Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79646) csixy válasza svgyula (#79638) üzenetére


csixy
addikt

Eljött elvitte a gépet és holnapra újra telepíti. Nem ülhet ott mindig mellettem.
Tudod ez nem olyan mint mondjuk egy bank 10-15 egyforma munka állomással.

Mi akik hasonló munkát végzünk mindannyian 1, 2 esetleg 3 géppel dolgozunk különböző helyszíneken és mindegyik helyszín egy kicsit más, különböző gépek különböző számítástechnikai tapasztalat, különböző perifériák. Csak egy a közös , a munkahelyen használt (mondjuk ki akármilyen célú adatbáziskezelő és kiszolgáló) program. Mi például a kolléganőmmel váltóműszakban használunk két gépet hálózati konstellációban. Ma pont az döglött le ,amin az adatbázisom van. A kolléganőmnek az a szerencséje, hogy az ő adatbázisa egy hurcolós USB-s vinyón van, s így meg lehetett csinálni , hogy ő tud dolgozni egyenlőre egy géppel kicsit kevesebb lehetőséggel addig is amíg az én rendszeremet újra húzzák.

Persze menteni rendszeresen szoktunk , de azt hiszem , hogy én is be fogok szerkeszteni ezután egy külső USB-s vinyót is , amin a felhasználói progi mappáját szőröstől bőröstől az adatokkal együtt mint egy tükröt csak a biztonság kedvéért folyamatosan életben tartok.

Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.