Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#126351) DeathAdder válasza NyxNyxNyx (#126348) üzenetére


DeathAdder
veterán

sosem volt világklasszis

(#126352) Citroware válasza DeathAdder (#126351) üzenetére


Citroware
addikt

Szerintem meg mindig is az volt, és az egyetlen különbség, ami elválasztotta mindig is a legnagyobbaktól, az az, hogy nem a Barcában vagy a Realban játszott, hanem egy olyan csapatban, amelyik nem tudott tartósan kiemelkedni a saját bajnokságából (mivelhogy az a legerősebb), ráadásul gyakran antifocit játszatva, ami nem éppen a támadók kibontakozását segíti.

(#126353) DeathAdder válasza Citroware (#126352) üzenetére


DeathAdder
veterán

kifejtettem már párszor, nem akarom ismételni magam, egyelőre még mindig azt a tényt igazolja amit írtam róla, és nem maradt már sok éve hogy megcáfoljon, de legalább egyetlen egy világklasszis szezont lássunk már tőle.. még rendszerben sem tudott eddig lehozni egy konzisztens világklasszis szezont, nemhogy egy rendszernélküli csapatban. A világklasszis az rendszer nélkül is világklasszis (vö Suárez egy cselzitől sokkal gyengébb csapatban), neki ez még rendszerben sem jött össze legalább egy teljes szezon erejéig.

Antifocis stílusú cselzis korszakairól meg elmondható hogy sosem védekezett, sosem tudott védekezni, ellenben annyi gólt sosem szerzett hogy azt ellensúlyozni tudja. Egyébként meg a cselzivel minden évben ott volt a bajnokesélyesek között leszámítva a tavalyi évet, mert tavalyelőtt is még őket tartották a sziti legnagyobb kihívójának, szóval nem egy középcsapatról van szó, hanem egy olyanról, aminél rengeteg trófeát megnyert.

Persze ezek a vélemények maga a "világklasszis" szó fogalmának értelmezésétől is nagyban függnek, mert sokan mást értelmeznek alatta. Szerintem ez csak egy nagyon nagyon szűk réteg kiváltsága, míg mások szerint a Milanban jelenleg is 4-5 világklasszis játszik :) Azt egy percig nem vitatom, hogy egy egészen kiemelkedő képességű játékos abban a szezononkénti néhány hónapban amikor nagyon megy neki, és akkor valóban világklasszisokhoz méltó szintet nyújt.. csak aztán jön az hogy a csapatnának már nem megy úgy, és akkor szépen ő is elvész velük együtt :)

(#126354) NyxNyxNyx válasza DeathAdder (#126353) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Mindig az a világklasszis, aki éppen a Real-ban, vagy a Barcában játszik.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#126355) KisTücsök


KisTücsök
addikt

Hát, aki szerint Hazard nem világklasszis szintű focista... :DDD Nem tom, nyilván csak a neymar, messi, c hármas az. Mert azért mögöttük igencsak ott kandikál a belga.
___

Nem nagyon van mit tenni, időt kell neki adni. Oda akart menni, ott is akarták, nincs oka arra, hogy ne tudjon beilleszkedni max néhány hónap alatt. Jó lesz szerintem, de kell még neki idő.

(#126356) máyköl válasza omfgk (#126347) üzenetére


máyköl
veterán

"James szintén szenved."

:F :F :F

DeathAdder: jogos, meg kellene határozni hogy mit értünk a világklasszis alatt. nálam jelenleg 5-6 világklasszis játékos van jelenleg a világon, akik tényleg egy más dimenzió a többi sok klasszistól nézve is. (lehet túl szigorú vagyok, de hogy a milanban jelenleg nincs egy sem, az 100). Szerintem, és ebben a sorrendben:

Messi
Ronaldo
Van Dijk
De Bruyne
Hazard

Aztán van jónéhány játékos akiknél azt érzem hogy igenis bennük van a világklasszis potenciál, de valamiért nem tudják megugrani (akár egó, akár a gyakori rossz forma, akár a sérülésérzékenység, vagy bármi más), de határozottan klasszis játékosok.

Ilyenek az én megítélésemben Modric, Salah, Griezmann, Kane, Neymar, Suarez, vagy épp Eriksen, de estig lehetne sorolni őket.
Mbappe más téma, szvsz sokan túldimenzionálják, egyelőre csak a francia bajnokságban bizonyított. Persze simán lehet belőle világklasszis is, csak ne kiabáljuk el, láttunk már hasonló kudarcot...

[ Szerkesztve ]

(#126357) Citroware


Citroware
addikt

Nálam a világklasszis az az aktuális legjobb kb. 30-50 játékos, és ebben Hazard benne van, még a 10-ben is.

[ Szerkesztve ]

(#126359) omfgk válasza máyköl (#126356) üzenetére


omfgk
addikt

:F : Ez mire vonatkozott?
James baromira gyenge jelenleg. De nem gond mert a csapat nagy része is az.
-------

Neymar azért egy hosszabb sérülés után formán kívül is képes meccseket eldönteni.
A jelenlegi Hazard előtt van nálam. Ezt sose gondoltam volna ,hogy leírom, miután a belga Madridba jött.

De Bruyne sokat volt sérült. Meglátjuk egészséges tud-e maradni.

Modric és Suarez már nem lesznek a régiek.

(#126360) ImAxRap válasza omfgk (#126359) üzenetére


ImAxRap
csendes tag

James szerintem nem volt rossz az elmult meccseken, sot. Az Atletico elleni meccset leszamitva, ahol megint raeroltettek a szelso szerepet, nem igazan volt rossz formaja.

"Minden szavam magamról vall."

(#126361) simondr válasza ImAxRap (#126297) üzenetére


simondr
senior tag

Nagyon meggyőző volt néhány fiatal játéka: Saka, Martinelli, Willock, Holding, Chambers, Martinez
De azt fontosabb megemlíteni, hogy Bellerin és Tierney egészen elképesztőek, teljesen új lendületet adnak ők ketten a csapatnak. Kíváncsi leszek, hogy utóbbi mit fog tudni hozzátenni a MU elleni meccshez. Ma este mindenképp győzni kell ha vissza akarjuk magunkat verekedni a TOP4-be.

(#126362) máyköl válasza omfgk (#126359) üzenetére


máyköl
veterán

Messze James az idei húzóembere a csapatnak, rossz meccsére sem emlékszem, de mindegy.... ;)

(#126363) KisTücsök


KisTücsök
addikt

Mindenki máshol húzza meg a határvonalat, de azért a legendát meg a világklasszist ne keverjük. Aki akármelyik csapatban alapember tudna lenni akármikor, az azért már tudhat olyat, amit a világon nem sokan rajta kívül.

Hazard ilyen. Legenda nem lesz persze, de azért egy klasszis jelzőt bőven megillet.

dantre: Jó persze, ezt már kitárgyaltuk, adjatok még neki néhány hónapot. Túl sokat azért nem kell, mert mint említettem nincs rá oka, h ne tudjon beilleszkedni. Aztán ha mégsem jön be, jöhet vissza kölcsönbe. ;)

(#126364) DeathAdder válasza máyköl (#126356) üzenetére


DeathAdder
veterán

Szó se róla, ha azzal a mércével nézem, hogy a Milanban is vannak világklasszisok, akkor egyértelműen Hazard is az :)

Valóban tág értelem ez a szó. Hallottam már olyat is, akinél az igazán világklasszis aki azon felül hogy magas szinten teljesít nagyon erős hatással van a csapatra, a csapattársakra, tehát maga a jelleme is meghatározza ezt a jelzőt. Példa mondjuk Ramos, vagy Kompany, akik teljesítmény szempontjából a legszűkebb elitét tekintve nem világklasszis védők, viszont mint emberek maximálisan azok.

És mégha nem is teljesen értek ezzel egyet, valahol el tudom fogadni mint érvet :)

Mbappé világklasszis matéria, de ő már túl van azon a lépcsőn, hogy csodatiniként van kezelve, meg kell mutatnia hogy tényleg világklasszis, egyébként egyetértek, amit azzal amit vele kapcsolatban írsz.

Egyelőre eddig még ő is mindig földbeállt, amikor igazán kellett volna, hogy berúgja azt amit be kell (pl tavaly is a mu ellen) de ezen még bőven van ideje túllépni :)

Aztán van jónéhány játékos akiknél azt érzem hogy igenis bennük van a világklasszis potenciál, de valamiért nem tudják megugrani...Modric, Salah, Griezmann, Kane, Neymar, Suarez...

Suárez nálam bizonyította a liverpoolnál hogy az, meg szerintem a barszánál is, de valóban megfárdani látszik az utóbbi időben. Kane szerintem ízig vérig világklasszis csatár, bárhonnan, bármikor bárkinek képes gólt szerezni, a klubjában hosszú szezonok óta bizonyítja, rengeteg gólt szerez, a válogatottban is, nála szerintem azért szkeptikus a megítélés, mert hiányoznak a trófeák. Mordricot a kevés gólja miatt nem tartják sokan annak (pedig az :) ) Salah meg szerintem nem az. Klopp rendszerében nagyon működik, volt egy űrszezonja, és egy egészen kiváló átlagon felüli játékos, de nem világklasszis.

[ Szerkesztve ]

(#126365) Greentea válasza máyköl (#126362) üzenetére


Greentea
senior tag

+1

2x2 néha 5

(#126366) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Zokogok :DDD MRI paródia (de még mindig carraghert tudja legjobban utánozni)

(#126367) vond


vond
MODERÁTOR

Jó szar meccs, de az a MU kontra, váááóóó! :Y

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

(#126368) omfgk


omfgk
addikt

(#126367) vond :

2 angol középcsapat. Mit vártál? ;]

Mintha egy Everton - Bournemouth meccset néznék...

[ Szerkesztve ]

(#126369) Citroware válasza omfgk (#126368) üzenetére


Citroware
addikt

Szerintem azért tudásban nem maradnak el olyan nagyon a Liverpool, Man City, Leicester, West Ham, Bournemouth, Wolverhampton alkotta Top 6-tól, ráadásul a Wolves most formán kívül van (vagy csak nagyon erős volt a sorsolása az elején).

(#126370) BenHans válasza vond (#126367) üzenetére


BenHans
addikt

Ezt az ostoba szerencsétlen bírót és partjelzőt. :DDD Ittak meccs előtt?
A VAR használata egy vicc, de most szerencse hogy van.
Komédia...

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#126371) vond válasza vond (#126367) üzenetére


vond
MODERÁTOR

Közben mindjárt újfent megverjük magunkat. :(((

BenHans: Ezt csak lestem én is. Volt vagy 2 méter. Ezt benézni, azért ez már művészet.

omfgk: Nana, mi a táblázat vége felé vagyunk. :D

[ Szerkesztve ]

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

(#126372) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Saka 60 perc alatt többet mutatott mint Pepe amióta az Arsenalban van.

(#126373) Viszlát válasza vond (#126371) üzenetére


Viszlát
addikt

Nem jó az a VAR semmire. :)

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#126374) vond válasza Viszlát (#126373) üzenetére


vond
MODERÁTOR

Ja, rohadt VAR. Minek az ide?! ;] :DDD

Ez a Xhaka mit reklamál? Örüljön, hogy még a pályán van, baszki. :(((

[ Szerkesztve ]

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

(#126375) dracox válasza DeathAdder (#126372) üzenetére


dracox
addikt

Pont kérdezni akartam a fórumot, hogy Pepe hogy teljesít amióta az Arsenalban van?
De így meg is kaptam a választ. :DDD

(#126376) NyxNyxNyx válasza DeathAdder (#126372) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Ez azért megnyugtató, féltem hogy bitang lesz.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#126377) DeathAdder válasza dracox (#126375) üzenetére


DeathAdder
veterán

Szezon elején legalább szépeket cselezgetett, de mintha már az önbizalma is elszállt volna. Kapu előtt botrányos, lígőőben volt ideje gondolkodni, péelben nincs.

Jó edző alatt, egy jó rendszerben szerintem még mindig kurvajó lehetne.

Aubameyang szerezte eddig az Arsenal összes pontját :Y

Kíváncsi vagyok Ole vagy MRI húzza-e tovább.

(#126378) dracox válasza DeathAdder (#126377) üzenetére


dracox
addikt

Az idei nyári nagyobb igazolások az összes ligában egyelőre nyögdécselnek. Talán a Joao Félix tűnik jó vételnek annyiért olyan fiatalon.

(#126379) dudu5130 válasza dracox (#126378) üzenetére


dudu5130
őstag

Lukaku is azért pötyögtet.

(#126380) simondr válasza DeathAdder (#126372) üzenetére


simondr
senior tag

Saka nem rossz, de azért amit kihagyott tegnap...
Pepét meg kár leírni így október elsején, játszott eddig 4 meccset a PL-ben? Emlékszem mikor Hazard a Chelsea-be került, szintén nem brillírozott az első 1-2 hónapjában...

Ugyanakkor meg kell említeni hogy az Arsenal és a MU nem véletlen lett tavaly 5. és 6.
Jelenleg ezt az EL szintet hozzák, igen szomorú :((

(#126381) ImAxRap válasza DeathAdder (#126364) üzenetére


ImAxRap
csendes tag

"Mordricot a kevés gólja miatt nem tartják sokan annak"

Aki meg annak tartja, tudja, hogy egy KK-t nem a góljai alapján ítélnek meg. :DD

"Minden szavam magamról vall."

(#126382) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

hihetetlen, de ma este egyik bl-meccs sem fog el érdeklődéssel
:DDD

talán a sziti-zágráb. kiváncsi leszek, a horvátok -akik sokkal jobbak ugye egy magyarklubcsapatnál és az atalantát is szétverték-, meddig fogják húzni guardiola zsoldosai ellen.. érdekes lesz. remélem sokáig

(#126383) DeathAdder válasza simondr (#126380) üzenetére


DeathAdder
veterán

Persze, tök igazad van, de nem tudom miért kellene azt hinni, hogy nem fogja MRI őt is leépíteni. Hihetetlen ez a pali :(

Senki nem fejlődik alatta, Ramsey, Özil, Iwobi, Miki egyértelmű áldozatai, Lacazetteben is sokkal több van, most meg Torreira tűnik nagyon gyengének ahhoz képest amilyen jó volt tavaly 6osban a 433 rendszerben. Erre idén vagy nyolcast játszik vagy 3 védősben box2box-ot, vagy leginkább semmit a padon. Rengeteg játékost rossz poszton használ. Egyedül Auba egyéni klasszisa tartja őket víz felett.

Oké a védelem gyengus, de minden más poszton abszolút megvannak és nagyon erősek, a dobogóért kellene menniük.

Szerintem tőle jóra nem kell számítani, ki kell rakni, és mehetne Jardim, de a legjobb szerintem Arteta lenne. Nagy koponya ő elvileg, és a legnagyobb zsenitől tanulta a szakmát, az Arsenal kötődés is megvan. Csak nehogy Pepi utóda legyen a szitinél :DDD

(#126384) DeathAdder válasza dudu5130 (#126379) üzenetére


DeathAdder
veterán

Kezd igazolódni hogy Lukakut pótlás nélkül nem volt szabad elengedni, és ráadni a kabátot a 20 éves Rasfordra és a sérülékeny Martialra.

Előbbinek egyébként valamiért őrületesen jó a PR-ja, de igazából 5 forduló alatt a semmiből előbukkanó Tammy Abraham többet hozott mint ő eddig bármikor.

non-penalty xG/90 tavaly:

1. Agüero - 0,66
2. Aubameyang - 0,65
3. Lukaku- 0,56
4. Salah - 0,54
5. Sterling - 0,51
6. C. Wilson - 0,51
7. Vardy - 0,50
8. Mané - 0,49
9. Kane - 0,48
10. Barnes - 0,44

Nem egy klasszis gólvágó, de azért nagy űrt hagyott.

(#126385) Tibiajax válasza DeathAdder (#126383) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

Oké a védelem gyengus
ez nagyjából elég is ahhoz nem, h ne legyenek dobogón?

(#126386) Sickboy25 válasza DeathAdder (#126384) üzenetére


Sickboy25
addikt

Ebben a Lukaku transzferben én is ezt látom... Megfelelő helyettes nélkül elengedni, hááát...
És ezen statisztikán felül én is mutatok egyet természetes a Unitedben nézve:

Lukaku: 0,63 (gól+assziszt)/meccs
Ruud van Nistelrooy: 0,65 (gól+assziszt)/meccs

Büntetők nélkül...

Ugye, azért nem volt olyan rossz az a Lukaku?! (de ez csak statisztika)

[ Szerkesztve ]

‎"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

(#126387) Tibiajax válasza Sickboy25 (#126386) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

most már sokkal jobb helyen van a szerecsen gólvágó, hál istennek
láthattok továbbra is gólokat sokat tőle, ha hiányoznak.. annyi, hogy másik város

(#126388) Sickboy25 válasza Tibiajax (#126387) üzenetére


Sickboy25
addikt

Azért a Milanban jobban elnézegetném, de sajnos a sötét oldalt választotta :DDD :DDD

‎"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

(#126389) Tibiajax válasza Sickboy25 (#126388) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

milánó piros oldala ma sötét lyuk.. tudta ő, hová kell mennie. nem kellett neki súgnom. csak reménykednem..

[ Szerkesztve ]

(#126390) simondr válasza DeathAdder (#126383) üzenetére


simondr
senior tag

Sajnos Emeryvel vannak bajok, elég komolyak.
Mondjuk akiket felsoroltál játékosok, őket nem mindet tudom Unai számlájára írni, tekintve
- hogy Mhki egész angliai kalandja (MU+Arsenal) kuka
- Iwobi világ életében ilyen Gervinho szintű agyatlan barom volt
- Özil meg úgy látszik nem csak a Realnál játszotta el a primadonnát mikor olyanja volt, hanem nálunk is.
Torreirát viszont Emery építi le, ez nem kérdés. Valami megmagyarázhatatlan okból nem játszatja ott mint tavaly (talán azért mert ott bevált? :F )
Azt pedig igazából divat lett mondani, hogy az Arsenal védelme gyengus, ami a számok alapján igaz is, csak hogy nem a védők személyében kell keresni a hibát, hanem a felkészítésben és a taktikában, mert közzéppályás védekezésünk egyszerűen nincs, Xhaka meg egy lassú, beszari, semmirekellő ostoba f*sz. Azt nyilatkozza a meccs után a WATFORD ELLEN hogy FÉLTÜNK....ezután egy héttel meg hivatalosan is kinevezik CSK-nak.

Hova süllyedt az Arsenal? :O

(#126391) #16514048


#16514048
törölt tag

Tavaly a Lukaku-Martial-Rashford hármasból Lukaku volt az egyetlen, akinek nem volt gólpassza. Martial-nak 2, Rashford-nak 6. Gólok tekintetében 12-10-10 volt az arány.

Idén a bajnokságban Lukaku eddig 0.5 gól+assziszt meccsenként.
Rashford 0.7, Martial 1 (igaz, ő csak 3 mérkőzést játszott).

Ők hárman középcsatárként ugyanazt tudják nagyjából, viszont eddig kettejüknek ki kellett szorulni eredeti posztjaikon kívülre, a szélre. Most az egyik helyett lett hozva egy valódi szélső, akinek egyébként annyi gólja van idén, mint Lukaku-nak a Serie A-ban...

Továbbra is tartom, hogy nem a belga hiányzik innen, vagy egy másik középcsatár, hanem kreatív playmaker-ek kellenének Lingard meg Pereira helyett.

(#126392) ImAxRap


ImAxRap
csendes tag

Nem is értem, hogy lehet Xhaka a CSK. Tudom, szavazás volt, biztos jó vezér, legalább az öltözőben. :D

Dettó nem értem, hogy Lukakut egyáltalán miért adták el... Volt egy gyengébb szezonja, de kinek volt erős szezonja abból a keretből.. :( Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy Ole kevés a padra, vagy ebben a keretben ennyi van.

"Minden szavam magamról vall."

(#126393) Sickboy25 válasza #16514048 (#126391) üzenetére


Sickboy25
addikt

Igen így van, kellene egy igazi vezér, egy kreatív kp...

‎"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

(#126394) ImAxRap válasza Sickboy25 (#126393) üzenetére


ImAxRap
csendes tag

Bruno Fernandes nem lett volna rossz. Őt Madrid fehér oldalán is elnézegetném.

"Minden szavam magamról vall."

(#126395) Tibiajax válasza simondr (#126390) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

elképzelhető, h több játékpercet láttál az ágyúsok meccseiből mint én, aláírom h alapvetően naprakészebb is vagy nálam, de a védelem akkor is fos. ja bocs, gyenge.
a díszkurva, klubhűség-mintakép brazil hajasbaba most érkezett csak, de mellette az a görög fsz? hagyjuk már.. ő az egyik leggyengébb láncszem az egész felhozatalban, brighton&hove-szint.. és ő a védelem súlypontja... és akkor van még mellettük egy Chambers aki középszer, meg egy Kolasinac. ez utóbbi ér talán valamit.. többi ratyi
sehol egy klasszis védő-színvonal. régebben azért milyen középhátvédeik voltak? a legutolsó jó a francia gyerek volt, előtte akár mertesacker, vagy még előtte cambell-ék, adams-ék.. mind vezérek voltak, nemhogy jó védők. ez a mostani ágyús védelem tök nímand. és igenis gyenge a védelem
nem véletlen, h ennyien mondják.. nem divatból, hidd el

(#126396) NyxNyxNyx


NyxNyxNyx
addikt

Ma fel kell kötni a gagyát, de valamiért optimista vagyok.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#126397) DeathAdder válasza Tibiajax (#126385) üzenetére


DeathAdder
veterán

Miért lenne elég? Egyik sem jobb csapat náluk, igazából rohadt erős keretük van, de még mindig nem látszik, hogy mit akarnak, ez pedig egyértelműen az edző sara.

(#126398) DeathAdder válasza simondr (#126390) üzenetére


DeathAdder
veterán

Az a helyzet, hogy az Arsenal jelenleg nem olyan szintű csapat, akinek ne lehetne megfelelő Miki, Iwobi, Özil, Ramsey etc.. elhiszem hogy nem a legszűkebb elit egyik sem, de egy top4-be küzdő csapatban bőven helyük kellene hogy legyen.

Sarkított példa de egy szar edzővel én is szidnám hendersont, meg salaht, meg milnert, meg wijnaldumot, meg talán a komplett keretet. De ott van Poch is, aki korlátolt képességű játékosokból (Sissoko) is képes hasznos csapatembert csinálni. Wengernél Özil azért kurvajó volt, rangadókon igaz eltűnt, de egyébként baromi hasznos volt, Miki is nagyon erős volt abban a csúcs Dortmundban.

Az edző dolga lenne megtalálni ezen játékosok posztjait, és egy csapatba gyúrni, és ahogy mondod a védelmet is megreformálni, még ha nem is a legjobb minőségből, de D. Luiz komplett PL pályafutása alatt nem bakizott annyit mint amióta átszékelt, jól mondod, hogy itt is lehet némi ellentmondás, mert Papasta is egykor kurvajó védő volt.

Egy kompetens edző nagyon jó kis csapatot tudna összegyúrni ebből az állományból.

Majd kievickéltek, csak egy normális edző kellene :)

(#126399) BenHans válasza DeathAdder (#126398) üzenetére


BenHans
addikt

Az az érdekes, hogy alapból MRI elég rugalmas kell hogy legyen ha a Monchi által folyamatosan variált Sevilla kerettel nagyon sikeres tudott lenni.
Valahogy a kész, kiforrott játékosokat nem tudja úgy használni, ahogy és ahol kellene. Úgy fest neki egy többnyire képlékeny karakterű játékosokból álló csapat fekszik, amihez hasonló jelzővel jellemezhető játékstílus társul.
Ezzel az adott kerettel, ahol vannak erősebb személyiségek lehet nem tud megújulni, a saját gondolkodásmódja fedi el előle a lehetőségeit.

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#126400) hobizoli


hobizoli
nagyúr

nabazmeg.... 0:2

több drón kell ;P

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.