Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Strezi

őstag

válasz raczger #94086 üzenetére

Gratula! Az alpesi tekerés megteszi a hatását ;)

Nekem is segített, mondjuk én inkább a lefelékre gyúrtam az alpokban :DDD
    DH KOM, tekerés. DH KOM, nekem :DDD :Y

Nem volt rossz ez az egy év, mióta ismét aktívan tekerek! Tavaly ilyenkor vettem a villanybringát, ami ismét kimozdított az erdőbe. Aztán ősszel jött a Speci Epic, majd márciusban a Canyon Spectral. A többi meg már történelem :))

Ebben az évben kb. 3000 kliométert mentem terepen. Az itthoni tekerések mellett 4 hetet töltöttem különböző túrákon szerte európában. Jó év volt!

Azért is feküdtem rá a bringázásra, mert idén vagyok 42 éves, ami egy gyakran előkerülő különleges szám. Emlékezetessé akartam tenni magamnak, illetve bepótolni azokat a tekeréseket amiket az elmúlt 10-15 évben kihagytam. És hol van még az évvége ...

Szeptemberben irány a Dolomitok, olaszországban :DD

U.i. Strava szerintem teljesítményproblémákkal küzd, lassú a feldolgozás. Ezért jelennek meg szegmensek csak jóval később. Nekem is volt pár a mostani tekeréseken. Elsőre azt hittem, hogy az óra pontatlansága okozta, de idővel megjött mindegyik szegmens.

[ Szerkesztve ]

Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés