Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-02 09:11:11

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#136910) crok válasza Victoryus94 (#136895) üzenetére


crok
Topikgazda

Mi ez az app pontosan, konkrétan?

Az, hogy 4GB RAM van ezesetben nem jelent túl sok mindent, ettől még a jelenség lehet "normális" működés. Az akku optimalizáció egy dolog, egy másik amit még be kell állítani az az automatikus indulás joga és a háttérben futás joga. Ha jól gondolom akkor az A1-ben az idegesítő Biztonság nevű app nincs benne (az abban levő optimalizáció pl. az ilyen jogokat és beállításokat nullázza).

Ha van root akkor azért több a lehetőség (ha más nem legalább ha lenne adb-vel logcat [1] [2] láthatnánk hogy pl. az LMK lőtte ki vagy eleve az app olyan hogy nem fut háttérben) de egy bugreport-al is sokra mehetnénk: Beállítások - Telefonról - CPU - böködni kell 10..12x és csinálja is vagy adb bugreport bugreport.zip

De egyébként van egy app amit régen használtam hasonlóra, a neve Autostart and StaY! (mirror [1] [2]) és úgy tudsz benne appot elindítani hogy "service"-ként indul, így az LMK szerint - amikor háttérbe kerül az app - nem "hidden"-ként hanem "secondary server"-ként lesz nyilvántartva amire már más korlátozások vonatkoznak (mind app darabszám mind memória tekintetében). Egy 450MB-s háttérben futó alkalmazás azért nem semmi..

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.