Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43451) canniball válasza Baku (#43447) üzenetére


canniball
nagyúr

Na igen, csak gondoltam okosabb dolog előbb kérdezni a tapasztalatokról mint próbálgatni aztán sok olyanba belefutni ami nem működik/amivel csak a gond van. :)
Akkor azt hiszem első körben megpróbálkozunk a GTalk-kal, az tűnik a legegyszerűbbnek, aztán ha esetleg nem jön be akkor továbblépünk.

Mindenkinek köszönöm a válaszokat!

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#43452) Deck válasza canniball (#43451) üzenetére


Deck
titán

Gtalk jó volt nagyon minden nap használtam de aztán jött ez a hangoutsos borzadvány.. Most csak ICQ hanghívásra, videózásra.

PS5

(#43453) #79335424 válasza canniball (#43445) üzenetére


#79335424
törölt tag

Én már az összes említettet próbáltam és nekem mindegyik működött. A Fringet még Symbianon használtam. Annál az out hívásokkal volt a gáz, mert Fringen keresztül nem kaptam meg pl. az ingyen vonalas hívást (nem részletezem az okát). A skype -ból még a Microsoft előtti van, a Gtalkból pedig a Hangouts előtti. Mobilhoz sztem jobb a Gtalk, mert készenlétben nem zabálja az akkut. Talán azért, mert jobb az integrációja, mivel Google alkalmazás. De nem csak ezek a lehetőségek vannak. Ott van pl. a Rebtel, ami úgy működik, hogy kérhetsz egy helyi, vonalas számot, ami a másiknál csörög. Neki is van egy ottani száma hozzád. Amikor hívod, akkor kinyomja és visszahív. A Rebtel pedig összekapcsolja a két hívást. Ez akkor jó, ha mindketten olyan tarifában vagytok, amiknél a helyi, vonalas számok ingyen hívhatók. Mivel a hívás vezeték nélküli része GSM -en megy, ezért pluszban nem terheli a telót a készenlét és a minőség sem függ annyira a sávszélességtől.

[ Szerkesztve ]

(#43454) canniball válasza #79335424 (#43453) üzenetére


canniball
nagyúr

Az ismerősöm PC-zik, így ez a Rebtel dolog nem játszik. A mobilomon lévő GTalk viszont úgy látom még nem tud telefonálni (vagy csak azért mert az ismerős offline?), a Hangoutsra frissíthetnék de arról meg szinte csak negatív vélemény van a GPalyen; le lehet tölteni valahonnan az utolsó GTalkot?

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#43455) dokee78 válasza Swami (#43434) üzenetére


dokee78
félisten

Nova Launcher Prime

[ Szerkesztve ]

(#43456) canniball válasza Deck (#43452) üzenetére


canniball
nagyúr

Hopp, csak most látom hogy nem csak a GP-n van negatív vélemény. Ha a HO nem tetszik miért nem távolítottad el egyszerűen a frissítést?

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#43457) #79335424 válasza canniball (#43454) üzenetére


#79335424
törölt tag

Lehet offline, lehet, hogy a PC -re nincs telepítve hozzá a plugin, de lehet, hogy még nem vagytok összekapcsolva (meghívó). Vagy a telóval van a gond. Amikor megvettem az S2 -t, akkor nem is tudtam, hogy a Talk alkalmas hanghívásra, mert nálam csak chat opció volt (miért hívják talk -nak?). Addig, amíg meg nem láttam, hogy a haverom ugyanilyen verziójú telóján ott a hanghívás opció. Kis netes kutakodás után kiderült, hogy a "magentafüggő" verziókból ez a lehetőség "véletlenül" kimaradt. Aztán persze orvosoltam a problémát. Tudomásom szerint a 4.1.2-509230 az utolsó. De csak saját felelősségre, mert ez egy rendszeralkalmazás, ami lehet rom, készülék és Androidverzió függő!!! Nekem ilyen van, de a telómon a verzióban passzoló JB fut. Hangoutsot pedig nem lehet vele downgrade -elni, ahhoz előbb azt el kell távolítani. Ezeket csak azért írom, hogy ne kezdje el mindenki eszetlenül telepíteni.

[ Szerkesztve ]

(#43458) air válasza canniball (#43431) üzenetére


air
nagyúr

Amit linkeltél teljesen másról szól. Az oldal alján lévő "mobil nézet", "teljes nézet" link teljesen jól működik. Oda-vissza vált. Erről volt szó. Más jellegű, egyedi esetekben előforduló hibák lehetnek, de kategorikusan kijelenteni, hogy azok a linkek nem működnek, ez több mint csúsztatás. :U

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#43459) szlovibuki


szlovibuki
tag

Hali. Ajánljátok már olyan alkalmazásokat, amivel igényesen effektezhetem a fenyképeimet. Lehet akár fizetős is. Köszönöm szépen!

(#43460) vadkörte válasza szlovibuki (#43459) üzenetére


vadkörte
addikt

Pixlr Express

Üdv. V. Körte

(#43461) ctibor válasza canniball (#43454) üzenetére


ctibor
senior tag

"...a Hangoutsra frissíthetnék de arról meg szinte csak negatív vélemény van a GPalyen; le lehet tölteni valahonnan az utolsó GTalkot?"

Bátran frissíts a Hangoutsra! Amikor kijött a GTalk helyett, valóban nagyon sz@r volt. De azóta csomószor frissítették, és a ma letölthető változat már - szerintem - kifejezetten használható. Mutatja már azt is: melyik ismerősöd van online, melyik nincs, és elég jó a hang- és képminőség (telefonálni, ill. videó-telefonálni egyaránt lehet vele).

Szerintem -- éppen a rendszerbe beépülés magas foka miatt -- most a Hangouts a legjobb csetelő alkalmazás (csak divat szidni -- részben mert Google, részben, mert tényleg nehezen indult...)

Csak fontos, hogy legalább ICS, de inkább JB Androidod (4.1, 4.2, vagy fejlebb) legyen a telefonon/tableten.

Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM

(#43462) toth_janika válasza gipsztigris (#43413) üzenetére


toth_janika
őstag

:R

Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/

(#43463) twine válasza ctibor (#43461) üzenetére


twine
addikt

A felével egyetértek annak amit mondtál,de a másik felével nem....
Mégpedig a "legjobb chatelő alkalmazás" részével....
Előre hangsúlyoznám, nálam nagyobb Talk/hangouts fan nem nagyon volt,,,ismerősöknek, családtagoknak épp azt mondtam amit te,,,,a rendszer része,,,Google szolgáltatás,,és tökély,,,,
Ám de mikor "X" hónappal ezelőtt a google ebbe a nagy vérfrissítésbe kezdett(volt egy erős hullám, mikor a hangoutsot is "kiadták") Onnantól kezdve nálunk megbolondult a rendszer, és random nem érkeznek meg az üzenetek,,,különböző internetszolgáltatók, különböző telefonok, tehát egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy user error lenne, vagy készülék/beállítás probléma....egy ideig küzdöttem vele, mint a fogatlan tigris, aztán feladtam...át/visszatértem viberre, amin ilyen problémám,,sőt mondhatni a chat részével semmilyen problémám nincs....
Nem a vibert akartam a hangoutsal szembe állítani,,csak jelezni, hogy van ilyen sajnos,,apámnál egy kinai telefonnal, náálam egy Nexus4-el(stock mókolás mentes android), és asszonynál egy Galaxy minivel...
De olyan szinten random az üzenet "kiesés" hogy van hogy három "kiütött" mondatból mondjuk a középsőt nem kapjuk meg,,,volt hogy egy hétig hibátlan,,majd jön a kérdés,,hogy "miért nem hoztál haza kenyeret?" :DDD
Azért mert nem írtad,,de igen nézd: és valóban ott a kiküldött üzenet a telefonon,,,,,

Feladtam,,,nem használjuk....
Persze ha valakinek van ötlete szívesen venném,,,,én tanácstalan lettem, és a tapasztalatom/logikám, valamint a gyakorlat alapján csak magát a szolgáltatást tudom okolni.... :((
Természetesen voltak már alkalmazás adatok törlése,,,nálam azóta már voltak pld friss android verziok,,,etc,,etc,,,
a helyzet változatlan maradt :(

[ Szerkesztve ]

(#43464) LonGleY válasza ctibor (#43461) üzenetére


LonGleY
veterán

Nálunk azóta is szar az on/off jelzés, mert egész accountokat borít meg ilyen szempontból a Hangouts. Egyre kevésbé támogatott, nem szabványos XMPP ez a katyvasz, amit csinálnak. Aki állandóan azon lóg az ismerőseivel, még jó is lehet, én inkább messze elkerülöm.

[ Szerkesztve ]

(#43465) vagamo


vagamo
őstag

kérhetek ebben it is segítséget? :http://prohardver.hu/tema/re_lg_g_pad_8_3_vissza_a_jovobe/hsz_1467-1467.html

Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S

(#43466) szlovibuki válasza vadkörte (#43460) üzenetére


szlovibuki
tag

Ez már fent van, használom is és a VSCO Cam-et is. Azért köszönöm!

(#43467) Diamond500 válasza ctibor (#43461) üzenetére


Diamond500
senior tag

Hol mutatja ki online és ki nem??

(#43468) R19


R19
senior tag

A Duolingo-ról mi a véleményetek?

(#43469) Siriusb válasza #79335424 (#43457) üzenetére


Siriusb
veterán

És melyik JB verzió(k)hoz való?

(#43470) R19 válasza R19 (#43468) üzenetére


R19
senior tag

Ez alapján egész jónak tűnik.

(#43471) xenom0rph válasza szlovibuki (#43459) üzenetére


xenom0rph
őstag

Snapseed

halahala

(#43472) hati válasza twine (#43463) üzenetére


hati
addikt

Nálam az vált be, hogy maradtam a gtalkon windows és android oldalon is. Azaz nem frissítettem hangoutsra. Nincsenek üzenet eltűnések.

(#43473) zsoltzsolt


zsoltzsolt
addikt

Ma ingyen tölthető az Amazon AppStore-ból többek közt az OsmAnd+, Wether Ex, Travel Interper, MapsWhitMe Pro OfflineMaps

[ Szerkesztve ]

(#43474) felixo


felixo
őstag

Aki használ hívásszűrő progit, az írja meg lécci, hogy szerinte melyik a legjobb !?
Jó lenne, ha esetleg magyar nyelvű is lenne.

Amúgy létezik olyan, amelyik egyszerre foglalt jelzést ad a hívó félnek ?

Redmi Note 9

(#43475) ctibor válasza Diamond500 (#43467) üzenetére


ctibor
senior tag

"Hol mutatja ki online és ki nem??"

A partnereidet négyzethálósan kis képkockákban mutatja, és aki online, annak a képén egy zöld pötty látható. Nekem a tapasztalatok szerint egész megbízhatóan mutatja...

De az igaz, hogy volt olyan: a nejemnek küldtem egy szöveges üzit délelőtt és órákkal később, délután kapta meg. Viszont ha hívok valakit és fent van a neten, akár 3G-vel, akár wifivel, akkor rögtön fogadja a hívást, az nem szokott késni.

Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM

(#43476) siofok válasza felixo (#43474) üzenetére


siofok
őstag

én ezt használom,ez nálam egyből foglaltat ad a hívónak!

OnePlus nord 2t

(#43477) felixo válasza siofok (#43476) üzenetére


felixo
őstag

Van benne magyar nyelv ?
A szám nélküli hívásokat is tudja blokkolni ?

Redmi Note 9

(#43478) vadkörte válasza felixo (#43477) üzenetére


vadkörte
addikt

Igen.

Üdv. V. Körte

(#43479) felixo válasza vadkörte (#43478) üzenetére


felixo
őstag

Köszi a választ, de pontosan melyik kérdésre válaszoltál ?
Bocsi, de nem egyértelmű.

Redmi Note 9

(#43480) vadkörte válasza felixo (#43479) üzenetére


vadkörte
addikt

Bocs. Asszem rosszul emlékeztem. Magyarul nem 100%, hogy tud, de ha annyit értesz angolul, hogy yes, no, fu...k an...l, akkor elboldogulsz. A rejtett számos hívásokat temészetesen blokkolja.
Ha nem jönne be, esetleg ez. Igaz ebben sincs magyar nyelv és még bonyolultabb is, de cserébe részletesebben paraméterezhető.

[ Szerkesztve ]

Üdv. V. Körte

(#43481) #79335424 válasza Siriusb (#43469) üzenetére


#79335424
törölt tag

Nekem egy SGS2 -m van (Mali GPU), AOSP 4.1.2 -vel.

(#43482) felixo válasza vadkörte (#43480) üzenetére


felixo
őstag

Köszi. Azért tudok angolul, csak jobb szerettem volna magyarul.Kipróbálom :-)

Redmi Note 9

(#43483) -PLevi-


-PLevi-
senior tag

Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami olyan időjárás app-ot, ami kevés erőforrást eszik? (mind RAM, mind akksi szempontjából)
Köszönöm! :R

(#43484) air válasza -PLevi- (#43483) üzenetére


air
nagyúr

Ha találsz ilyet, szólj! :D

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#43485) -PLevi- válasza air (#43484) üzenetére


-PLevi-
senior tag

Miért, nincs ilyen? :F

(#43486) wardemi válasza -PLevi- (#43483) üzenetére


wardemi
senior tag

Én ezt használom jó ideje. Aix Weather Widget

iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3

(#43487) felixo válasza -PLevi- (#43485) üzenetére


felixo
őstag

Időkép tökéletes !

Redmi Note 9

(#43488) EmberXY válasza felixo (#43487) üzenetére


EmberXY
addikt

+1

A widgetjét nem használom, csak a progit, naponta egyszer-kétszer megnyitom.

Up the Irons!

(#43489) Whynot? válasza -PLevi- (#43483) üzenetére


Whynot?
aktív tag

én szeretem a palmary weather widgetet is :)

(#43490) -PLevi- válasza wardemi (#43486) üzenetére


-PLevi-
senior tag

(#43487) felixo, (#43488) EmberXY
Köszönöm mindhármótoknak, megnézem őket! :)

szerk.:
(#43489) Whynot?
Köszi neked is!

[ Szerkesztve ]

(#43491) air válasza zsoltzsolt (#43473) üzenetére


air
nagyúr

Az Amazon Appstore-ból letöltött alkalmazások hogyan frissülnek?
Gondolom, ha onnan töltöm le, akkor a Play nem fogja megvásároltnak mutatni.

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#43492) raziel01 válasza air (#43491) üzenetére


raziel01
veterán

Amazon app store frissíti.

(#43493) vadászcsiga válasza air (#43491) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Amazonban a my apps alatt van egy update fül, ott. De nem sietik el. Nálam az onnan levő Buy me a pie még csak 1.6-nal tart, playen már 1.6.4

(#43494) zsoltzsolt válasza air (#43491) üzenetére


zsoltzsolt
addikt

A Play vásároltnak mutatja, frissíteni az Amazon AppStore-ból lehet. Ott ugyanúgy a fiókomban tárolódnak, vagyis egy újratelepítés után visszarakhatóak az appok.

(#43495) vadászcsiga válasza zsoltzsolt (#43494) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Nem mindegyiket mutatja megvásároltnak

(#43496) raziel01 válasza zsoltzsolt (#43494) üzenetére


raziel01
veterán

Megvásároltnak mutatja de ha letörlöd akkor nem tudod a playből visszarakni.

(#43497) Siriusb válasza #79335424 (#43481) üzenetére


Siriusb
veterán

Köszönöm. 4.1.2-vel kezdtem az androidozást és azon még (2-3 hónapja) és az még gtalk-kal jött. Azt hiszem, megkockáztatom a 4.2.2-re feltelepíteni. :) A hangouts-nak kb. kétszer próbáltam nekifutni, aztán feladtam...

(#43498) zsoltzsolt válasza raziel01 (#43496) üzenetére


zsoltzsolt
addikt

Igaz, tudom, ezt az infót elfelejtettem jelezni , köszi a kiegészítést

[ Szerkesztve ]

(#43499) vadászcsiga


vadászcsiga
félisten

Jó ez az OsmAnd navi? Használja valaki?

(#43500) air


air
nagyúr

Kösz mindkettőtöknek.

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.