Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #38150 üzenetére
Mindenféle tapasztalat nélkül a személyes véleményemet írom le.
Vannak időzítő Progik, azokkal elindítható a kamera x időpontban - viszont nem fog felvenni videót.
Talán a Tasker képes erre, kérdés, hogy root nélkül is, vagy csak azzal.
"nincs rá lezsóidő"
-
Tyer
őstag
Meghülyült a GSam, iylen 5-10ezer órákat ir elörejelzésnek. Mit csináljak? Amugy nagyjábol minden ok lenne, de ez...
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
air
nagyúr
válasz handrash #38149 üzenetére
Ennek így nincs értelme. A POP3 lefelé szedi a leveleket, az SMTP küldi. Miért lényeges az, hogy milyen kapcsolaton vagy? Egyébként már az olyan öreg dinoszauruszok sem használnak POP3-at mint például én. 2013-ban POP3?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
handrash
őstag
Igazad van a POP3 az a fogadás.
Nem fogalmaztam jól. De a lényeg, hogy nálam például ha Telenor-on vagyok, és az Invitel SMTP-je van beállítva nem megy el a levél. És ha az Invitelen vagyok otthon a wifin és a Telenor SMTP-je van beállítva, akkor se![ Szerkesztve ]
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
z123456789
addikt
NFC-vel hogyan tudok mondjuk egy apk file-t átküldeni másik telóra?
(Jelen esetben 2 Nexus 4-röl van szó)
Kell hozzá valami alkalmazás? -
air
nagyúr
válasz handrash #38155 üzenetére
és (#38156) scapegt
Az olyan email szolgáltatás, aminek nincs saját, bárhonnan használható SMTP-je, és a szolgáltatóét kell használni, a mai világban nem versenyképes. Invitel és társai, pláne freemail ilyen formában felesleges idő és energiapocsékolás. Egyébként ezeket mind be lehet csatornázni a Gmail alá, és még kimenő levelet is tudsz úgy küldeni, hogy ez látszik feladóként.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz #79335424 #38162 üzenetére
Ilyen program engem is erdekelne, vagy valami hangvezerelt marhasagon keresztul lehessen inditani videofelvetelt. Vagy masik telefonrol, akar webes feluleten..
Ez lenne a promlemam, ez miatt keresnek valami masik eszkozrol indithato camera appot, vagy tavoli elerest a droidra, ahol az asztalt tudom kezelni.
Probaltam a TeamViewer-t, de az 2x ker engedelyt a telefontol.
Akkor probaltam valami vnc szerveres megoldast, de az 100-as ip-cimre (moblnet) nem tud csatlakozni webes feluletrol. -
spiritex
veterán
Tudnátok abban segíteni, hogy van-e és ha igen, akkor melyik program az, amivel telefonon tudom látni az otthoni gépemre kötött webkamera képét? Illetve az jó lenne, ha nem vezetékes webkamera lenne, hanem mondjuk bluetooth-os (ha van ilyen...).
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
-
törölt tag
-
-
mcsm88
senior tag
Sziasztok!
Van egy olyan
problémám, hogy a
melóhelyi wifin a túzfal
miatt nem tudok pár
dolgot elvégezni.
A weboldalak többsége nem jött be a
böngészőkön, de opera minivel áthidaltam,
mert az előbb az opera szerverére
csatlakozik, és onnan már minden megy.
Sajnos a torrentre még nem találtam
megoldást, tudtok ajánlani valami olyan
alternatívát, ami az operához hasonlóan
valami külső szerveren keresztül bonyolítja a
forgalmat? Van egyeltalán ilyen?[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz mcsm88 #38175 üzenetére
Beragadt az enter?.. :]
A torrent tipikusan nem egy adott szervert jelent, hanem sokféle együttes kapcsolódást. Esetleg valami proxy-n bejuthatnak adatok, de abból ingyeneset, aminek sebessége elegendő lenne a letöltéshez, nem fogsz találni (hiába van proxy support a tTorrent-ben pl.). Még ha esetleg otthon telepítesz egy kaput, és azt használod átjáróként a telefonodon, de ennek meg mi értelme, ha már távirányíthatod is az otthoni géped? Egyéb trükkről nem tudok. Bizonyára a torrent hiánya nem fogja akadályozni a munkád..
[ Szerkesztve ]
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz LonGleY #38169 üzenetére
Az a baj, hogy ha ebay-rol vennem, akkor sokara erne ide.
A masik, hogy lenyegeben nem is nekem lenne, hanem a kis pultos csajnak a presszoba.
Harmadjara mar honapok ota huzza a srac a penzzel, de erre meg csak most jott ra, de nem akar neki szolni (mert ugy is letagadna) mig nincs bizonyiteka.. Apjanak mar lett szolva, azt mondta azt csinalunk amit akarnunk.. Ha akarjuk, jelentsuk is fel, ot nem erdekli, mert otthonrol is viszi a penzt...
Tehat aldozni nagyon nem szeretne(nk) a dologra..1x alkalomra kene, szoval egy kamera vasarlas kizarva ilyen teren..szerk:
mellesleg irtatok azt a progit, minden szep es minden jo vele, csak az a baj nem tud kamerat inditani, nem latja az "asztalt" a telefonon, igy a kamerat sem lehet elinditani vele..
Legalabbis en nem jottem ra.[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz spiritex #38177 üzenetére
Jah, csak az az egyik legbénább megoldás, mert úgy nem a közvetlen stream-re csatlakozol, így szaggat, mint az állat. Ennyi erővel a telefonról is csatlakozhatsz TeamView-errel a laptopra.
fRooStzzZ: Nekem össz-vissz annyi ötletem van, hogy állítsátok be a telefont folyamatos felvételre, és hagyjátok szépen a helyén. Egy nagyobbacska SD kártyára elég sok órányi adat ráfér...
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz LonGleY #38179 üzenetére
Nem gond, hogy szaggat, mert úgyis áll a kép, és csak akkor mozog, ha a betörő mozog, ami azért elég ritkán van... Úgyhogy akkor lehet, hogy elég is lesz ez nekem.
Szerk.:
Mondjuk néha ránézni, hogy minden rendben van-e. Mert mit lehet még csinálni? Kukkolni az asszonyt? Egy Vitamin D is jelez, ha mozgást érzékel, tudom, de azt nem találtam meg android-ra.[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz LonGleY #38179 üzenetére
Nem is lenne azzal semmi baj, mert 16 +16gb hely van rajta..
Csak ugye amikor ott van az illeto, akkor kezdjen el szorakozni vele a csaj, hogy most elinditom, dugjam el, lassa azt a reszt a kamera amit kell, es ne csak a cipot mutassa.. tehat el kene dugni a telefont megfelelo beallitasok mellett.
Na most ugye ez ugy nez ki, hogy szoktak ott lenni egy paran.. Persze olyankor a srac nem megy be a pultba, csak amikor nincs senki.. Igy egesz napra nem jo ott hagyni a kamerat folyamatosan, mert ki tudja fog-e jonni, vagy epp lesz ott valaki, vagy ilyesmi. Raadasul en igertem meg a csajnak, hogy ha kell akkor a Note2-met ott hagyom neki.. most akkor meddig is hagyjam ott? Hogy tegye el? Ha a srac kerdezi, mit keres a csajnal az en telefonom stb.. Az a legrosszabb az egeszben, hogy haver a srac.. Nekem is meg pultos lanynak is..
De mar honapok ota majdnem minden valtasnal (2naponta) ezer ft-al megy haza... Nem tud fizetni semmit, mar a behajtasi is a nyakan van.
Ment a filo, stand van eltolva, fonok nem jol standol, elfelejt valamit felirni.. De mindig??
Azt most epp meg volt szamolva a valtopenz reggel, amit a fonok hagyott ott.
A srac azt mondta fazik, es bekapcsolta a hosugarzot a pult alatt.. A penztarca ugye ott, a csaj kint ul az asztalnal.. Es mig "kapcsolgatta" a ventit, addig lenyulta a lovet.. A csaj nem is gondolt ra hogy o lehet az, mert ugye nagy haverok stb- Csak amikor jottek a felrebeszelesek a pizza rendelessel kapcsolatban, vissza adta a tartozasat is briginek stb, akkor kezdett el gondolkodni a csaj, hogy honnan lett most ennek hirtelen penze.. Megszamolta, es hianyzik a penz.. Akkor mondja nekem, hogy ugy nez ki megvan ki viszi a penzt..
Nem akartuk elhinni.. No de ez mindegy, nem ide tartozik..tehat azert is neztunk volna valami webes feluletrol, vagy valamirol indithato kamera appot, hogy ne egesz nap menjen a felvetel..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz fRooStzzZ #38178 üzenetére
A Webkey -re gondolsz? Akkor ott valami nem kerek. Már írtam, hogy ezzel tartok karban egy tőlem 2700km -re levő telót. Ez nehezen lenne kivitelezhető, ha nem látnám az "asztalt", vagy nem menne az érintésátvitel.
Akkor pedig a kamerát is lehet indítani. De lehet automatizálni is, hogy akár egy mélre, sms -re, szirének énekére reagáljon. Csak az egy kicsit összetettebb feladat.
De jut eszembe még valami. Ha van wifi a bárban, akkor ustream. Mehet doszt és azon nézed, amin akarod.[ Szerkesztve ]
-
-
ctibor
senior tag
"... keresek olyan megoldást, aminek segítségével a hangerő gombokkal is lehetne ébreszteni a telefont ..."
Én meg olyat keresek, amivel NEM lehet feléleszteni, mert most a telefonom (Alcatel Idol X - OT-6040D) alapból tudja ezt, és én NEM SZERETNÉM! Könnyen benyomódik ugyanis az oldalsó gomb a zsebemben és a készülék hajlamos önállósítani magát...
Még nem root-olt a telefon, de ha kell, akkor rootolom is ennek érdekében. Hallottam ilyenekről, mint Xposed Framework meg Gravity Box, ha valaki már használja ezeket, talán meg tudja mondani, hogy a rendszer működésének ilyesfajta módosítására alkalmasak-e.
Egyébként az op.rendszer Android 4.2.2
[ Szerkesztve ]
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz #79335424 #38184 üzenetére
Igen, arra gondoltam.
Tudsz valami okossagot, tippet trukkot mondani, hol keressem azt a reszt?
Mert ugye lattam olyat hogy alkalmazasok stb, de ott mindig csak azt irta ki hogy loading.. Lenyegeben majdnem mindenhol csak azt irta..
Szoval ha meg tudod mondani, hol / hogy tudom elerni a kamerat / asztalt, illetve valahogy elinditani azt megkoszonnem. -
Bozek
nagyúr
válasz z123456789 #38159 üzenetére
Legegyszerűbb, ha feltelepíted a SuperBeam programot mind a két eszközre és a megosztásnál azzal küldesz. Igaz, hogy az a WiFi Direct-et használja, viszont lényegesen gyorsabb, mint az NFC által használt Bluetooth. Az NFC úgyis csak a kapcsolat létrehozásáért felel, a többihez nincs sok köze.
-
punky10
addikt
válasz ctibor #38186 üzenetére
A válasz neked is ugyanaz az app:widgetlocker.Ha a beállításoknál bepipálod a bármelyik fizikai gombot,akkor ébreszt,ha nem akkor nem.És mivel felülírja a gyári beállítást,így Te is használhatod
Illetve valószínüleg használhatod,egy régebbi Alcatelnél ment...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Ipadipad
tag
sziasztok
esetleg valaki tud olyan alkalmazást amivel a telefon kameráját tudom webcameraként használni pc-n?
usb-n keresztül
(nembaj ha root-ot igényel)L26bKz
-
ctibor
senior tag
Más téma:
tudtok-e ajánlani egy olyan hangfelvevő app-ot, amiben lehetőség van nem egyszerűen csak visszajátszani a felvételt és max. közben szünetelni, hanem előre és hátra "tekerni" is tudom a felvételt, pl. ha egy felvett beszélgetést akarok utólag leírni, akkor a kevésbé érthető részeket kétszer-háromszor is könnyen meghallgathassam.
Remélem, érthetően írtam le, mit szeretnék.
A gép, amire kellene, Galaxy Note 8.0. (rootolt, 4.2.2 gyári ROM-mal)
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
pikszel
addikt
válasz ctibor #38196 üzenetére
Én az Easy Voice Recordert használom. Jó minőségben rögzít (nyilván függ a készüléktől is) és tudja azt, amit szeretnél.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest