Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
-
fdisk
őstag
válasz #41133696 #38275 üzenetére
Az most a bajom a SwiftKeyel, h nem lehet a billentyűzet méretét állítani.
Csak nagy van, és kész.
Még jó,hogy van egy korábbi mentésem róla.
Most azt használom.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
fdisk
őstag
Hohohó!
És tényleg!A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
DM43
őstag
válasz Komi28 #38290 üzenetére
Többek között erre is jó lehet az android eszközkezelő
Szerk: bár jobban belegondolva ehhez is kell internet
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz Komi28 #38290 üzenetére
Mintha múltkor említette volna valaki, hogy van olyan alkalmazás, ami SMS-ekkel kommunikál. Bár feltöltős kártyánál az sem sokkal olcsóbb mint a net.
Én csak azt nem értem, hogy ha annyira nem bízol a gyerekben, hogy követni kell a mobilját, akkor egyáltalán miért adsz neki mobiltelefont? Mi is teljesen jól megvoltunk gyerekkorunkban mobil nélkül. Én főiskola utolsó évében vettem magamnak az első telefonom. Alcatel One Touch Easy 1997-benTintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
dokee78
félisten
Cerberus is kommunkál SMS,ben.
De akkor is kell a Net,mert emailben küldi a kordinátákat. -
w.miki
veterán
Okostelefont lassító file-okat törlő programot tud valaki ajánlani?
Pl. ami törli a Facebook lomjait a telefonról.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
petipetya
nagyúr
válasz w.miki #38309 üzenetére
"Hanyas vagy...?" Úgy értem, hogy milyen android verziót használsz? Mert példa a 4.3 alatt már láttam a beállítások / tárhely / gyorsítótárazott adatok menüpontra bökve törölhető az ilyen szemetek. Hogy pontosan mik ezek ebben a menüpontban, azt nem tudom.
"nincs rá lezsóidő"
-
FZsolt15
aktív tag
Sziasztok!
Van olyan program ami az érintőgombokon való végig húzással tudja feloldani vagy lezárni a képernyőt?[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz raziel01 #38297 üzenetére
Én kb. negyed óráig bírtam vele az együttélést, annyira megbolondította a telómat.Lehet összeférhetetlen volt vmivel, nem tudom, de annyira akart szinkronizálni vagy a drive-val, vagy gmail-lel, már nem emlékszem, hogy a telefonom addig volt használhatatlan, amíg le nem szedtem.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
törölt tag
válasz dokee78 #38308 üzenetére
Avast. Sms -ben lehet kérni a koordinátákat és sms -ben küldi vissza. Van olyan családi csomag, vagy kérhető plusz szolgáltatás, amivel lehet jóárasítani. De külföld és a netmentes helyek kivételével a netes megoldás praktikusabb. Van most egy új, Magyar alkalmazás (az itteni alkalmazásbemutató rovatban olvastam), ami szintén sms -ben is tud kommunikálni. A fejlesztő is ellérhető.
-
FZsolt15
aktív tag
Köszönöm a válaszokat. Akkor XDA-n kell körül nézzek.
-
dokee78
félisten
Fekete péntek Sygic Navigation féláron.
-
kezman
őstag
Ha már itt tartunk, melyik a legjobb képernyőzár ???
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
vadkörte
addikt
válasz Komi28 #38323 üzenetére
Póráz, vagy futólánc... Vagy tartsa dunsztosüvegben.
OK, hogy aggódunk a csemetéért, de erre miért van szükség???
Ne süllyedjünk már odáig, mint amit 1 éve láttam egy dokumentumfilmben. Angol családokról szólt, hogy mennyire felügyelik a gyerekeik életét. Az egyik családnál a lányok csuklóján volt egy GPS nyomkövető, ami azt hiszem 2-3 perces időközökkel logolta, hogy hol jár a csemete. Az útvonalukat meg lehetett nézni egy Google Maps szerű térkép oldalon és smartphone app is járt mellé. Ha nem a kijelölt útvonalon és/vagy idő alatt mentek az iskolába, vagy haza, azonnal riasztott SMS-ben és e-mailben.
A félelmetes az volt, hogy az első amit a lányok reggel felvettek nem a ruhájuk, hanem az a szarság.Félreértés ne essék, én is aggódnék érte, ha lenne, de ez már kicsit a ló másik oldala.
[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
capulet75
addikt
Üdv.
Galaxy S Advance, belefagy a bootba folyamat. Mit tudok tenni hogy reseteljem az androidot?
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
dokee78
félisten
Tudja valaki hova menti a beállításait a WidgetLocker és a Minimalistic Text?
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Keresem azt az alkalmazást amivel a legolcsóbban lehet külföldi mobiltelefont hívni. A Skypeot ismerem csak ami tudja ezt, de az lenne a kérdés, hogy van e esetleg olcsóbb alkalmazás is e célra?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
capulet75
addikt
válasz Melack #38343 üzenetére
akkor sem indul
van rajta valami team win recovery project, és én nullára akarom rakni, bejön a kezdőképernyő, samsung galays s plus meg alatta h cyanogenmod (gondolom ez nem gyári) és annyi, megáll a cucc[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
törölt tag
válasz fatal` #38295 üzenetére
Hát a stabil OpenOffice megjelenésére vártam, fent van egyébként a Google sajátja is, sőt a Kingsoft Office is
Erről olvastam, hogy nagyon profi cucc, de 3k-t azért sajnáltam volna Meg ugye nekem az is a célom, hogy a Word 2013-as dokksikat tudjam szerkeszteni táblán is. Ja igen vártam az MS O365 androidos verziójára is, hogy megcsinálja N7-re, de még nem jött el a pillanata...
(#38302) fdisk: Hát mióta megvettem a régi el is tűnt
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz madmike #38338 üzenetére
Persze. Sokan használják Csipsimple programmal valamelyik Dellmont klónt. Én ActionVoipot használok évek óta. Ezzel Magyar mobil kb. 10Ft/perc. A barátnőmet szoktam hívni Spanyolországban. A spanyol mobilt sajnos megemelték, kb. 20Ft/perc. Amelyik olcsóbb Dellmont klón, azzal lehetnek a szerver miatt problémák. Sokan használják a FreeVoipDeal -t. Ez most a legolcsóbb. Egyébként itt a Voip -os topik. Pont ma linkeltek egy jó összehasonlító táblázatot. Még egy infó: EU -n kívüli címes regnél nem számol áfát.
szerk: megelőztek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- OLED TV topic
- Öregszem
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Fire TV stick/box
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest