Hirdetés

2019. október 21., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-11-27 17:56:13

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobil szolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#98162) kali válasza rothfb (#98160) üzenetére


kali
(legenda)

Maradhatna, olyan nagy adatcsomagok nincsenek Domino csomagban, bár tippem több is lenne, hogy miért van még korlát (például viszonylag sokan VPN trükközhetnek még olyan Domino opcióval, ami havi díjas előfizetésekre már nem elérhető, vagy egyszerűen csak a Domino rendszer technikai háttere ilyen és nem éri meg most változtatni rajta).
Korlátlan mobilinternetem van, még a tavaly aktivált, ami így csak 8898 Ft, bár az az igazság, hogy nem mindig használom ki, sokszor elég lenne a 15 GB, néha még a 6 GB is, de nem éri már meg leváltanom, mert akkor utána ha kell ismét a korlátlan (nyáron pláne esélyes a nyaralás...stb. miatt), akkor már csak a 10.000 Ft-os lenne aktiválható.
Annyiban jó a korlátlan, hogy sosem kell aggódnom és nézegetnem a keretet, nem kapcsolgatok át még itthon sem a wifi hálózatra, meg a mobilinternet a lakásban is gyorsabb, mint a 120/10 Mbps vezetékes net.
Mobiltelefonon is vannak olyan helyzetek, amikor netezés közben is érezhető és látható a különbség a 30/10 Mbps és a többszöröse között, még ha általában utóbbi, lomhább sebesség is elég jó szinte mindenre.

[ Szerkesztve ]

Just Mobile Gum Plus külső akkumulátor eladó: https://hardverapro.hu/apro/just_mobile_gum_plus_elado_keveset_hasznalt_kifoga/friss.html

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.