Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laabom
tag
Sziasztok.Tudtok nekem olyan képernyő lezàró programot amiben nincs vagy ki lehet kapcsolni a különböző programok elindítását? Csak a feloldás legyen és lehessen hátteret változtatni. Nektek mi vált be legjobban?
Samsung S3 -
thiclyoon
aktív tag
válasz laabom #37602 üzenetére
WidgetLocker Lockscreen, Holo Locker, esetleg GO Locker
[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Van arra lehetőség vagy alkalmazás,hogy külföldön tudjak magyar rádiót hallgatni?
És ha igen az mennyi adatforgalmat használhat?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy jó böngészőt? A cél, hogy viszonylag gyors legyen és ne szívjon le sok memóriát. Opera Minit használok, de az nem igen jött be.
-
LonGleY
veterán
válasz Richee11 #37611 üzenetére
Akkor az Opera Classic a következő lépcsőfok. Abban már teljesértékűek a weboldalak, de nagyobb adatmennyiséget használ, mint a Mini.
Azon kívül lehet próbálkozni a Chrome, Firefox, Boat, Dolphin, UC és mindenféle egyéb böngészővel. Emlékeim szerint a UC Mini még tud adatspórolást. Az új Opera viszont még nem nagyon ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz jegenye77 #37605 üzenetére
TuneIn Radio. Én a pro -t használom. Az adatforgalmát nem néztem. Teszteld le vmi wifis helyen!
-
Tyer
őstag
Melyik office-t ajánljátok, és miért?
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
törölt tag
válasz jegenye77 #37605 üzenetére
TuneIn Radio. Én a pro -t használom. Az adatforgalmát nem néztem. Teszteld le vmi wifis helyen!
-
Frozzy
őstag
Sziasztok!
Melyik a leggyorsabb kompaktabb böngésző?? Illetve ki mire "esküszik"?? Olyan kéne ami kezeli a google könyvjelzőket!
Köszi!
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
eastsider
nagyúr
tudtok valami jó napirendes programot?
több félét kipróbálnék (magam sem tudom milyenre lenne szükségem, de kell egy mindenképpen). inkább az időbeoszás érdekel -
LonGleY
veterán
válasz eastsider #37622 üzenetére
Ami nekem bejött, az a Business Tasks, de ebben kicsit nehézkes a napi ismétlődő tevékenységek kezelése. Inkább csak 1-1 alkalmas todo-ra, szülinapok beállítására való, arra viszont kiváló. Nekem a naptárt és a gagyi Tasks-t váltotta le.
Amelyik a napi rutinokat talán fél fokkal jobban kezelné, az a Chaos Control. Ez már fizetős, és a sima todo-listázásra jobbnak találtam a BT-t.
Az előfizetésesek közt van még a Wunderlist és a Todoist, amik jó eséllyel kezelnek napi ismétlődő rutinokat, de ebben nem vagyok biztos. Valójában én sem találtam még meg a teljesen tökéletes programot, havi ezrest viszont nem fizetnék értük.
[ Szerkesztve ]
-
gabor907
tag
hali
ismerősöm csinált olyan fényképet h saját magát megöregítette és nem is lett gagyi... vmilyen androidos appal csinálta...
érdekelne ki tud nekem ebbe segíteni melyik lehet az az app!?
előre is köszi
core
-
-
Tyer
őstag
Nem értem...
Mi lehet az oka, hogyvna olyna doc file, amit sem a beépitett Polaris, sem a Smart Office nem tud megnyitni? Gépen viszont remekül megy.Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
asuspc96
őstag
Hali!
Lenne egy olyan kérdésem hogy egy Samsung galaxy s3-ra van e valamilyen program ami nyomon követ ?
vagy akár ha valamelyik haverom viszi a telefont és én otthon gépről tudjam nézni ilyen van ?Előre is köszi !!
-
róland
veterán
-
aicon
senior tag
válasz asuspc96 #37631 üzenetére
Google-nak van saját beépített nyomkövetője, Google helyelőzmények néven.
Root nem, de internet kapcsolat mindegyikhez kell.======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
nelsonmanian
senior tag
Melyik a legjobb(leghasználhatóbb) alternatív facebook app? Kb frissítésenként változik a gyárinál, hogy követeli e, vagy sem a messengert, amit nem fogok feltenni mert állandóan onlinenak jelez, más baj nem is lenne vele, de ezt nem lehet kikapcsolni.
A sima webes megoldás marad, ha üzenetet szeretnék küldeni, e helyett szeretnék valamit.
Ti mit használtok? -
goom
senior tag
Olvastam itt több Endomondo-val kapcsolatos hozzászólást. Erről jutott eszembe egy kérdés, aminek eddig nem találtam megoldását - hátha itt tudja valaki?
Ha beállítok egy célt (pl. "Time Goal", egy óra), megoldható-e, hogy a beállított értéket elérvén leálljon az adott workout mérése? Ezzel a példával élve: az egy óra közeledtével ne kelljen görcsösen a készüléket néznem, hanem ő maga stoppoljon le. -
yozsee11
aktív tag
válasz nelsonmanian #37639 üzenetére
Az új Messengerben kikapcsolható az online jelzés.
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
olivera88
veterán
válasz asuspc96 #37631 üzenetére
Még program se kell hozzá.Android device manager
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
törölt tag
Nem mindegyikhez kell net. Avast sms parancsok. Nézd meg a Locate részt!
-
harcikoca
senior tag
Androidra létezik valamilyen ingyenes kémprogram amivel pl viber beszélgetéseket le lehet menteni?
AMD+Ati powee'R
-
Snowcat
tag
Sziasztok!
Nem tudtok valami appot hívás szűréshez? Olyasmi kéne, hogy van mondjuk két csoport, barátok meg munka. Ha a barátok hívnak csengjen ki rendesen, ha a munka, ne csengen ki, ne vegye fel, csak a hívás végén küldjön vissza a hívónak egy sms-t.
Persze lehet ennél összetetteb kezelése, de erre a szögegyszerű funkcióra semmi használhatót nem találtam, bárhogy túrom a store-t Pedig elég triviális igénynek tűnik, de csak használhatatlan call filter alkalmazások vannak tucatjával -
törölt tag
Szerintem nem, de távirányított telepítés és térkép kritériumok nem szerepeltek az eredeti kérdésben. Megfelelő jogosultság megléte esetén az Avast bekapcsolja a GPS -t és az utasítást tartalmazó SMS -ben megadott időközönként visszaküldi a teló pozícióját (szélességi, hosszúsági koordináták). Teszteltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest