Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11143) ígyvanferi


ígyvanferi
addikt

Kimásolom a másik topikból az inkább ide vágó részt:

...délelőtt óta én is Blade III tulaj vagyok. Mivel teljesen új még az okostelefon, mint olyan, kb. 6 éve használok egy k750i-t, szóval így kezdésnek hogy induljak neki, vannak lényeges teendők, letöltenivalók? Vagy csak nyomogassam, majd rájövök. Az üzletben csak ilyen hihetetlen hasznos infókhoz jutottam, hogy az android egy operációs rendszer, meg hogy ott a play áruház, ahonnan a programokat letölthetem. Persze biztos sokkal konkrétabb dolgokról is mesélt volna, csak nem tudok egyelőre mit kérdezni. Zenét hallgatok majd sokat, néha egy-egy rövid sitcom epizódot megnézek rajta, navigáció, fb-n alkalomadtán küldök üzenetet, ilyesmik egyelőre a felhasználási célok.

Ehhez az utóbbihoz kapcsolódóan: ezek a faceboook, youtube, stb. kliensprogramok miért is kellenek? Úgy értem, nem elég, ha beírom a böngészőbe, hogy facebook.com?

És a kevés konkrétum mellé itt egy inkább az: lehetséges úgy letölteni valamit a play áruházból, hogy a számítógépen keresztül, adatkábellel másolom rá, hogy ne fogyassza a keretet a mobilnet? Próbáltam innen sz.gépről, azt hittem működik is, viszont a telefon az adathasználat menüpontban jelzi a forgalmat. És nem is történik semmi, amíg be nem lépek a telefonról az áruházba, csak utána kezdi el tölteni és telepíteni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.