, pontosabban építeni, úgy hogy mindeféle eszközöket fel lehetett használni, robbantás dinamittal...stb. szóval ilyen vicces gondolkodós, talán egy labdát kellett eljuttatni A-ból B-be)
-
bostone
addikt
Bocsánat az elnézésért!
Elárulná nekem valaki, hogyan lehet mappákat vagy címkéket létrehozni a gmail alkalmazásban?
A legtöbb mobil böngésző is csak mobilos felületre irányít, ahol szintén nem tudok létrehozni mappákat... -
zsoltzsolt
addikt
-
feddel
senior tag
Vettem egy androidos telefont, de csak appok miatt, kártya sosem lesz benne. Hogyan tehetek rá fizetős alkalmazást, hogy a "tranzakció" ne kötődjön a készülékhez? Pl. letöltöm PC-re, és onnan átmásolható a telefonra?
-
LonGleY
veterán
válasz feddel #43180 üzenetére
Nem a telefonhoz adod meg, hanem a Google Wallet oldalon. Az első hsz-t ajánlom a figyelmedbe. Ha nem bízol a Wallet-ben, akkor nem fogsz appokat vásárolni. Pár fejlesztő van, akiknél alternatív módokon meg tudod vásárolni a programokat, licenszt stb., de ez nem jellemző. Egyébiránt jelszó nélkül nem fognak tudni csak úgy vásárolgatni a készüléken, szóval ettől nincs értelme parázni. Azt is megcsinálhatod, hogy valami másodkártyát állítasz be neki, amire mindig akkora összeget raksz, amennyire szükség van. De random nem húzgál róla senki pénzt, azt elhiheted.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
feddel
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
-
törölt tag
válasz Szmoki #43186 üzenetére
Nem tudok ilyet, de érdekes felvetés. Ha jól rémlik, az őstelefonokon először ki kellett mondani a nevet, azt eltárolta mintaként és később ezt hasonlította össze a bemondottal. Ha úgy gondolta, hogy egyezik a két hangminta, akkor hívta a hozzárendelt számot. Úgy emlékszem, hogy a Tasker topikban valaki már próbálkozott ilyesmivel.
[ Szerkesztve ]
-
Szmoki
senior tag
válasz #79335424 #43189 üzenetére
már végigpróbálgattam az összes hangirányításos cuccot,ezekben benne is van de persze csak nettel.ha valakinek van ötlete ossza meg legyen szíves,mert fater nehezen tud élni nélküle .köszi
"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
törölt tag
válasz Szmoki #43190 üzenetére
Hú, pedig emlékszem vmi ilyesmire. Még le is töltöttem, de aztán mégsem kellett, úgyhogy nem teszteltem. Megpróbálom megkeresni G -nál az alkalmazásaim között, mert engem is érdekelne. De nem lesz könnyű, mert a nevére sem emlékszem és lehet kb. 500 alkalmazás a fiókhoz rendelve.
Update: Ezt már nézted?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Szmoki #43190 üzenetére
Közben én is kutakodtam egy kicsit. Úgy néz ki, hogy a hiányosság APU korlátozása miatt volt. Külső program számára nem volt API offline hangfelismeréshez. Ilyen bevitel csak billentyűzet számára volt lehetséges. Ezzel operált pl. az Utter (feljebb linkelve). Aztán tavaly a Google lehetővé tette bizonyos mértékben az offline felismerést a Google keresőn keresztül. Erről itt egy hír. Ennek nyomán fejlesztették a KLets alkalmazást. Viszont annak már nem jártam a végére, hogy megy -e headset nélkül is.
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok. Lenne pár kérdésem.
1. Melyik a legjobban használható böngésző androidra?(olyant keresek ami kevés adatforgalmat használ de gyors is)
2. A Kingsoft Office + PDF helyettesíti az Office Suite alapverzióját és Adobe Reader-t?
3. A File Commander helyett jobb lenne a Total Commander?
Válaszokat előre is köszönöm. Telefonom Sony Xperia M. -
LonGleY
veterán
válasz thefreeman #43196 üzenetére
1. Ha az adatforgalom számít, akkor Opera Mini. Ha a teljesértékű oldalak és a sebesség, akkor Opera Classic. De ott a Firefox, a Chrome, Boat Browser még, amikkel próbálkozni lehet. Hogy melyik a leghasználhatóbb, az a felhasználón is múlik.
2. Attól függ, neked mire kell. Próbáld ki pl.
3. Szerintem a legjobb a Solid Explorer, mint fájlböngésző. De kinek mi, megintcsak. Van még az ES File Explorer, X-plore File Manager, vagy az épp ma ajánlott Filemaster (ami talán még akciós, azaz ingyenes).
[ Szerkesztve ]
-
Andyka0908
tag
válasz LonGleY #43197 üzenetére
Sziasztok!
Adott egy android-os készülék és egy szintig lehet maxra feltolni a hangerőt és olyan kérdésem lenne, hogy létezik olyan program amivel még lehetne esetleg rajta hangosítani?
Köszi szépen a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Asus TransformerBook T100, Lenovo IdeaPad A10, PocketBook Mini 515
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Az Opera böngészőkben található Opera Turbo-ról szeretném a véleményeteket kérni.
Azt tudom, hogy egy "saját" szerver segítségével tömörít, de mennyire megbízható ez? Gmail esetén azt tapasztaltam, hogy egy ukrán IP-ről vagyok bejelentkezve, ha be van kapcsolva a turbo és a webes felületet használom, gondolom más, belépési adatokat igénylő oldalaknál is hasonló a helyzet...
Van-e valakinek tapasztalata, tudomása arról, hogy ez mennyire (nem) biztonságos, illetve mennyire ajánlott ennek használata (az tény, hogy gyorsabb vele a böngészés...), visszaélések tekintetében mennyire megbízható, lévén, hogy egy elég népszerű programról van szó?
Köszönöm előre is.Up the Irons!
-
dodopek
addikt
válasz Andyka0908 #43198 üzenetére
Nem próbáltam, csak egy gyors keresés...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest