Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz ctibor #38186 üzenetére
A válasz neked is ugyanaz az app:widgetlocker.Ha a beállításoknál bepipálod a bármelyik fizikai gombot,akkor ébreszt,ha nem akkor nem.És mivel felülírja a gyári beállítást,így Te is használhatod
Illetve valószínüleg használhatod,egy régebbi Alcatelnél ment...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
pikszel
addikt
válasz ctibor #38196 üzenetére
Én az Easy Voice Recordert használom. Jó minőségben rögzít (nyilván függ a készüléktől is) és tudja azt, amit szeretnél.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
törölt tag
válasz ctibor #41170 üzenetére
Én használok hasonló megoldást, a Proximity Screen Off Pro -t, de nem biztos, hogy ez jó lenne Neked. Én útálom a képernyőzárat, enélkül viszont előfordulhat nem szándékos aktiválás. Ha kikapcsol(om) a kijelző(t), akkor késleltetéssel élesedik a program, ami felülbírálja a hardvergombokat. Egy gomb benyomásakor ellenőrzi a távolságot és ha közelt érzékel, akkor nem engedi éledni a kijelzőt. De csak a szenzor önmagában ehhez nem elég, kell a gombnyomás is. Ha kicsit belegondolsz, nem olyan egyszerű ez. A telónak valamilyen módon érzékelnie kell a nyitást/csukást. Ez megoldható a fényérzékelővel, vagy a közelségérzékelővel. De más input nélkül ez csak úgy lehet, ha ezek az érzékelők folyamatosan "figyelik" az állapotot. Ez viszont fokozott energiafelhasználással jár. Ezen kívül meg kell különböztetni a becsukott állapotot attól, hogy használat közben, csak véletlenül elvitted a kezed a szenzor fölött. Különben állandóan "rád csukja" a kijelzőt. Továbbá hívásnál sem mindegy, hogy mit csinál, amikor a füledhez tartod a szenzort.
Láttam olyan megoldást, hogy a rácsukódó lapon volt egy "ablak" és becsukott állapot esetén az ablak alá eső kijelzőfelületen jelentek meg az infók és ezen keresztül lehetett hívást is fogadni. Így ritkábban kell nyitni, akkor meg lehet gombot használni a kijelzőhöz. -
-
kovisoft
őstag
válasz ctibor #41170 üzenetére
Én a Proximity Tool Extension-t használom. Állítólag nem működik mindenkinél, de nálam tökéletes. Alig fogyaszt valamit, mivel a telómon a közelségérzékelőnek alacsony a fogyasztása. Lockscreen nélkül használom. Ha letakarom az érzékelőt, akkor kikapcsolja a képernyőt, ha megszűnik a takarás, akkor felébreszti. Be van állítva az automata képernyőkikapcsolás is, tehát ha csak úgy elhúzom a kezem a szenzor előtt, akkor ugyan felébred a teló, de aztán egy idő után megint kikapcsol.
-
törölt tag
válasz ctibor #41434 üzenetére
Én is régen használtam ezeket. Az egyik a Market Enabler volt, de ezt most nem találom. Ez a Play -t verte át. A Fake GPS viszont az egész telót. Újra kell indítani a telót és ennek kell először futnia, mielőtt bármilyen helyazonosítás történne. Nem tudom, hogy újabb Androidverziókon mi a helyzet, GB -n biztos, hogy működött.
aizen92 (#41441):
Nem tudok ilyen, 3 eszközös korlátozásról. Legalább 9 droid van beregisztrálva a Playen a fiókomhoz (ugyanaz a készülék is látszódhat másikként, más rommal, build.prop alapján). De valós eszközből is van legalább 6 és még senki sem akart korlátozni. -
petipetya
nagyúr
válasz ctibor #41794 üzenetére
Van pár buta kérdésem, ha nem gond.
1. Ez nem olyan, mint egy androidos mini pc (pl. mk 808), tehát nincs rajta android rendszer, ami elindul a tévén, igaz?
2. Kell root és külön alkalmazás ahhoz, hogy a YouTube videó elinduljon a tévén is?
3. A tévén a hdmi bemenetre kell kapcsolni, ahogyan egy androidos mini pc esetén is, igaz?
4. A telefon kijelzője közben lezárható?
5. Videón kívül a telefon képernyőjén lévő összes tartalmat lehet tükrözni a tévére?
"nincs rá lezsóidő"
-
törölt tag
válasz ctibor #41818 üzenetére
Én változatlanul nem értem, hogy mi értelme ennek a Chromecast -nak. A Magyar bolti árak alapján 5 rugó a különbség a Chromecast és a T-R42 között. Képességekben viszont sztem bőven hozza ezt a különbözetet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ctibor #41830 üzenetére
Igen, mert ebben az esetben a PC végez minden számítási munkát, a kütyü már készen kapja a cuccot, ráadásul a transzport formátum is lényegesen emészthtőbb egy böngésző esetében. Pláne, hogy az eszköz alap futtatási környezete is tulképp egy böngésző. Én csak azt mondom, hogy minimális az árkülönbség a tudásbeli különbséghez képest, ami ez és mondjuk egy RK3066 -os miniPC között van. Pl. arra ugyanúgy lehet a PLay -ről alkalmazást telepíteni, mint egy Tabra. Olyan böngészőt használsz, amilyet akarsz. Működik szerverként, kliensként igény szerint, így bárhonnan tud médiát fogadni és küldeni is. Stb, stb. Ez nem ér meg plusz 3 rugót?
-
twine
veterán
válasz ctibor #43461 üzenetére
A felével egyetértek annak amit mondtál,de a másik felével nem....
Mégpedig a "legjobb chatelő alkalmazás" részével....
Előre hangsúlyoznám, nálam nagyobb Talk/hangouts fan nem nagyon volt,,,ismerősöknek, családtagoknak épp azt mondtam amit te,,,,a rendszer része,,,Google szolgáltatás,,és tökély,,,,
Ám de mikor "X" hónappal ezelőtt a google ebbe a nagy vérfrissítésbe kezdett(volt egy erős hullám, mikor a hangoutsot is "kiadták") Onnantól kezdve nálunk megbolondult a rendszer, és random nem érkeznek meg az üzenetek,,,különböző internetszolgáltatók, különböző telefonok, tehát egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy user error lenne, vagy készülék/beállítás probléma....egy ideig küzdöttem vele, mint a fogatlan tigris, aztán feladtam...át/visszatértem viberre, amin ilyen problémám,,sőt mondhatni a chat részével semmilyen problémám nincs....
Nem a vibert akartam a hangoutsal szembe állítani,,csak jelezni, hogy van ilyen sajnos,,apámnál egy kinai telefonnal, náálam egy Nexus4-el(stock mókolás mentes android), és asszonynál egy Galaxy minivel...
De olyan szinten random az üzenet "kiesés" hogy van hogy három "kiütött" mondatból mondjuk a középsőt nem kapjuk meg,,,volt hogy egy hétig hibátlan,,majd jön a kérdés,,hogy "miért nem hoztál haza kenyeret?"
Azért mert nem írtad,,de igen nézd: és valóban ott a kiküldött üzenet a telefonon,,,,,Feladtam,,,nem használjuk....
Persze ha valakinek van ötlete szívesen venném,,,,én tanácstalan lettem, és a tapasztalatom/logikám, valamint a gyakorlat alapján csak magát a szolgáltatást tudom okolni....
Természetesen voltak már alkalmazás adatok törlése,,,nálam azóta már voltak pld friss android verziok,,,etc,,etc,,,
a helyzet változatlan maradt[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz ctibor #43461 üzenetére
Nálunk azóta is szar az on/off jelzés, mert egész accountokat borít meg ilyen szempontból a Hangouts. Egyre kevésbé támogatott, nem szabványos XMPP ez a katyvasz, amit csinálnak. Aki állandóan azon lóg az ismerőseivel, még jó is lehet, én inkább messze elkerülöm.
[ Szerkesztve ]
-
Lacics25
aktív tag
válasz ctibor #45502 üzenetére
Szia!
Ha ismered a programot, néhány -na jó- annál kicsit több mozdulat az egész.
Dual simes telefon a logban 1. illetve 2. számmal azonosítja a kártyákat. A szabályokban beállítható A
"SIM AZONOSÍTÓ" Itt adható meg tarifánként, hogy 1. vagy 2. simről lett indítva a hívás.Ehhez létre kell hozni új tarifát vagy tarifákat a második sim kártyának, természetesen annak megfelelően, hogy hálózaton belüli vagy kivüli a tarifa.
Aki nem ismeri a call meters 3g finomhangolásának módját, annak ez kinaiul hangzik, elismerem. Megpróbálok összehozni egy blogot képekkel, ahol lépésről lépésre leirnám, hogyan kell csinálni. -
twine
veterán
válasz ctibor #46081 üzenetére
"legálisan megvett és szinkronizált"
SZia...
Egy kis helyesbítés ha megengeded...
Bár én ezt anno a play musical kapcsolatban írtam,,,szinte biztos vagyok benne, hogy a Deezer-nél is megállja a helyét...[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz ctibor #46629 üzenetére
Ha az általad említett módszerrel az új naptár eseményt ebbe a közös naptárba írják be, akkor ahhoz mindenki hozzáfér és az esemény minden részlete látható.
Ha viszont az új eseményt mindenki a saját naptárába akarja felvezetni és nem akarja a többiek orrára kötni annak részleteit, akkor az én módszerem a megfelelő. Így néz ki egy ilyen naptár:
A lila az ismerős, akinél csak azt látom, hogy mikor elfoglalt. A többi nem tartozik rám, és nem is vagyok rá kíváncsi.
Amint mondtam, a színekkel így is úgy is lehet játszani, akár a közös naptárban beállítva, akár a sajátban.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Napelem
- Kupon kunyeráló
- Politika
- Samsung LCD és LED TV-k
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Garmin Venu 3 - testnevelés óra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bundle topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest