- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
holozis_HUN
addikt
válasz
EmberXY #107265 üzenetére
Reklámblokkoló van. Van ez az Opera max. Chromeban adatcsőkkentés be van kapcsolva. Többet nem tudok tenni, bár eddig ma 140 mb fogyott. Nagyrésze háttérforgalom, bár akárhogy szorzok-osztok nem jön ki ez az érték.. Még 21 napra 300 mb...
Fórum és messenger megy igazából, a többire blokkolva van a háttéradat mind androidon belül mind opera maxban. Hátha sikerül
Robotot még rárakom, zárt képernyőnél movilnet ki van lőve.
-
Wolfskin
őstag
válasz
EmberXY #106717 üzenetére
nem árt, ha több mindenre fel van készülve egy progi...
az igaz, arra van a másik. de félálomban, vagy benyomva buli után egyszerűen nem biztos, hogy jól tudsz lefuttatni egy protokollt. milyen nap van ma, milyen napokon ébresszen, hányszor stb. ha csak opció, akkor is lehet, hogy bekapcsolva marad, csekkolni kell stb. minél több a beállítási lehetőség, annál több a hibalehetőség. így a gép előtt ülve ez gyerekjáték, de "terepen", amikor éles helyzetben vagy, már könnyen hibázhatsz... én már jártam így.
néha lézer szike kell, néha a kőbalta a jó megoldásamúgy a lehalkítás is jogos, este sokan lenémítják a telót, hogy ne hívogassák őket, kérdés, hogy viszonyul ehhez az adott ébresztő alkalmazás.
ami engem kimondottan irritál, az a merüléskor vészvinnyogás. hotel, hajanali 3 óra és a note 3 folyamatosan vészjelez, hogy 15% alá merül az életfunkciója. amit leszarok, mert csak tab-ként van velem, és van legalább összesen 30e mAh power bank kapacitásom. matatás, nyomkodás, egyszerűen még a mazelokon sem jutottam túl félálomban. tok letép, hátlap letép, aksi ki, telefon földhöz. és ott esett ki belőle a 64GB sd kártya, tele képekkel. amit csak itthon vetem észre. és egy moszkvai, külvárosi hotelben hiába kérdezel utána e-mailben...
-
flash-
veterán
válasz
EmberXY #40812 üzenetére
"Milyen böngésző van használatban? Eddig működött a mávos wifi/a böngészővel nem voltak gondok eddig? Ha csatlakozik a wifire, akkor lehet, hogy a szerver oldalon van valami probléma...
Én Opera Mobile-t használok, nekem is minim van, és régebben használtam már többször is a mávos wifit..."Gyári böngészőt töröltem opera mini van a telefonon.
Soha nem jön be rajta a máv wifi bejelentkezési oldal.még egy másik minisnek akivel együtt utazott a párom neki mindig betölt.melyik program miatt lehet ez? esetleg valami beállitás?
-
tomy86
addikt
válasz
EmberXY #40822 üzenetére
"Egyébként a kommentek alapján épp most tették tönkre frissítették a fejlesztői"
Nálam ICS-en a frissítés után is hibátlanul működik a Műsorújság. Azért használom, mert Telekomos IPTV-n tudok telefonról is felvételt indítani. Eddig semmi gondom nem volt vele.
El tudom képzelni, hogy az okozza a problémát sok usernél, hogy ha nincs net kapcsolat, akkor valóban leáll indítás után, de erről dob is egy figyelmeztetést. Vagy esetleg JB alatt vannak gondok. -
kovisoft
őstag
válasz
EmberXY #39743 üzenetére
Nem az van, hogy az Operát apk-ból telepítetted, nem pedig a Play-ről? Mert nálam ugyanezt csinálja: Az összes apk-ból telepített programot felsorolja itt, mint "haszontalan" programokat. Engem is meglepett. Plusz újabban rákapott arra, hogy rendszeresen értesítéseket küld, hogy takarítani kéne már. Az összes pipát kivettem már, de mégis csinálja. Alighanem kukázni fogom én is, és keresek valami kevésbé agresszív takarítóprogramot.
-
törölt tag
válasz
EmberXY #39734 üzenetére
Tanulságos. Nehogy már egy program mondja meg nekem, hogy mi a fontos a telómon és mi nem! Clean Master csak egy van és az én vagyok! Személyesen a nagy Root -tól szereztem e jogot és társammal, a hű Su -val kíméletlenül lesújtunk minden lázadó bitre. Ufff!
Most pedig egy kicsit lepihenek. -
válasz
EmberXY #39732 üzenetére
Nálam kb. fél percig volt fenn, míg valami hasonló hülyeséget nem dobott ki, aztán leszedtem a SystemCleanup nevű programot.
-
törölt tag
válasz
EmberXY #39276 üzenetére
Ne keverjük a dolgokat! Az adatkapcsolat ki-be és a 2G-3G az két dolog. Amit Te írsz, ahhoz nem kell rábökni sem. Elixírben lehet végrehajtási profilt készíteni. Csinálsz egy parancsikont és hozzárendeled mondjuk a böngésző képét. Ugyanúgy néz ki, mintha a böngészőt indítanád, de valójában az adat be - böngésző indít profilt indítod. Automatizálóval pedig akár a képernyő kikapcsoláshoz is rendelhetsz adat ki műveletet. Vagy óránként bekapcsol, szinkronizál, kikapcsol, stb, stb. Én ezt használom Greenify helyett. Parancsikonra kattintva alkalmazás kiolvaszt, indít. Ha kikerül a fókuszból, akkor az automatizáló pár perc után leellenőrzi, hogy nem -e került vissza és ha nem, akkor alkalmazás leállít, fagyaszt. Na, így tuti nem indul el magától.
-
törölt tag
válasz
EmberXY #37513 üzenetére
Nem tudom, nekem ez akkor sem kerek. Úgy gondolom, hogy ha megírás után elküldöm, kiírja, hogy sikeres és eltűnik a szerkesztett szöveg, akkor nincs olyan user hiba, ami újraküldést generál, hisz nincs már a usernél az elküldött szöveg. Ahhoz előbb vissza kéne kérnie szerkesztésre. Azt meg nem lehet 18 perccel az elküldés után.
-
-
twine
veterán
válasz
EmberXY #35674 üzenetére
ejha...elkezdtem válaszolni,,,de mivel még csak érdekelni sem érdekel a téma,,,igy inkább kiszállok...ne vedd magadra,,,,a témának szól a dolog,,,
Annyit azért hozzátennék, hogy senki nem akart itt hálózat színtű bonyolultságokba folyni,,,épp ahoyg mondod, lokálisan szaretné a kolléga láthatatlanná, valamint "hallhatatlanná"tenni a bejövő hívást egy gombnyomással...
én értem mit szeretne,,,felfogtam,,elsőre sajnos félre értettem,,,de itt ha lehet ki is szálnék, mert nem érdekel a téma,,segíteni pedig nem tudok,,,
Peace -
törölt tag
válasz
EmberXY #35291 üzenetére
A Titanium Backup teljes mértékben fagyasztja, a rendszer számára egyáltalán nem lesz látható az alkalmazás. Én inkább a Greenify-t javasolnám neki és fagyasztás helyett hibernálja. A fizetős verzióban beállítható, hogy az app feléledjen push értesítés esetén. Gondolok itt például a Facebook-ra, ami talán a legtöbb problémát okozza. Sajnálatos, hogy egy SoundHound vagy egy ZEDGE is fel tudja éleszteni, ha ezeket az app-okat elindítjuk. Ami fogalmam sincs, hogy miért van. Konkrétan érdekel is, hogy miért, ha már itt tartunk.
-
goom
senior tag
válasz
EmberXY #35135 üzenetére
Miért ne lehetne összehasonlítani, ha azonos a cél? Szerintem össze lehet.
Áram és leejtés? Kétlem, hogy manapság valaki telefon nélkül indulna túrázni. Ezen a fórumon végképp.Azt alapnak tekintem, hogy a feltöltött aksi + tok adott (sziklás terepen meg jobban vigyázok). Ha pedig iránytű is játszhat (mint "külső segédeszköz"), akkor az én PowerBankom is, igaz?
Lefagyás? Előfordulhat, bár nálam igen ritka ("nem vindóz ez, kérem!) - és akkor néhány perc alatt újraindítom.
A tartóssággal végképp nem értek egyet. Egy könyvespolcon tartott, gondos felnőtt által használt könyv esetén persze igen, de itt ugye más körülmények vannak (hogy finoman fogalmazzak). Maradjunk annyiban, hogy a rendszeresen túrázásra használt térkép messze nem száz évet fog megélni... Hozzáteszem: az viszont lényegtelen, hogy az én telefonom addigra mennyire lesz ócskavas - ugyanis nem a készülékről, hanem a szoftverről van szó. Az meg rajta lesz a következő telefonomon is, meg az az utánin is. Méghozzá fizetnem sem kell érte újra meg újra!
Az Északi sarkra nem készülök, de egy profit szívesen megkérdeznék, melyiket választja... -
-
air
nagyúr
-
tybsen
addikt
válasz
EmberXY #23914 üzenetére
Szerintem is ez a legjobb megoldas. En is probaltam mar nehanyat, de egyik sem volt jo nekem sem. Lehet, hogy csak mas a logikam, nem tudom. De peldaul en excel-ben ugy csinaltam, hogy parhuzamosan vezettem a ket bankszamlamat es a keszpenzkeszletet, ez sok program eleve nem tudja azt hiszem. (Mondjuk az is igaz, hogy az excel-t sem vezetem mert amugy is egy adminisztracio az eletem es erre mar nem szanok idot).
-
LonGleY
veterán
válasz
EmberXY #22190 üzenetére
Teljesen mindegy, én magam azért nem szeretem, mert zabálja a memóriát fölöslegesen, amúgy meg imo messenger-ezek, az tud más csatornát is, és abból ha kilépek, valóban offline leszek - ahogy kell.
Ez a Talk-helyettesítő pedig egy 50+-os emberkének kéne, aki nem fog arra odafigyelni, hogy gondosan offline-ra állítgassa magát. Az imo azért nem jó neki, mert nincs egyszerű kilépés gomb, kifejezetten ki kell lőni az alkalmazást. De nem akarom magam ismételgetni.
Magyarán, nem tudtok egyszerű klienst és nem próbáltátok ki azt a kettőt, amit találtam. Akkor magam kell teszteljek, vagy írnom egyet... :]
-
pinnacle
nagyúr
-
LonGleY
veterán
válasz
EmberXY #22184 üzenetére
Nem figyeltem, nekem nem jött be, így eltávolítottam róla a frissítéseket és letiltottam. Pedig a felülete bejönne, csak a működési elve nem. Ennél intuitívabb megoldás kellene: belép, ha kell - ha már nem, akkor kioffolja. Minimál kliens kell, nem hivatalos (nem véletlen írtam ezt már eredetileg is).
-
LonGleY
veterán
válasz
EmberXY #22000 üzenetére
Nekem sokkal többször jött be az Aix, amit eső terén mutatott, órára pontosan. Persze sosem lehet a hirtelen kipattanó dolgokat előrejelezni, de az, hogy egy kurranagy blokk esőt látok fél nap múlvára, az be szokott jönni. Ha kis blokkot mutat, akkor is csepereg valami. Ilyen téren nem szidnám a külföldi adatbázisokat sem. Az időképen csudi radarok vannak, de ez mind nem érdekel, csupán az eső alakulása. Olyan appot meg még nem láttam, amiben ne lehetett volna átállítani a mértékegységet Farenheit-ről Celsius-ra.
-
quailstorm
félisten
válasz
EmberXY #21967 üzenetére
Szerintem ebből az időkép widget használata marad...
Én nem küldtem róla képet, sőt droidon még nem is láttam eddig hogy néz ki. Maemo linuxot használok a Nokia N900-amon, és a kép annak a widgetjét mutatja. Ezen belül 6 órás váltásban esemény módot nyomatom.
Ezért fura, hogy kis energiabefektetéssel jobbat csinálnak 2009-ben, mint nemtom hány év alatt droidra...
N900-ra nincs is más időjárás widget, ez a gyári. Viszont ami megfigyeltem, hogy PONTOS, főleg a magyar médiához képest...
Mivel a forrása azonos, azért ajánlottam, mert te is azt mondtad, hogy pontossági problémád van. Ezzel annyira nem lesz. Max 2 widgetet használsz egyszerre egy darabig, és majd eldöntöd melyik jobb. Droidon nincs úgy hogy megnyitod a widgetet és előjön egy részletes adatokat tartalmazó app? -
S e t h
nagyúr
válasz
EmberXY #21933 üzenetére
Én az időképet használom, mivel a hazai jelenidő prezentáció nála a legjobb a kiterjedt észlelői hálózatnak köszönhetően.
A widget nem szép, sőt szerintem kifejezetten gyenge, viszont ha infó kell, akkor arra a legjobb, kb.10-14 időjárás alkalmazást próbáltam már, max a középtávú előrejelzésben vernek oda az időképnek, nameg a megjelenésben, de sajnos a hazai viszonyokat- értsd jelenidő- nem tudják leképezni.
Ja és kevés aksit is zabál, szóval a külcsínnek megvan az ára az egyéb alkalmazásoknál, az időképénagyon egyszerű widget, nem is kér sokat. -
Logeeen
senior tag
válasz
EmberXY #21933 üzenetére
HD Widgets-t ajánlanám.
Nekem mindig pontos, szép, és a böngészős részén mindent megtalálsz, amire kíváncsi lennél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bluetooth hangszórók
- Alkoholista nevelde
- Wise (ex-TransferWise)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magyarított Android alkalmazások
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest