Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz Debilon #18731 üzenetére
Vagy átírod a build.propot, hogy azt higgye a google, másmilyen telód van, vagy megkeresed az apk-t, hátha van valakinek a neten(esetleg valaki letölti neked és felrakja).
Egyébként meg rakd fel a 2.3.7-et, havernek nagyon tetszett. De segíteni nem tudok benne hogy hogy kell.
ROM spirit fm ez a kombó jól megy rajta. -
hito
nagyúr
válasz Debilon #34135 üzenetére
CSV-ből generált XLS-t a Quick suite nem jeleníti meg normálisan, csak ilyen krix-kraxok vannak és a sorok, oszlopok is elcsúsznak. Kingsoft meg se tudja nyitni, azt írja, hogy excel 5.0, vagy korábbi verzióval lett készítve a tábla Még a DTG van hátra, de ezek után ahhoz sem fűzök sok reményt.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
válasz Debilon #34135 üzenetére
Na jól gondoltam, arra hivatkozik, hogy nem egy valid 97-2011 MS Office dokumentum Semmivel nem tudom normálisan megnyitni, eddig a legtöbbet a gyári Samu-val (az nem tud szummázni) és a Quicksuite-tal értem el, de utóbbi meg nem jól jelenítni meg. CSV fájlból generált XLS => zsákutca.
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
atillaahun
veterán
válasz Debilon #50127 üzenetére
Szia,
létezik egy ún. Non Instrusive Call beállítás, amit most meg nem mondom melyik csapat fejleszt a custom rom-jaiban. Pontosan azt csinálja amire szükséged van. Én ezt most az N4-en egy Mahdi nevezetű rom-ban használom.
Bár gondolom csak ezért nem akarsz rendszerújrahúzást, így visszatérve a Tasker-re, szerintem egy az egyben nem megoldható, azt hiszem ehhez mélyebben kellene tudni belenyúlni a rendszerbe. Ugye bejövő hívásból nem tudsz átlépni amíg el nem utasítod vagy fel nem veszed. Szerintem ezt a Tasker sem tudja megkerülni. Legfeljebb arra készíthetsz profilt, hogy a hívást egyből felveszi a program, és rögtön visszaadja a navit. Kb. 1 mp. Nem tudom ez mennyire lehet megoldás. -
G4bi89
senior tag
válasz Debilon #68788 üzenetére
Igen ezt ismerem, főleg mivel Nexusom van gyári program, ment is rá egyből a törlés. Nincs szükségem a szinkronizációra, jegyzet megosztásra és a többi számomra felesleges funkcióra. Éppen ezért is írtam, hogy szög egyszerű legyen.
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
oncsi
őstag
válasz Debilon #75957 üzenetére
Tehát ha egy droidos eszközről indítom a böngészőben a www.play.. akármit, akkor az automatikusan a saját Play áruházát adja fel?
Valamikor biztosan működött, mert 200Km-re van a telefon, és tettem már rá app-ott így.[ Szerkesztve ]
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
meone
tag
válasz Debilon #76892 üzenetére
Pontosan nem tudom, csak annyi feladatot kaptam keressek ilyen alkalmazásokat.
A TXT azért lenne fontos, mert a későbbiekben ezt egy másik rendszerben felszeretnénk használni.
Adatbázisba beépíteni.
A TXT-t ugye könnyebb konvertálni más adatbázis típusokba, csak ezért.[ Szerkesztve ]
Elnézést kérek mindenkitől a helyes írásom ért :)
-
vicze
félisten
válasz Debilon #81059 üzenetére
Természetesen megy 5.x alatt is a HW gyorsítás gond nélkül.
Pontosan ugyanazokat a videókat próbáltad lejátszani 4.4 és 5.0 alatt? Lehet olyan eljárásokat használva tömöríteni, ami miatt nem fog működni a HW dekódolás. A HW dekódolásnak fix feltételi vannak a codec irányába.[ Szerkesztve ]
-
F_Peter
őstag
válasz Debilon #100152 üzenetére
Sajna nincs, de ahogy más is írta az vagy küldi vagy nem.
A TrackID szerintem csak netes rádióval működik, a sima beépített rádióvevővel nem.
Amúgy az sincs kizárva hogy a sonyn is így volt, csak soha nem vettem észre hogy használja a netet, de majd otthon leellenőrzöm.Köszi azért hogy próbáltatok segíteni!
-
-
csabyka666
veterán
válasz Debilon #121524 üzenetére
Üdv!
Ha a Google böngészőre gondolsz, ebben az értelemben nem része a rendszernek, lehet tiltani. Én is kilőttem, helyette Operát használok.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest