Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#125201) simondr válasza Peterhappy (#125198) üzenetére


simondr
senior tag

Szerintem félreértettél minket, senki sem akar senkit ekézni azért mert Fradi meccsre jár, Fradi meccset néz stb. Sőt azért sem ekézünk senkit mert pl a Halinak szurkol. Vagy akár a Mucsaröcsöge FC-nek.
Az értelmes, felnőtt hozzáállás az, hogy elfogadjuk hogy mást ez érdekli és belátjuk hogy minket meg nem.
És fordítva épp ugyanezt szerintem jogosan is várja el mindenki.

Teljesen rendben van ez így.

(#125202) simondr válasza DeathAdder (#125196) üzenetére


simondr
senior tag

köszi a kimerítő választ :C
Ha nem haragszol meg én rövidebben válaszolok.
Az hogy Özil mennyit játszik, a futballtudásán ill taktikába illesztésén kívül jó pár tényezőtől függ még.
Nem mennék bele ezekbe, a lényeg hogy pl Özillel és akár Ramseyvel kapcsolatban nem hibáztatom Emeryt.

A fiatalokat egyébként egész szépen menedzseli, Willock is látványosan fejlődik és jó ötlet volt Nelson visszahozása is, ők bizonyítani fognak később, ez biztos.

Az hogy Arsenal kaliberű edző-e, bevallom még én se tudom megítélni, de nem is kell, ez a szezon be fogja árazni az ő munkáját. Elköltöttünk egy csomó pénzt a nyáron, érdemben nem gyengültünk mert a távozók helyén bőven van minőségi pótlás.

Szóval most nem lesz kifogás, ha lesz TOP4 akkor lehet esélye a maradásra, ha idén sincs BL akkor biztosan búcsúzunk a baszk szuperedzőtől ;]

(#125203) dudu5130 válasza Ringman (#125179) üzenetére


dudu5130
őstag

Remélem kihozza belőle Conte a maximumot. Ez a Biraghi gyerek amúgy mit mutatott tavaly, hogy most visszahoztuk? Nem nagyon követtem.

(#125204) Peterhappy válasza simondr (#125201) üzenetére


Peterhappy
őstag

Neeem, csak menetkozben Ringman hsz-et is olvastam es probaltam arra is reagalni es igy sikerult. Utalok mobilrol potyogni (marmint nem potyogni, hanem potyogni), leirom amit gondolok/erzek es kuldes. Sry.

(#125205) Peterhappy válasza simondr (#125202) üzenetére


Peterhappy
őstag

MRI-rol nekem leginkabb az maradt meg, hogy irto alapos es iszonyatosan jol felkesziti a csapatait az aktualis ellenfelbol.

Es valahogy ezt nem igazan latom viszont. Ha az Agyusok tudjak jatszani a sajat jatekukat, meg mindig a vilag egyik legszebb, legstilusosabb focijara kepesek, de meg mindig rengeteg a buta, elkerulheto gol es nem erzem, hogy meccs kozben jelentos valtasra, valtoztatasra lennenek kepesek.
Plusz kicsit fejsulyos a csapat, de manapsag ugy latszik ez a divat :)

(#125206) Ringman válasza dudu5130 (#125203) üzenetére


Ringman
nagyúr

- dalbertnél biztosan jobb
- homegrown player, ennek ellenére nálunk az első csapatban soha sem játszott
szerintem alapvetően cserének/keretmélyítés miatt jön, asamoah és lazaro is előtte lesz a sorban, ha kp-án játszana + ha nem jön be a skriniar, godin, devrij hármas hátul, vagy valamelyikük eltiltott/sérült lesz, akkor ott is bevethető.

(#125207) LyonnaisFan1 válasza Peterhappy (#125164) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

Bebaszta, mint a lónak :C

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#125208) Ringman válasza Peterhappy (#125204) üzenetére


Ringman
nagyúr

nyilván nem komolyan gondoltam, ennyi zrika meg belefér szerintem :)

(#125209) Peterhappy válasza Ringman (#125208) üzenetére


Peterhappy
őstag

Alap ;)

(#125210) sh4d0w


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Vicc, ami az Ajax meccsén megy...

https://www.coreinfinity.tech

(#125211) DeathAdder válasza simondr (#125202) üzenetére


DeathAdder
veterán

Ha jól tévedek Ramseyvel olyan középpályást játszatott előretolt tízesként, aki abban a legjobb, hogy mélyről érkezzen a kapu elé. Nem is játszott egyáltalán jól. Aztán a vége felé, amikor már megegyezett a Juventussal mintha megtalálta volna a posztját és hozzá is tudott tenni a csapathoz.

Özil mellőzését meg tudnám érteni, de mindaddig nem amíg támadásban gyengébbek nélküle mint vele, és a védekezésük sem jobb nélküle. Múltkor volt egy elemzés elemzés amely szerint az idegenbeli meccseiken Özillel a pályán átlagban fél góllal többre elegendő xG-t termeltek, ami azért nem kevés.

Persze, Özillel is bőven voltak gyenge meccsei az Arsenalnak, de ehhez hozzátartozik az is, hogy Emery legtöbbször a jobb szélen, és magasan feltolva használta, és az előző szezonhoz képest emiatt jóval kevesebbet is tudott játékba avatkozni.

Szerintem az az edző dolga, hogy ezeknek a játékosoknak megtalálja a posztját, és használni tudja őket. Sterling is milyen suta volt Pep előtt, vagy Firmino Klopp előtt. Özil egy olyan játékos aki szerintem sosem volt a legmagasabb polcon, de egy negyedik helyért küzdő csapatba abszolút bérelt helye kellene, hogy legyen :)

[ Szerkesztve ]

(#125212) Viszlát válasza DeathAdder (#125183) üzenetére


Viszlát
addikt

Egy bukdácsoló topcsapat, előző évben voltak másodikok, nem? Mindegy, felőlem úgy magyarázza ki Árpi ahogy szeretné... Nem tudom szerinted ki a szakma, vagy te kit tartasz annak (rálátásod biztosan nincs), őszintén szólva nem is érdekel, mert az előző hozzászólásban még semmiféle kitétel nem volt, csak egy állítás, hogy meg sem fordult a fejekben a leváltása, én ezt cáfoltam (még akkor is ha a Hoffenheim meccset keverem valamivel).

Mindenki arról beszél amiről szeretne, én saját magamra vonatkoztatva írtam le azt, hogy nem szeretnék okoskodni. Az biztos, hogy a United sosem fog olajos tiki-takit játszani (hála a jó égnek) és perpill a játékosállomány sincs meg ahhoz, hogy bajnokesélyes legyen a csapat, így az első évében Olénél az a kérdés, hogy ebből az anyagból mit tud kihozni. Kemény munkával és egy kis szerencsével meglehet a BL-t érő helyezés, én ennek drukkolok.

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#125213) Cartevo


Cartevo
őstag

(#125214) salesman


salesman
őstag

Itt a LÉ a tét!

És sok minden egyéb is...
Ki, mit tippel estére?

Türűűűdrááá!

(#125215) alázógyík válasza salesman (#125214) üzenetére


alázógyík
őstag

Egy rossz és ideges meccsen agyonverjük 1-0-ra a litván sztárcsapatot. :U

(#125216) salesman válasza alázógyík (#125215) üzenetére


salesman
őstag

Úgy legyen! Csak becsülettel helyt kell állni!

Türűűűdrááá!

(#125217) Peterhappy válasza salesman (#125214) üzenetére


Peterhappy
őstag

Nyerünk. Nem tudom, hogyan, hogy mennyire, de kb. nem is érdekel, csak nyerjünk :K

Nyugodtabb is vagyok ma. Jó lett volna idegenben lőni egyet, de szerintem viszonylag korán megszerezzük a vezetést és utána sétagalopp - nem azt mondom, hogy megszórjuk a litvánokat, csak azt, hogy kézben fogjuk tartani a mérkőzést.

Lehet, hogy hülyeséget mondok, de sokkal-sokkal jobb minőségű lesz a pálya talaja, mint kint volt - ez szerintem a mi játékunkat illetően sorsdöntő lehet.
Plusz leszünk úgy 18 ezren, csak beszurkolunk egy extra gólt mi is.

Aztán lehet, hogy tévedek és csúnya pofára esés lesz a vége :) az biztos, hogy ha a litvánok szerzik az első gólt, akkor piszkosul nehéz lesz fordítani.

(#125218) salesman válasza Peterhappy (#125217) üzenetére


salesman
őstag

Jól értem, Te is kinnt leszel?

Türűűűdrááá!

(#125219) Cartevo válasza alázógyík (#125215) üzenetére


Cartevo
őstag

120 perec után

(#125220) DeathAdder válasza Viszlát (#125212) üzenetére


DeathAdder
veterán

A sportigazgatót, a klub elemző csoportjának tagjait, a tulajokat, az ügyvezető igazgatót értettem ide többek között, és véletlenül sem magamat :N

Klopp maga is Graham modellje (a klub elemző csoportjának vezetője) miatt került a klubhoz... ő volt kirakós utolsó darabja. Korábban a management már felállt, megvolt a stratégia, ott volt, hogy mi alapján akarunk játékosokat (és edzőt!) hozni, ezek után majd biztosan elhiszem valami Metronak vagy NSO-nak hogy a középszerű, éppen hogy csak építkezni kezdő keretével ki akarták őt penderíteni, mert elejében nem jöttek jobban eredmények, mint az előddel.

Pont úgy állt fel a szakmai klubmodell mint a szitinél, már évekkel korábban meg volt ágyazva Pepnek.

Illetve amikor jött az új vezetőség, világosan megmondta, hogy ők nem lesznek cukros bácsi, a klub önfenntartó kell legyen, tehát először a pénzügyeket fogják rendbe tenni, és egy fenntartható klubok fognak építeni, amely a bevételeiből képes gazdálkodni, és úgy felvenni a versenyt a legjobbakkal, és már Klopp előtt látszott hogy ezt komolyan is gondolják, ezért semmi kétely nem volt afelől, hogy kirúgnák.

Szennylapokat meg nem olvasok csak klubhoz közeli forrásokat, onnan informálódom és nyilvánvaló volt, hiszen annyira látszott működni a kémia, hogy mennyire támogatják és hagyják dolgozni egymást (már úgy is vitték oda) hogy fel nem merült hogy kirúgják, főleg úgy hogy szezon közepén vett át egy végletekig szedett-vedett csapatot :)

És így hozott az első csonka évében a 8. hely mellé egy libakupa és EL döntőt, a másodikban top4-et, a harmadikban top4-et és BL döntőt, majd mégegy BL döntőt és 97 pontos bajnokságot.

És azt is kiterjesztette már az elején, hogy nem fog idős koráig itt dolgozni és erősen utalt rá, hogy szinte biztosan távozik a szerződése lejártakor (2022-ben). Most meg hogy ez szélesebb körben is elterjedt az interneten hogy nem fognak hosszabbítani vele egyből hozzák a szennylapok, hogy "pánik liverpoolban, a távozásról beszél klopp" :DDD :DDD

Tényleg érthetetlen... van kb 10 klubhoz közeli újságíró akik elég egybehangzó és hiteles híreket közölnek a klub tájékáról, és mindenki a szennylapok levét issza, még a saját szurkolóik zöme is. Ők voltak akik lehozták azt is, hogy nincs jobb mutatója mint Rodgersnek volt, akit kirúgtak emiatt, és most nagyon kifelé áll Klopp szénája :D

Nem az előző évben voltak másodikok, hanem korábban, de nem is ez a lényeg, sikeresen el is vitték azt az egy embert aki egymaga a hátán vitte a csapatot, és jöttek helyette Rickie Lambertek, Balotellik, Iago Aspasok, Markovicok. És akkoriban más nem is volt reális, lévén akkoriban a bajnokságban miénk volt a 6. legnagyobb bevétel, 6. legnagyobb kiadás, 6. legtöbb kifizetett bér, a 6. legértékesebb keret, akár kezdő tizenegyre, akár keretre nézve, és hatalmas volt az olló a cselzi és a két manchesterihez képest, de még az arsenalhoz képest is, vagyis a top4 volt akkoriban a szurkolók legmerészebb álma.

Illetve nekem valóban nincs rálátásom, de annál biztosan több mintha Express, Metro, Daily Star, Sportbild, 442,Tuttosport, Talksport, AS, NSO, s*nból informálódnék.

A unitednek meg akár meg is lehet a top4, mert én sem tartom rosszabbnak őket mint a jelenlegi arsenalt vagy a cselzit :)

bocs h ilyen hosszúra sikerült, jól láthatóan mostanában igencsak szófosásom van :D Na béke :R

(#125221) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Ilyen is volt :)

(#125222) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

Ki mit vár az esti BL sorsolástól?
Hány halálcsoportot vártok? Én kettőt.

A Fradi mérkőzésére meg egy megalkuvás nélküli játékot, ami a gyakadémia ellen hiányzott.
Fradi - Suduva 3:0

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#125223) omfgk


omfgk
addikt

Neymar deal már a küszöbön.

Neymar to FCB is not done... Yet. But "very close", according to source close to negotiations ç. Clubs seem to have a deal: the total value will go above €200m, and as well as cash, might include Rakitic and Todibo, plus Dembele on loan (if players agree). But still not done.

Egyelőre úgy tűnik ,hogy a csapatok már megegyeztek, de a játékosok, főleg Dembele esetleg még megtorpedózhatják.

Több mint valószínű ,hogy a PSG-nél is rájöttek ,hogy egy hisztis Neymar (30+ millás évi nettó fizetéssel) megtartása nem biztos ,hogy jó ötlet.
Ha esetleg kapnak érte kb 130 millát + Rakitic, akkor már egész jól szálltak ki a Neymar sagából.
Jó tanulópénz lesz a sejknek.

[ Szerkesztve ]

(#125224) Peterhappy válasza salesman (#125218) üzenetére


Peterhappy
őstag

Persze :K
D1-ben
Te is? Merre?

(#125225) Napfénysüti válasza omfgk (#125223) üzenetére

Nem tudom minek kell őt visszavinni... Nagyon nem bírom ezt a Neymar gyereket. :(

Més que un club!

(#125226) forceberg válasza Napfénysüti (#125225) üzenetére


forceberg
veterán

Akkor is a legfelső polc, szerintem anno meghülyítették, hogy majd párizsban kiléphet Leo árnyékából...

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#125227) Napfénysüti válasza forceberg (#125226) üzenetére

Azt nézted hogy tegnapelőtt átadták az új kis stadiont? Estadi Johan Cruyff

A Mini Estadit meg ahol még tavalyelőtt meccsen voltam lebontják: [link]

Més que un club!

(#125228) forceberg válasza Napfénysüti (#125227) üzenetére


forceberg
veterán

Olvastam róla, most meg is néztem róla egy kis videót. Faxa, talán az alacsonyabb oldalakon a tető lehetne kicsit magasabb.

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#125229) salesman válasza Peterhappy (#125224) üzenetére


salesman
őstag

Én az öcsemmel képviseltetem magam, de lélekben Veletek vagyok! Hajrá Fradi!

Türűűűdrááá!

(#125230) ZavaBalazs


ZavaBalazs
őstag

city csoportja lolkabolka, a bvb-inter-barca elég zúzós.

[ Szerkesztve ]

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#125231) L_YKing


L_YKing
addikt

Halálcsoport. ;]

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#125232) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

Scepovicot vinné a török Rizsespor :C
A fehérváriak legnagyobb igazolása lenne, ha ELigazolna az együttestől :D

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#125233) DeathAdder válasza ZavaBalazs (#125230) üzenetére


DeathAdder
veterán

hmm érdekes.. olajos bohócsipkák már megint kifogták a legkönnyebb csoportot :)

nembaj úgyis kizúgnak megint az első szembejövő komolyabb ellenféltől valamikor a legjobb 8 körül :D (ezt annyira unom már minden évben leírni, de ha egyszer igaz mit csináljak... :DDD)

[ Szerkesztve ]

(#125234) DeathAdder


DeathAdder
veterán

A sorolás legjobb pillanata, amikor a Slavia Prahat kihúzták a halálcsoportba :)

(#125235) LyonnaisFan1 válasza DeathAdder (#125234) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

Lesz 3 teltházas mérkőzésük az Eden Arénában olyan 20 ezer ember elött ;]

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#125236) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

Természetesen a szopógép Knézy van a mikrofonok mögött, mily meglepő :C

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#125237) Napfénysüti válasza LyonnaisFan1 (#125235) üzenetére

Majd átteszik a Great Strahovba (Velký strahovský) azokat. ;]

Persze ez lehetetlen viszont ez a világ valaha volt legnagyobb stadionja. :)

[ Szerkesztve ]

Més que un club!

(#125238) KisTücsök válasza Napfénysüti (#125227) üzenetére


KisTücsök
addikt

Ez annyiba került, mint a király kerti stadionja. :DDD
__

Izgalmas csoportba kerültünk. Full 3 esélyes.

(#125239) DeathAdder válasza LyonnaisFan1 (#125236) üzenetére


DeathAdder
veterán

ez tényleg hihetetlen :(

(#125240) DeathAdder


DeathAdder
veterán

3. perc, már elmondta hogy ő maga is élsportoló volt, hogy belenézett a játékosok szemébe, hogy aki nem került extázisba a himnusztól az adja le a szerelését és hagyja abba az élsportot.

Jó lesz ez :D

[ Szerkesztve ]

(#125241) Napfénysüti válasza KisTücsök (#125238) üzenetére

Ja csak annál kicsit nagyobb, 6000-es. Mondjuk a Mini Estadi amit vált az meg 15000-es de gondolom az már elavult volt meg feleslegesen nagy.
Most néztem meg mikor kint voltunk a Lleida elleni meccsen (2017.04.15.) akkor 1808 néző volt ott (harmadosztály). Szóval tényleg fölös volt nekik egy akkora stadion. Meg ha jól olvastam akkor ennek a helyére épül az új Palau Blaugrana.

[ Szerkesztve ]

Més que un club!

(#125242) Redneck


Redneck
veterán

Na innentől kezdve az a forgatókönyv jön amit mondtam. :((( Hajrá Fradi de gyanítom hiába!

Szerk:
"találnak egy gólt, beállnak védekezni és úgy mennek helyettünk az EL-be."
Ne legyen igazam...

[ Szerkesztve ]

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#125243) villamos


villamos
őstag

Az FTC el fogja veszíteni a mérkőzést. :K
Főleg így hogy most már vezetnek a litvánok. :B

[ Szerkesztve ]

Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

(#125244) forceberg válasza Redneck (#125242) üzenetére


forceberg
veterán

Gyökérbrigád...

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#125245) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

Most álmodozzá Jenőke. Faterod pofán baszna egy péklapáttal, ha élne.

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#125246) Napfénysüti

Ne bassz hogy hátrányban a Fradi?
Nem látom a meccset csak szövegesen néztem de mi a fene van, Rebrov is távozni akar mint Nikolics (csak neki ez nem jött be)? :F

Més que un club!

(#125247) Greentea válasza DeathAdder (#125234) üzenetére


Greentea
senior tag

:DD :DD

2x2 néha 5

(#125248) Redneck válasza Napfénysüti (#125246) üzenetére


Redneck
veterán

Szokásos, hátul összebalfaszkodott ajándék gól.

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#125249) forceberg válasza Napfénysüti (#125246) üzenetére


forceberg
veterán

Inkább nem írok semmit... majd ha vége lesz.

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#125250) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

Hihetetlen miket csinálnak hátul.
Dvali is az elöbb. Nála volt a labda, ahelyett, hogy kibassza taccsra jött egy litván szöglet :C

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.