- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
válasz
raczger #94086 üzenetére
Gratula! Az alpesi tekerés megteszi a hatását
Nekem is segített, mondjuk én inkább a lefelékre gyúrtam az alpokban
DH KOM, tekerés. DH KOM, nekemNem volt rossz ez az egy év, mióta ismét aktívan tekerek! Tavaly ilyenkor vettem a villanybringát, ami ismét kimozdított az erdőbe. Aztán ősszel jött a Speci Epic, majd márciusban a Canyon Spectral. A többi meg már történelem
Ebben az évben kb. 3000 kliométert mentem terepen. Az itthoni tekerések mellett 4 hetet töltöttem különböző túrákon szerte európában. Jó év volt!
Azért is feküdtem rá a bringázásra, mert idén vagyok 42 éves, ami egy gyakran előkerülő különleges szám. Emlékezetessé akartam tenni magamnak, illetve bepótolni azokat a tekeréseket amiket az elmúlt 10-15 évben kihagytam. És hol van még az évvége ...
Szeptemberben irány a Dolomitok, olaszországban
U.i. Strava szerintem teljesítményproblémákkal küzd, lassú a feldolgozás. Ezért jelennek meg szegmensek csak jóval később. Nekem is volt pár a mostani tekeréseken. Elsőre azt hittem, hogy az óra pontatlansága okozta, de idővel megjött mindegyik szegmens.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Bestbuy játékok
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest