Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
busman
veterán
Egy Afghan TDM -et nyomhatnánk.

-
SipiBcs
őstag
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Itt most a C4 küldetést csinálják sokan, azért lehet áthajtani rajtuk
-
Trident28
tag
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Ááá.. Én béna vagyok tankal...
Arra születni kell..
Erről az jut eszembe, mikor még toltuk rendesen az MW2-t, és játszottunk 1-2 kör Demet...
Írtottuk az ellent, robbantak a táskák... Volt ott minden.
Lama, meg Én mondtuk az igét....
Winnie meg Game közben, csak annyit mondott, hogy "-Fúúúú...."
Asszem úgy állt fel a csapat, h.: Lama, SipiBCS, Winnie, LackóMester, Tupa, meg Én.
Javítsatok ki, ha tévednék, de az biztos, hogy veszett egy-két kör volt...
Kár, hogy ezt a módot kivették az újabb Codokból. -
Svájcinéger
őstag
válasz
Trident28
üzenetére
Mondtam már!
Üljetek be abba a kib@szott Main Battle Tankba, ha van!
Azzal lehet a legnagyobb pusztítást végezni a gyalogok között.Egyszer egy svéd admin, aki beült mellém géppuskázni az egyik kör végén azt mondta:
"Te őrült vagy!
De még sohasem élveztem annyira a játékot, mint most!" -
Trident28
tag
BF6 Redsec.. Ha játsza valaki..?? Vélemény??
Részemről kicsit olyan mintha a Fortnite, és Warzone gyereke lenne...
Egyet mentem, de az 10-12 perc bőven elég is volt...
Hihetetlen, am hogy egy, vagy másfél tár lőszer nem elég egy embernek... Miből vannak ezek bazzeg gyémántból..??
Realisztikus Lófasz...
Már elnézést a puritán kifejezésért...
Ugyanez volt a bajom a bétánál is... Találat dögivel, de a paraszt nem fekszik... Hihetetlen...
Végül is mindegy, avagy ahogy a mondás is tartja..: -A Suszter maradjon a kaptafánál!
Egyenlőre marad a BO 6, esetleg a névnapomra bekérem a 7-t... És jóidő...
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger
üzenetére
A lelkednek tenne jót, na.

-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Jah. Láttam 2 milláért is. Nooormális?!
-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Ugye a határ a csillagos ég ami a pc-ket illeti, de azért az összegért már egész jó setupot össze lehetne hozni. Szeretnék még én is egy VGA-t, de még hiányzik hozzá, de meglesz.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Ne is mond! El kezdtem nézegetni gémer PC-ket.
Egyben mondjuk biztos nem fizetném ki, max. részletre. Én már rohadtul nem követem a dolgokat hw ügyileg. 600 - 700k-s gép nem tudom mire lenne elég, de egy havi 20-as nem vágna földhöz.
Mondjuk mostanában annyit ültem a gép előtt a túlórák miatt, hogy beállt rendesen a nyakam, hátam, derekam plusz néha brutál szédülések is elkapnak. Nem tudom mennyire használna a hab testemnek, ha még esténként is a gép előtt ülnék.Busman: Gratula!
Össze kéne zárni az Öcsémmel!
-
Trident28
tag
válasz
SipiBcs
üzenetére
Jobbulást neki!!
Neked pedig kitartást!!
Én is Picker, Feeder vonalon megyek... Csontit most nem vittünk... Mézes, és Vanílliás kukorica volt az egyik boton, a másikon Amurra mentem, azon volt egy jó kapásom, de szerintem elkapkodtam... Szokni kell a szerelést... Rég is voltam vízen, van már vagy 30 éve... Akkoriban nem volt divat a feeder, vagy úgy is mondhatnám még nem volt...
360-s feeder botok vannak, 50-s nyelető fékes Orsikkal... 16-s fonott előkék, 30-s max feeder főzsinór, etető kosár... Gondolkodom csepp ólmon, éppen van, de akkor jól kell csúzlizni, vagy közelebbre kellene játszani... Majd kiforr ez.. Bár idén nem tervezek sokat menni, egyenlőre az évest nem váltottam ki.. Elég jó itt a környék víz ügyileg, szóval be szeretném horgászni őket elősször, aztán majd döntök hova váltom ki jövőre...
-
SipiBcs
őstag
válasz
Trident28
üzenetére
Beteg a gyerek, dolgozom a hosszú hétvégén is. Bevállaltam egy kis ügyeletet, a kolbász fesztiválra kell a sok ember, no meg esőt is mond. Szóval nagyon pici esélyét látom, de barátommal megbeszéltük, hogy kimegyünk. Innentől már csak csonti kell. Ha van idő még szándék, akkor lesz egy kis peca.
Én finom szerelékessel tolom, match meg picker, feeder.
-
-
busman
veterán
Köszi srácok! Volt már ennél nagyobb is a horgomon . Tavaly fogtam egy, saccra 60kg 210cm harcsát Gyékényesen bojlival.
-
Trident28
tag
Tegnapi kikapcsolódás... Igen rossz időt sikerült kifogni. Rettenet fújt a szél, és borult volt az idő... Sokat nem vártam, de annyi sem lett.
Három kapásom volt, abból az első volt értelmes, a másik kettő vagy csak szagolgatta, vagy apró törpe volt, szóval üres kézzel jöttem haza.
No de legalább megmutattam a szerkónak a vizet..
-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Pedig visszajöhetnél gémelni igen nagyot mennénnk.
Nem mondom, h. nincs csaló a COD-ba, de nem jellemző, régebben sokkal rosszabb volt a helyzet.
Engemet a tankos része a BF-nek teljesen hidegen hagy.
-
Svájcinéger
őstag
A "Y" rendezőjétől ez is remek sorozat: Mayor of Kingstown.
De jó, hogy nem játszok már! Nincsenek ilyen gondjaim, mint Nektek!
Amúgy nem tudom mi bajotok a BF-fel. Be kell ülni egy tankba és aprítani az ellen élőerejét és járműparkját.
A COD gondolom kb. ugyanúgy néz ki, mint 10 évvel ezelőtt ráadásul tele is van csalókkal. Gondolom a BF-ben is akad, de anno sokkal kevesebb volt. -
Trident28
tag
válasz
LackoMester
üzenetére
Ne aggódjál.... Nem csak neked nem jön be.
Nekem sem tetszik...
Már régóta így vagyok a BF-l... -
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester
üzenetére
Lehet csak nem adtál neki elég időt. Az infantry része kb cod.
-
SipiBcs
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Fekszem/kelek.... Nem azt mondtam, hogy jól megy
Szokni kell, de nálam az összkép, a szórakozás a lényeg. Az meg egyelőre pozitív. -
Winne
nagyúr
Innen nincs kedvetek egy NBA Fantasy ligát indítani? Napi 5-10 percet igényel, a saját csapatodat kell menedzselni. Ha valaki nem ismeri az NBA-ből igazolunk játékosokat, az ő irl mutatói alapján vannak pont, block, assist, dobószázalék és társai egy-egy héten egy-egy ember egymás ellen. A szezon során tabella lesz, a végén pedig rájátszás a top 4 embernek. Napi negyed óra szöszölés kb a csapatot összerakni aszerint, hogy kinek van meccse aznap az embereid közül, van-e sérült, ilyesmi.
-
bf6 nagyon adja!

-
Trident28
tag
válasz
LackoMester
üzenetére
Klausztrofóbiás vagyok...
-
Trident28
tag
válasz
LackoMester
üzenetére
1-2 golyó simán elég Hardcore-n..
Nekem a pályákkal nincs gondom, ellenben a 6 újabb mapjai közül pl a vonatos, na az egy kalap f@s... De van még pár, amit ebbe a kategóriába lehetne sorolni... A klasszikusokkal nincs bajom...
-
Trident28
tag
Kipróbálta már más is a Black Ops 7-t..??
Nem rossz...
-
SipiBcs
őstag
válasz
Trident28
üzenetére
Véleményem szerint FHD-ban beállítástól függően tudnia kell a 100-150FPS közötti tartományt a BO6-ban. Annak kellene utánajárni, hogy a kinézett monitor tudja-e fogadni HDMI-n 60Hz feletti értékeket. Nekem pl a monitorom csak a display porton tudja a tuttit, akkor érvényesül a freesync.
Ehhez viszont én nem értek, nyilatkozzon más is, vagy esetleg ellátogatsz a kinézett monitor topccjába és majd az ottani szakik megmondják tapasztalat alapján a lehetőségeket.
Az USB C-t én még nem próbáltam, így nincs tapasztalatom/tudásom vele kapcsolatban. -
Trident28
tag
válasz
SipiBcs
üzenetére
I7 13620H prockó.. Balanced módban megy 2,9-t, de ha játszom, akkor Performance módban akár 4,9-re is felkocog, de inkább az a 3,6 környéke a jellemző... 16GB DDR5 ram 5000MHz, Nvidia RTX 4060 8GB GDDR6... Black Ops 6 alatt nincs vele gondom, pedig oda van neki rángatva minden.. Egyenlőre nem tervezek venni játékot...
Aztán majd megtudjuk mi lesz... Igazából csak az a gondom, hogy kicsi a kijelző.. Ez a 15,6 full HD-n nagyon gatya..
Amúgy fut egy másik projekt, Peca Projekt.. Össze vásároltam már egy csomó cuccot, és gőzerővel készülök a vizsgára. Februártól indul a menet... Addig meg el kellene ütni az időt...
-
SipiBcs
őstag
válasz
Trident28
üzenetére
Azt tartsd szem előtt, hogy a 27coll FHD eléggé határeset. Ha a gépednél ülsz, akkor elég jó minőségben kell játszanod, mert azon a méreten már bizony látszik a pixelesedés.
Tehát nagyon optimálisan meg kell találni a játék beállításokat, az FPS számot és a monitor frissítést. Ráadásul ma már alapkövetelmény a sync akár amd, akár nvidia oldalról, különben nem lesz smooth a kép játék közben.
Milyen dedikált videókártya és cpu van a laposban és melyik játékot tolod?
-
SipiBcs
őstag
válasz
Trident28
üzenetére
Az eredeti kérdéseddel elvittél engem az erdőbe rendesen!

Az, hogy tudja a 4k60Hz-et a kimeneted, sajnos nem jelent semmit. Az valójában egy 4k-s tévére köthető és pont, játékokban messze nem tud ennyit.
Az FHD ettől teljesen független, plána game alatt. Ha beütöd a lapos tipus számát és az óhajtott játékot, jó esélyel már a Youtube-on is találsz videókat, hogy mit tudsz kisajtolni a gépből és milyen optimális beállításokkal. Szvsz abból már ki lehet indulni, hogy milyen monitor lesz a számodra ideális.
Egyébiránt a 180Hz-es monitorok is használhatóak szerintem kisebb Hz-en, pl nekem a 166-os FHD monitorom 144Hz-en futott. A játékon belül jobb minőséget értem el, viszont kevesebb lett az FPS-em és így hangoltam össze általam jónak, szépnek és smoothnak a látványt.
Nem tudom milyen méretben gondolkozol, de az Aqua-ban négy 144Hz-es modellt is találtam!
-
Svájcinéger
őstag
Nem tudom megmondani.
Attól függ Neked mi tetszik jobban. A GOL tele van erőszakkal, de nagyon jól fel van építve, néha kiszámíthatatlan.
The Capture szerintem zseniális. Zseniálisan megdöbbentő, amit már ezer éve mondogatok, hogy ne higgy el semmit, amit látsz, főleg a TV-ben, neten, stb. Az 1. évad sem rossz, de a 2. kibaszott jó.
Jah és a Tulsa királyából is kinn van 2 rész, ha valaki nézte volna.
-
Trident28
tag
válasz
SipiBcs
üzenetére
A Laptop tudja a 4k-t 60Hz-n HDMI kimeneten, de arról nincs adat, hogy Full HD-n ugyanazon a kimeneten milyen frissítés elérhető. Ezért aggódom, hogy ha egy full hd-s monitort ráteszek, akkor az fog-e menni 144 Hz-n a HDMI kimeneten, ez csak azért lenne "fontos", mert a lapos saját kijelzője annyin megy. Bár ahhoz sincs semmi konyításom ezen a téren, hogy a kettőnek lenne-e köze egymáshoz. A másik viszonylat, hogy ugye 144 Hz-s monitort újonnan már nem lehet kapni, legalábbis én nem találtam a neten idehaza a jelenlegi kínálatok között, ami elérhető az a 180 Hz, és ezeknél sem találtam üzemmód információkat... A másik opció az UDB-C, mert az is van a laposon, de hogy ez hogyan működik, az is X... Ezzel kapcsolatban is csak annyi a bibi, hogy egy ilyen portal megáldott monitor ára kicsit borsosabb, "és amúgy is veszettül meg vagyok fázva".. Szóval gondoltam felteszem a nagy kérdést, mert biztos vagyok benne, hogy nálam itt sokkal okosabbak, és tapasztaltak vannak.
-
Trident28
tag
válasz
LackoMester
üzenetére
Full HD lenne a monitor...
-
Trident28
tag
Sziasztok!!
Egy Láma kérdés az agyaknak.. Tegyük fel, ha vennék egy 180 Hz-s monitort, az mondjuk megy 144 Hz-n is..??
HDMI-n tud 4K-n 60 Hz-t, de fogalmam sincs, hogy full HD-n mire lenne képes, vagy esetleg USB-C-n...
THX!!
-
busman
veterán
Az új DiCaprio filmet,nehogy moziban akarjátok megnézni. ... Régen volt már hogy a film felénél kijöttem a moziból.

-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Gangs of London
Tényleg nagyon jó. Erős sorozat.
The Capture
Már letöltve,
csak idő kellene rá. -
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger
üzenetére
A Gangs of Londonnal már szemeztem én is, csak van egy csomó, ami itt figyel, de nem volt rá időm, így még várat magára. Melyik jobb a kettőből?
-
Svájcinéger
őstag
Ezt a pörgést!
Ritkán adok 10 pontot egy sorozatra, de a Gangs of London és a The Capture számomra mindegyik 10 pontos. A GOL csak erős idegzetűeknek, mivel van benne némi violence. Mindegyik a Skyshowtime-on streamelhető.
-
Trident28
tag
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Az meg mi a txkxm..??
-
Svájcinéger
őstag
Valakinek nincs esetleg meghívója a virágboltba?
-
Svájcinéger
őstag
válasz
busman
üzenetére
Akkor jól emlékeztem. Még gondoltam is, hogy Rád írok, mikor az Asszonynak ez az ötlete támadt, és felolvasta, hogy Európa legveszélyesebb reptere, itt a legtöbb az átstartolás.
Most is szálltak fel a városodban a Tesconál (bár gondolom több is van). Volt egy milf leányzó, aki a levada túrára eljött mokaszinban, rózsaszín retiküllel.
De mikor hazafelé letörött a Barbie bőröndjének a lába, akkor fél órát elvett az életemből a reklamációjával.
Nem mintha, az enyémen nem lettek volna különböző harci sérülések. -
busman
veterán
Én tavaly voltam, hasonlóan érzek mint te. Nagyon vágyom már vissza.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
busman
üzenetére
Suunto? Még nem is hallottam róla.
Igen. Szerdán hajnalban értünk haza. Lehet jobb egyben lenyomni az egész távot, de az utazási iroda nem akar fapadossal, a TAP-pal pedig így tudtunk menni, hogy Bécs - Lisszabon - Funchal. A nagy légiforgalom miatt mindenhol csúszás volt.
Hogy fasza-e? Ezt nem lehet elmondani/leírni! Majd valamikor lementem a képeket és feltöltöm a NAS-ra, akkor újra előjönnek az emlékek. Ennyiféle tájat egy ilyen picsányi kis szigeten! Számomra felfoghatatlan! Azt sem tudom mi tetszett a legjobban. Ezt a szigetet mindenkinek látni kellene, feltéve, ha van kedve landolni Európa legveszélyesebb repterén. Pedig 1971-ben megduplázták a le/felszálló pálya méretét, mert egy gép az óceánban landolt. A duplázás alatt azt kell érteni, hogy 80 db 40 tonnás betonoszlop áll az óceánban és az tartja a le/felszálló pálya adott részét.
Az asszony nagyon parázott a Funchali leszállás alatt, de én azt is marhára élveztem. Már X-szer visszanéztem a videókat. A kajájuk mondjuk annyira nem az én világom, de a látvány mindenért kárpótolt. Az idegenvezető néni azt mondta, hogy fél évig forgatták valamely SW-t a Szent Lőrinc-félszigeten, ami tényleg olyan, mintha a Marson lennél. Akkor ott a sok sziklás partszakasz, a hegyek a felhők felett, stb. Minden programom részt vettünk, mindenhova elmentünk, minden szarra felszálltunk és beültünk, ami kicsit fárasztó volt, de szerintem minden egyes EUR centet megérte!De nem jártatok Madeirán már Ti is? Azt mondta az idegenvezető néni, hogy itt búvárkodni is érdemes, mivel elég gazdag az élővilág.
-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester
üzenetére
Black Ops 6?

Ha BF 6, akkor holnaptól lesz a nyílt béta.
-
LackoMester
addikt
Ki akartam próbálni a BO6-t, fel is telepitettem, indul is, csak valahogy nem jöttem rá, h. kell játékot keresni, vagy nem megy, nem értem.
-
Winne
nagyúr
válasz
Raidon
üzenetére
Dehogynem. Vagy veszel 300 Ft-ért egy kulcsot, vagy nézel fél óra streamet róla és kapsz.

@ #30236 SipiBcs : én dolgoztam, most megyek kipróbálni, de videókat néztem. Adja uazt, mint a BF3 anno csak jobb grafikával, félő, hogy ennyi szabadidővel is be tud-e szippantani, vagy kellene hozzá jóval több játékóra. Kicsinek lassúnak tűnik nekem is a futás ill. nagyok a távolságok, de meglátjuk ezen finomítanak-e és az emberek felhúzása sokáig tart a régihez képest, nem is nagyon csinálja senki.
-
SipiBcs
őstag
Hát... Engem megvett kilóra a bf6... Jobb állapotban van, mint bármelyik rész a kiadás napján. Egy picit cammogós a futkározás, de szokható.
Nálam instant buy
-
busman
veterán
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Már megvan az utód.

Itthon vagy már? Fasza volt? -
Winne
nagyúr
Holnaptól BF6 béta teszt. Ki nézi meg? Olyan, mint a BF3.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
busman
üzenetére
Nem. Hát az f@sza!
Kínai!
A sima fürdéssel nincs vele gond, eddig. Mindegy neki, hogy sós vagy édesvíz. Nézd a jó oldalát, mindig kapsz egy új órát.Hát ... még jó, hogy állítólag az egy IT-s site. Hol van a redundancia???!!!
Átlagban heti 1x kapcsolom be az asztali masinát. Kb. egy hónappal ezelőtt lekapcsoltam és utána már nem kelt életre. Se kép, se hang. Mire haveromék életet leheltek bele nem töltött be a pH. Először nem tudtam, hogy mi a f@sz van.
-
LamaCube
addikt
Sziasztok! Újra itt!
-
busman
veterán
#Svájcinéger mondtam már hogy a második Huawei Ultimate döglött meg merülés kozben.
-
busman
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
Amatőr módon kezelték az oldalt.pedig ebből élnek...
-
LackoMester
addikt
Cső mindenkinek, hát a PH- n még elég nagy a gebasz.
-
busman
veterán
Üdv. Elég sok minden eltűnt.
-
Winne
nagyúr
Üdv újta itt

-
Trident28
tag
Ezek ma reggeli képek.. A paradicsom lassan virágba borul... Paprikából a fehér TV kb. 2 hét és ültetés kész.. A zöld, és az alma még egy kicsit várat magára..
-
LamaCube
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Gondolom meleg is van meg büdös is
Nem a legegészségesebb hely, ha nem tetszik ne erőltesd, mert az mentálisan is tönkre vág. Persze, ha nincs más, akkor sajnos tűrni kell. Bár én a helyedben osztrákban gondolkodnék! Ha már szívás a meló, akkor legalább fizessék meg. Ott van 13-14 havi fizetés is. Igaz Lézer Jani megmondta, hogy hanyatlik...
-
albert8
veterán
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Asszem fizetés alapján számitják, igy nem biztos hogy annyi
-
albert8
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Én is most váltottam 2 hete. Remélem jó lesz amig ebbe az országba maradok
Hol találtál?
A legjobbakat! -
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Hol kell jelentkezni?
-
Svájcinéger
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ha egy napot is munkanélküli vagy, akkor is kapsz ~300k-t.
-
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ha munkanélküli alatt találsz munkát, akkor a maradék 80%-ra is jogosult vagy! Ha nem tudtad járj utána!

-
Trident28
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Egy kalappal!!
-
LamaCube
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Na ez jó hír! Sok szerencsét és jó munkatársakat kívánok!
-
SipiBcs
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Építő/felújító topik
- Magisk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- VGA kibeszélő offtopik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alig pár hónapos Rotel a8 erősítő eladó
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10c/16t) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Death Stranding Director s Cut
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Viszont máshol..😉
De mikor hazafelé letörött a Barbie bőröndjének a lába, akkor fél órát elvett az életemből a reklamációjával.

Nem a legegészségesebb hely, ha nem tetszik ne erőltesd, mert az mentálisan is tönkre vág. Persze, ha nincs más, akkor sajnos tűrni kell. Bár én a helyedben osztrákban gondolkodnék! Ha már szívás a meló, akkor legalább fizessék meg. Ott van 13-14 havi fizetés is. Igaz Lézer Jani megmondta, hogy hanyatlik...