Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perillustris
senior tag
válasz
attiss66 #328385 üzenetére
A vízivás nagyon fontos, nyilván egyénfüggő is a mennyiség. Jómagam is megiszom a reggeli felkelés után, készülődés alatt 2-3-4 pohár vizet, s napközben is viszonylag sokat. Emiatt örök életemben cukorbetegnek gondoltak, amikor 12 éves koromban elutaztam három hónapra nagyapámhoz, két nap múlva ezt írták levélben anyámnak.
Mindig minden értékem normális, belgyógyász ismerősöm is mondta sok éve, hogy 15 literig ő nem látja problémának, egyszerűen én a másik véglet vagyok. Meleg időben az abszolút maximum nálam inkább 12-13 - de ez nyári félmaratont vagy hosszú tekerést feltételez, azonban a 10-12 liter folyadék, ha sporttevékenység is volt aznap, teljesen általános.Pár éve volt egy jó cikk "Napi húsz liter vizet isznak, mégis állandóan szomjasak" címmel, érdemes elolvasni. Valószínűleg egy jóval enyhébb módon nálam is ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest