- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- 5800X3D vs. 7800X3D
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz Runner_fxr #91442 üzenetére
Többnyire csak akkor filózom ezen a nehogy csúnyán elessek problémán, mikor nem vagyok ott a pályán. Mikor kiérek elfelejtem hogy van más világ, és csak élvezem a tekerést.
Az esés dolgot is hallottam már sokaktól, eddig büszke voltam rá h kb sosem estem el terepen, aztán tavaly megindult a szekér és volt pár kisebb megcsúszás, mind szerencsés kimenetelű. Az a alap koncepció az hogy kirakod a kezed, és megpróbálsz gurulni, pörögni, na ilyet még nem éltem át, eddig állandóan fákat ölelgettem csak Nagy versenyeken óriási bukások vannak, és legtöbbször karcolásokkal megússzák, szóval biztos nem árt a tapasztalat ebben sem.Pattogó/recsegő első rész
Nekem tuti nem nyereg, mert akkor is csinálja ha álló helyzetben első fékkel előre hátra hintáztatom a bringát. Jó lenne tudni mi okozza, nehogy később nagyobb baj legyen belőle.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Synology NAS
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch
- Kordában fogja tartani az S25 a Snapdragon 8 Elite őserejét
- Formula-1
- További aktív témák...